Laagsteprijsgarantie
8.1
FantastischScore uit

Camping Podere Sei Poorte (Glamping)

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.1

Over Camping Podere Sei Poorte (Glamping)

Camping Podere Sei Poorte is geen grote luxe camping, maar juist de ideale plek om te genieten in de natuur van de regio Le Marche. De plaatsen zijn ruim, het restaurant biedt kwalitatief goed eten en je kunt lekker afkoelen in het zwembad. Er is zelfs een app om brood mee te bestellen. Tip in de omgeving is kaas proeven bij Kaasboer Beltrami.

De vakantiegangers genieten volop van de gezellige sfeer en de mooie omgeving op de camping. Het terras met prachtige uitzichten is perfect om onder de zon relaxed met een drankje te buurten. Ze waarderen de grote plaatsen, leuke ontmoetingen en het gezellige, internationale sfeer tijdens het diner en de muziekavonden. Het zwembad wordt als simpel maar fijn ervaren, met genoeg bedjes. Vooral de rustige avonden bij trampoline en de ontspannen zondagse brunch maken het feest compleet. Het personeel wordt vaak geprezen om de gastvrijheid en de vriendelijke houding. De camping straalt warmte uit en zorgt voor mooie herinneringen vol zon, natuur en gezelligheid. Een plek waar je echt even de tijd vergeet en geniet van de vakantiekriebel.

• BBQ toegestaan

Via Petricci 14, I 61020

Camping Podere Sei Poorte (Glamping)

8.1
FantastischScore uit 75 reviews

Verwachtingen vielen tegen
Door Sally
Zoover Ontdekker
op 11-08-2026

Optie tot banen zwemmen in de ochtend is top. In zwembad overdag veel kinderen die aan het springen zijn, dit is gevaarlijk voor jonge kinderen, gebrek aan handhaving.

Sanitair laat echt te wensen over, vaak koud water en niet goed functionerende douchekoppen, weinig waterdruk. Ook wc’s vaak erg smerig.

We hebben bewust voor deze camping gekozen ivm animatie voor onze puberdochters, deze was er totaal niet op 1 avond zwemmen na.

Grote plek is erg fijn, gezelligheid te vinden bij terras en dat ziet er leuk uit.

Betalen middels hotelwijze is erg prettig.

Goed dat kinderen om 23.00u gevraagd worden om niet meer bij trampoline te spelen. Dit creëert meer rust voor de overige kampeerders.

Prachtig.
Door Wim
Zoover Ontdekker
op 26-07-2026

Niet de eerste keer op deze camping maar toch weer verbaasd over de gastvrijheid en sfeer op de camping.
Wij konden door familie omstandigheden maar kort blijven, dank voor de steun!
Het waren prachtige dagen.

Prachtig. -8d0ea03c-b5c3-4c1f-883a-5afe42893413Prachtig. -6f6ebbbf-2630-4782-be7d-4e52b1ab0db3Prachtig. -55a85acb-7a5a-46a5-8ec7-92bfb3b5546b
rust, gastronomie en vriendelijkheid
Door Michiel Ubas op 11-05-2026

Midden in de natuur een geweldige meivakantie beleefd. Aardige fijne mensen in de bediening. Super gezellig terras waar je in de vooravond van de laatste zonnestralen kunt genieten. Het diner is zeer verzorgd. Wij kijken nu al uit naar de zondagsbrunch volgend jaar want we komen hier zeker terug .

Fenomenaal
Door Sari Laine op 26-09-2025

Absoluut een prachtige omgeving en supervriendelijk personeel. Het diner was geweldig en de sfeer was zo fijn. Er zaten vier verschillende nationaliteiten aan onze tafel en het gesprek verliep goed. Heuvelachtig terrein, maar dat is goed voor de conditie.

Fijn verblijf gehad
Door Fam. Wool op 14-08-2025

Heerlijk verblijf gehad met onze kinderen van 9 en 11. Fraai uitzichten, maar inderdaad wel 20-30 rijden naar stadjes of het strand. Veel Nederlanders, maar dat vonden wij geen probleem. Hadden een grote kampeerplek onder het restaurant. Het restaurant is met smaak ingericht en je kon er lekker met een drankje onder de boom een spelletje spelen. Ook een paar keer lekker gegeten en een sfeervolle muziekavond beleefd. Alles kan op rekening gezet worden en dat is wel zo prettig als de kids even een ijsje willen halen of je de ochtend wil starten met een cappuccino. Je kunt online de rekening inzien. Het zwembad is simpel, maar er zijn wel genoeg bedjes. Animatie was volgens mij prima, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Wij hebben samen met onze kinderen erg genoten.

Zeer geslaagd verblijf
Door Johan op 07-08-2025

Prachtig gelegen en gezellige camping. Zijn hier al voor de tweede keer. Je wordt hartelijk ontvangen met welkomstdrankje. Zeer grote kampeerplekken met voldoende schaduw/zon en met prima sanitair dichtbij. Elke avond erg lekker in restaurant van de camping gegeten. De app van de camping is ideaal voor bestellen van o.a. brood en reserveren van het restaurant. Afrekenen kan achteraf dus erg gemakkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Strand en leuke plaatsjes op goede rijafstand.