Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Camping Borken am See
Camping Borken am See is een gezellige familiecamping in Duitsland, net over de grens. De camping ligt midden in de natuur aan een meer met een zandstrand. Neem een duik in het zwembad of bouw een zandkasteel op het strand. Voor de kinderen is er animatie en een speeltuin. De camping is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.
Een vakantie op de camping brengt volop plezier, rust en herinneringen. Je merkt meteen dat het een gezellige, gemoedelijke plek is waar iedereen zich thuis voelt. De kinderen vermaakten zich prima met activiteiten als minidisco, schuimparty en jachtseizoen, terwijl jij kunt genieten van het knusse zwembad, het zwemmeer en de omliggende natuur. Het uitgebreide aanbod van speelmogelijkheden en leuke evenementen zorgt dat je je nooit verveelt. Het vriendelijke personeel helpt graag en maakt de camping nog gezelliger. Met de mogelijkheid om de omgeving te verkennen, zoals Borken of Munster, zit de vakantie vol afwisseling. Het zonnetje op je gezicht en de geur van vers brood maken dat je altijd weer zin krijgt in een nieuwe dag.
Adresgegevens | Pröbstinger Busch 16, D-46325 |
Camping Borken am See
Heerlijke vakantie gehad op de camping. We zijn met twee kinderen van 9 en 14 twee weken te gast geweest. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Een aantal keer per week wordt er voor de oudere jeugd een activiteit georganiseerd, voetbaltoernooi, schuimparty, jachtseizoen, discozwemmen etc.
Het is een zeer gemoedelijke camping waar de medewerkers er alles aan doen om het de gast naar zijn zin te maken.
In de omgeving is genoeg te doen, het klimpark naast de camping is echt super.
Indien je iets verder wilt rijden dan zijn de grotere steden Oberhausen en Munster zeker een bezoekje waard.
In Borken zelf een paar keer gegeten, bij Werkstadt, prima restaurant!
Met twee kinderen van 6 en 13 jaar hebben wij een heerlijke vakantie beleefd. Er was veel te doen met voldoende speelmogelijkheden, een voetbalveld, zwembad en groot zwemmeer. Lekkere broodjes 's morgens en heel leuk dat de kids iedere dag met het treintje werden opgehaald. Het zwembad zou wat warmer mogen zijn voor langer zwemplezier. Vriendelijk en leuk personeel!
Wij stonden op een basisplek gelijk vooraan naast de animatietent. De plek was ruim en zonnig. Ons privé sanitair was in het blauwe gebouw tegenover het zwembad. Erg ruim! Een klein stukje lopen maar. Onze dochter van 12 jaar heeft genoten. De animatie was erg leuk! Pleun en Marit, Myla heeft echt genoten met jullie! Knutselen, minidisco, spelletjes, schuimparty, discozwemmen, bingo etc. Echt Top! Een zwemmeer waar je heerlijk kan suppen en daarnaast een goed restaurant met heerlijke hamburgers. Een bos waar je met de hond lekker kan wandelen. Het personeel en de eigenaren zijn echt heel erg vriendelijk. Vrijgevig ook, een ijsje, snoepjes een stukje meloen. Heel lief! Een gemoedelijke, autovrije en niet al te grote camping waar iedereen zich goed vermaakt heeft.

Het was een mooie voorziening met prachtig zwembad.
De gastvrouwen en heren en ook het animatieteam waren allemaal vrolijk en erg aardig en behulpzaam.
In de ochtend kan je op bestelling heerlijke ontbijtbroodjes halen.
We hebben allemaal ontzettend genoten we komen volgend jaar weer!
Voor de tweede keer op deze camping, wat was het weer fijn. Gekampeerd met eigen tent, bijzettent en privé sanitair, op een ruime plek (U1).
Voor onze wat oudere kinderen (10 en 13) genoeg te doen, op en om de camping. Zoals het zwembad, trampolines, springkussen, midgetgolf, het meertje (met strand, douche, wc, beachvolleybal veld - ideaal om te suppen), klimbos. En ook de animatie heeft activiteiten voor de wat oudere kinderen zoals jachtseizoen, schuimparty op het springkussen en levend stratego, en voor het hele gezin de legendarische bingo op donderdag, gelachen weer. Op het grotere meer kun je kanoën of een waterfiets huren.
Broodjesservice in de ochtend, heel relaxed. Het restaurant is ook heel fijn, ook om gewoon een ijsje te halen.
Daarnaast vanuit hier naar Borken, Bocholt, Winterswijk en Moviepark Germany bezocht.

Wij hadden een stacaravan voor 5 personen
Wij waren met z’n drieën en het was erg krap binnen. Buiten konden we ruim zitten
Douche was heel slecht, de temperatuur was niet goed te regelen zodat onze dochter niet zelf kon douchen, maar verder wel netjes.
Voor onze 13 jarige dochter was deze camping net niet leuk het is een leuke camping tot 11 jaar
Restaurant was goed en het meer was erg leuk