Canarische eilanden met kinderen: welke is het leukste?

Redactie - 21 november 2018

Canarische eilanden met kinderen: welke is het leukste?

Redactie - 21 november 2018

De Canarische Eilanden zijn top voor een winterzonvakantie met het hele gezin. Je kunt er dágen vullen met de meest avontuurlijke uitstapjes. Of natuurlijk lekker helemaal niets doen. Welk van de Canarische Eilanden met kinderen is het allerleukst?

Canarische Eilanden met kinderen - resort1. Tenerife

Volgens jullie zijn het vooral de nationale parken die Tenerife tot een van de leukste Canarische Eilanden met kinderen maakt. Nationaal Park del Teide en Siam Park scoren allebei een dikke 8 als dagje uit. Vooral de vulkaan El Teide is een must see. En kindvriendelijke resorts? Ook die hebben ze zeker op Tenerife. Met een Gouden Zoover Award op zak blijft Hotel H10 Conquistador een van jullie topfavorieten.

Canarische Eilanden met Kinderen - Gran Canaria2. Gran Canaria

Naar de Canarische Eilanden met kinderen om bij te tanken? Dan is Gran Canaria een slimme keuze. Aparthotel Sol Barbacán, Hotel Lopesan Costa Meloneras, Vakantiepark Parque Cristobal: het aantal kindvriendelijke resorts is gigantisch. Alledrie scoren ze minstens een 9. Tegelijkertijd is Gran Canaria maar 4 uur vliegen. Erg haalbaar als je vliegt met kleine kinderen! Nog niet overtuigd? Gran Canaria is ook nog eens DE plek in de Canarische Eilanden waar je met dolfijnen kunt zwemmen.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/toplijstje/10x-de-beste-hotels-op-de-canarische-eilanden-in-spanje/”]

Canarische Eilanden met kinderen - snorkelen3. Fuerteventura

Fuerteventura is het onderwaterparadijs van de Canarische Eilanden. Vooral langs de kust bij El Cotillo, aan de noordkant van het eiland, zwemmen de meest kleurrijke visjes rond. Overnachten op Fuerteventura met kinderen? Check dan badplaatsen als Caleta de Fuste en Corralejo. Onder andere Hotel Elba Carlota in Caleta de Fuste scoort hoog onder gezinnen. ‘Grote zwembaden, mooie ligging: dit hotel is echt een aanrader‘, schrijft een van jullie. Ook voor het nabijgelegen Hotel Elba Sara stroomden de goede reviews de afgelopen maanden binnen. Jullie geven deze all-inclusive accommodatie samen een 8,3.

Heb je tips over een vakantie naar de Canarische Eilanden met kinderen? Voeg je comment toe of schrijf een review over jouw accommodatie!