Laagsteprijsgarantie
7.5
GoedScore uit

Over Camping hu Birkelt village

Bij Camping hu Birkelt village word je meteen ondergedompeld in een stralende familie-vakantie. Deze gezellige camping ligt vlakbij Larochette en biedt alles voor een ontspannen en actieve vakantie. Wat je ook zoekt, hier wacht je een zonnig verblijf vol plezier, comfort en mooie herinneringen. Zien, doen, genieten – dat wil je écht meemaken!

De ligging

Camping hu Birkelt village vind je in Larochette, een charmant dorpje in Luxemburg. De ligging is ideaal voor wie rust én avontuur zoekt. Je zit vlakbij de natuur, maar bent ook snel in de levendige stad of op het strand. De bereikbaarheid is praktisch: met de auto ben je er zo en vanuit Nederland en België rijd je lekker makkelijk naar deze zonnige plek. De omgeving biedt volop mogelijkheden: van wandelen en fietsen door groene heuvels tot een bezoek aan lokale marktjes en musea. Het is een fijne plek om je vakantie te starten, vol belofte van plezier en ontspanning.

Bij Camping hu Birkelt village voel je je meteen thuis. De camping heeft een schitterende tuin en een leuke speelplaats voor de kleintjes. Je profiteert van gratis Wi-Fi en er is een supermarkt op het terrein voor je dagelijkse boodschappen. Voor de sportievelingen zijn er veel faciliteiten zoals zwembaden, een wellnessgedeelte met sauna, en diverse sportmogelijkheden zoals tennis, tafeltennis en vissen. De camping beschikt over rolstoeltoegankelijke voorzieningen en een 24-uurs beveiligingsdienst, zodat je je altijd veilig en welkom voelt. Of je nu heerlijk wilt relaxen op het zonneterras of actief wilt zijn, hier vind je de juiste sfeer en faciliteiten voor een topvakantie.

Op de camping tref je een restaurant en een bar, ideaal voor een gezellige avond of een snelle snack. 's Ochtends kun je je dag beginnen met verse broodjes en een goede kop koffie. De sfeer is informeel en ontspannen, perfect voor gezinnen en vriendengroepen. Je kunt genieten van eenvoudige maar smakelijke maaltijden, terwijl je uitkijkt over de groene omgeving. Of je nu zin hebt in een snelle snack na het zwemmen of liever samen aan tafel zit voor een goede maaltijd, hier is voor ieder wat wils. Het eten en drinken dragen bij aan die ontspannen vakantie-sfeer die je hier meteen voelt.

Je kunt je verblijf makkelijker maken door te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen afhankelijk van het seizoen gesloten zijn vanwege het weer of onderhoud. Een goede voorbereiding zorgt dat je zonder verrassingen op vakantie gaat. Maar maak je geen zorgen, overal vind je genoeg informatie en hulp, zodat je vakantie hier stralend en zorgeloos wordt. Geniet van je tijd in deze gezellige camping, je bent in goede handen!

Een vakantie op deze camping geeft je meteen dat warme, gezellige gevoel. Het zwembad is schoon en compleet met veel bedjes, waardoor je lekker kunt relaxen. De omgeving is stralend mooi, perfect voor wandel- en fietstochten door Mullerthal en de mooie natuur. Eten op de camping is prima en de bediening vriendelijk, ideaal voor een ontspannen dag. De speelruimte en het animatieteam zorgen dat de kinderen zich niet vervelen en herinneringen maken. Het kamperen is fijn, vooral in een ruime, schaduwrijke plek weg van de drukte. Ook wordt snel gereageerd op kleine problemen en wordt er veel aandacht besteed aan entertainment. Een zonnige plek vol plezier, precies waar vakantiekriebels van ontstaan.

