Laagsteprijsgarantie
6.7
VoldoendeScore uit

Over Camping Cala Gogo

Voor een strandvakantie zit je op Camping Cala Gogo (Spanje) goed. De camping heeft een eigen treintje dat van en naar het strand aan de Costa Brava rijdt. Daar is ook een leuk strandtentje met ‘s avonds disco. De waterliefhebbers kunnen zich hier uitleven met activiteiten als duiken, kanoën en surfen. Op minder dan een uur rijden van Girona.

De camping heeft zeker haar zonnige kant, vooral door de ligging aan het strand en de prachtige omgeving. Vakantiegangers genieten van het mooie zand en het geluid van de zee dat de herinnering aan rust opfleurt. Het restaurant La Felicita scoort goed en biedt een gezellige sfeer. Ook wordt de zwembadencomplex goed onderhouden, en veel reizigers waarderen de activiteit rondom het strand en de mooie natuur. De sfeer op en rondom het strand is vrolijk, en de mogelijkheid om even te ontsnappen naar de natuur brengt glimlachen. De inzet van het team, vooral voor de voorbereiding en de ligging, wordt door velen gewaardeerd. Al met al blijft de herinnering aan de zee en de zon stralend hangen, waardoor je altijd weer terug wilt denken aan die ontspannen vakantiegevoel.

• BBQ toegestaan

Avinguda Andorra 13, E-17251 Calonge

Camping Cala Gogo

6.7
VoldoendeScore uit 57 reviews

Nooit meer cala gogo international
Door Van den Berg
op 19-08-2026

Wat een vieze camping, veel afval op de paden plek niet schoongemaakt voor aankomst en sanitair is niet om naar huis te schrijven zo vies, stinkt naar rioollucht en erg oud. Zwembaden wel goed onderhouden en personeel vriendelijk. Restaurant la felicita is erg goed maar aan de beach is het restaurant matig en duur. Paden veel te krap om caravan te manoevreren. Moesten bij vertrek door vele auto's die geparkeerd staan moeilijk doen om soepel de camping te verlaten. Als je toch gaat neem een xl plek. Standaardplek echt niet geschikt voor caravan/ camper. Wij gaan in iedergeval nooit meer!!

Leuk voor een keertje.
Door Oostie
op 08-08-2026

Met 3 kinderen. 12 en 2 x 13 een huisje meteen aan het strand geboekt.
Achteraf niet handig, te ver weg van alles.
Het hoogteverschil maakt het best lastig, echt terras, let dus op!. Er rijd een trein maar die is vaak vol.
Ook hebben we de afstand naar voetbalveld niet goed ingeschat, helaas hebben mijn kids weinig contact gekregen met anderen maar vooral op het strand gelegen.
Zwembad is leuk maar daar kun je geen bedje krijgen, overal handdoeken.
Bediening restaurant boven bij het zwembad Cala Gogo vriendelijk, bij de beach-bar, groot drama.
Maar hier laten ze geld liggen! Zonde dat ze daar niet de juiste mensen hebben staan.
Het huisje, meteen aan het strand, dat was leuk maar alsof het niet af was. En niet erg schoon. De vingers aan de witte schuifdeuren worden niet iedere keer weg gepoetst.
Boek geen telescoop, je ziet helemaal niks en die van ons was stuk. Dit was echt zonde van het geld. Maar het strand, geweldig!

Leuk voor een keertje.-90241181-573c-412c-ae93-c6fb41abf408Leuk voor een keertje.-3aa6b43d-13c9-43ea-8b67-dcf8f6d90ba1
Op papier een top camping, praktijk drama
Door Daan
op 03-08-2026
  • chillout zwembad veel te weinig bedjes, waarvan er dan ook nog eens diverse kapot zijn. Ook zitten er mega gaten in het vlonder waardoor de splinter kans erg reëel is!!!

-service: wij hadden en bierproeverij via deze camping geboekt in 12:00uur. 1,5uur voor aanvang is deze geannuleerd. Waar ik niet vaak mijn mail check had dit beter/eerder gecommuniceerd moeten worden. Wij heel de helse tocht naar beneden gehad om vervolgens zonder excuses weer de berg op te kunnen belachelijk.
- staat van de camping: wij betaalde 5000,- voor 2 weken, dan mag je wel iets verwachten…. De staat van de camping is echt niet goed!! Op maandag werd een lichtlijn kapot gereden en nu ligt deze nog steeds kapot bij het zwembad van international.
- bakkerij bij chill-out 5 dagen op rij geen stokbrood… kan niet als service aan de gasten.
- wij zaten boven in de berg, ik heb mijzelf er op verkeken hoe ver dit was en vooral mega intensief.
- boek hier niet

Op papier een top camping, praktijk drama -ad667879-6112-45f6-a8ca-40527420018f
Vergaande glorie
Door Jess op 27-07-2026

Aankomst vreselijk. Geen incheck ruimte dus sta je met je caravan op een stijle helling. Traffic infarct. TE kleine kampeerplekken. Voortent paste niet icl. Tentje en auto. Weinig parkeerplaatsen dus iedereen zet de auto naast de weg in style bochten waar je weer langs moet met je caravan bij verlaten. Vies oud sanitair. Vies of kapot rondom zwembad. Zieke rat bij kinderclub gespot. Vieze bleke croissants, keihard stokbrood en alles duur! Afval rond de paden. Zootje met koelkasten rond sanitair die daar ook schoongemaakt worden. Tokkiegehalte door hele dag drinkende ouders bij het peuterbadje. Pluspunten mooie ligging natuur. Met geluk uitzicht op zee dat maakte veel goed. Genoeg te doen op en rondom camping. Top animatie! En prachtig strand en handig vervoer met treintjes! Maar voor 120 euro pn mag het echt schoner/Netter/opgeknapt worden.

Vergaande glorie -4e050afd-7db2-4f7f-85d7-18a292d4db08Vergaande glorie -dfe1f022-2c6d-43cf-b7c3-648908adef73
Zeer tevreden over Cala Gogo
Door M. Bouwman op 27-05-2026

Ben in mei 2026 op Cala Gogo met een camper. Plek was besproken en gereserveerd vooraf. Aangekomen blijkt de plek perfect voorbereid te zijn, haag gesnoeid, matten liggen boven op de draden, bodem keurig. De Spanjaarden werken hier op de camping snoeihard om alles goed voorbereid te hebben voor het naderende hoogseizoen. Er zijn nog wat kledinghaken etc. in sommige toiletten en douches die ontbreken, maar daar waren de gasten uit 2025, die deze camping toen hebben bezocht, natuurlijk verantwoordelijk voor. Niets dan lof voor deze camping. Ik ben dik en dik tevreden.

Top camping komen zeker terug
Door Cc op 07-05-2026

Hele leuke camping. Mooi schoon huisje. Super omgeving.