• BBQ toegestaan

• Kinderopvang

• Theater

• Jeu de boules

• Tafeltennis

1 1 Um Birkelt, L-7633

7.5
GoedScore uit 87 reviews

Mooie camping in schitterende natuur
Door Annemieke op 03-05-2026

Stacaravan via camping geboekt, staan dicht op elkaar maar daar hebben wij ons niet aan gestoord, zwembad schoon en veel bedjes erom, denk bij volle zomer wel te weinig, camping ligt prachtig met vele wandel en fiets mogelijkheden rondom, mullerthal is echt prachtig en ook voldoende korte wandelingen. Eten op camping prima, vriendelijke bediening. Broodjes prima maar prijzen in supermarkt hoog; Delhaize proxy in dorp is iets goedkoper. Rent a Bike bij jeugdherberg prima, camping is verder schoon, voldoende speelruimte voor kids. Veel Nederlanders, geen gebruik gemaakt van sanitair dus daar kan ik niks over zeggen.

Mooie camping in schitterende natuur -c6562e68-5660-422a-b6bc-26521af6a7c5
Goede camping slechte wifi
Door skn op 01-05-2026

De camping was overal prima alleen was het heel druk er is een leuke accommodatie voor kinderen en een leuk zwembad zeker leuk alleen EEN groot nadeel ze zeggen dat de wifi goed is op de camping alleen is de wifi echt erg slecht je probeert te verbinden en daar staat er weer geen internetverbinding mogelijk en dan ben een keer verbonden wordt je er of afgezet of het is een of twee bar wifi waar je vrij weinig mee kunt.

Leuke camping maar sanitair erg ranzig
Door Dennis op 23-08-2025

De kinderen hebben het erg leuk gehad en konden zich goed vermaken. In het zwembad, binnenspeeltuin en de gewone speeltuin. Het sanitair werd alleen tussen 10.00 en 17.00 schoon gemaakt. Dus snachts stonk het alsof je op een diksie zat en sochtend was de lucht nog erger dus douchen alleen na 10.00 en opfrissen en tandenpoetsen bij de tent. Hier melding van gedaan maar hier werd weinig nee gedaan.

Camping hu Birkelt village

Mooie locatie maar gedateerd en duur
Door Stephen Orme op 05-08-2025

We hadden een ruime, schaduwrijke kampeerplaats wat verder weg van de drukke centrale voorzieningen. Onze tieners hebben zich uitstekend vermaakt met dank aan het animatie team. De ligging is geweldig met veel te doen en zien in de omgeving.
Echter prijs-kwaliteit verhouding is zoek. We betaalden ruim honderd euro per nacht voor een kampeerplaats in ruil voor zeer gedateerde en slecht functionerende sanitaire voorzieningen: ouderwetse drukknoppen in de douches met amper een straal water en ook regelmatig koud. 1 van de 2 gebouwen stonk ondanks regelmatige schoonmaak een uur in de wind.
Het binnengedeelte van het zwembad is ook aan een opknapbeurt toe en buiten mag best worden aangegeven wanneer je in 1 klap van het ondiepe in het diepe stort, of vanaf het ondiepe je scheenbeen openhaalt aan de niet zichtbare hoge rand die dwars door het bad loopt.
Park met veel aandacht aan entertainment maar te weinig aan basisvoorzieningen.

Leuke camping
Door A. Kamp op 01-08-2025

We zijn net terug van de week op deze camping. We hebben het heerlijk gehad. Prima zwembad, heerlijk eten (zowel afhalen als in het restaurant) en mooie omgeving. Iets wat stuk was werd direct gerepareerd na melding. Enige nadeel was dat de avondanimatie bijna altijd vanaf 12 jaar was waardoor onze zoon een jaartje ouder was afgelopen week. Maar onze dochter van 9 jaar er niet bij mocht zijn terwijl het juist voor haar een mooie manier is om vakantievriendschappen op te doen.

Voor herhaling vatbaar
Door PetraAA
Zoover Ontdekker
op 03-07-2025

Hele mooie camping ,mooie omgeving, Personeel heel vriendelijk,bar,snacks,restaurant,ijssalon,allemaal heel gezellig en goed.Winkel elke dag verse gebakken broodjes Zwembad niet erg groot voor zo'n grote camping Zeker een aanrader

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Camping hu Birkelt village bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping hu Birkelt village. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping hu Birkelt village. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.