Gebruiksvoorwaarden
Deze gebruiksvoorwaarden gelden voor de website www.zoover.nl. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden. We houden het graag helder en simpel: lees ze even door, dan weet je precies waar je aan toe bent.
Het gebruik van Zoover is op eigen risico van de bezoeker. Besluit je om op basis van informatie op Zoover een vakantie te boeken, een verzekering af te sluiten of iets anders te kopen? Dan ligt die keuze volledig bij jou.
Begripsomschrijvingen
- Content: alle informatie op Zoover, zoals teksten, foto’s, video’s, geluid, reviews, vormgeving en andere materialen (al dan niet auteursrechtelijk beschermd).
- Website: deze website, bereikbaar via https://www.zoover.nl.
Intellectuele eigendom
Alles wat je op Zoover ziet, van teksten en foto’s tot merken, logo’s en data, is beschermd door intellectuele rechten. Die horen toe aan Zoover, of wij hebben daar de juiste toestemming voor. Je mag onze informatie gebruiken om vakanties te ontdekken, maar niet kopiëren, aanpassen, verspreiden of verkopen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zoover.
Content van bezoekers
Als je zelf content plaatst (zoals een review), geef je Zoover automatisch het recht om die te gebruiken, aan te passen of te delen, op onze site of in andere media. Daarvoor krijg je geen vergoeding, maar we gaan er uiteraard netjes mee om.
Zoover mag optreden tegen partijen die jouw content zonder toestemming gebruiken. Daarmee beschermen we zowel jouw rechten als die van onszelf.
Verantwoordelijkheden bezoeker
We willen Zoover eerlijk en betrouwbaar houden. Daarom vragen we bezoekers om content te plaatsen die:
- klopt, actueel en niet misleidend is;
- gebaseerd is op echte ervaringen;
- niet kwetsend is en past bij normaal, respectvol gebruik.
Met het plaatsen van content beloof je dat je geen rechten van anderen schendt en niet onrechtmatig handelt.
Aansprakelijkheid Zoover
We stellen de website met zorg samen, maar fouten kunnen altijd voorkomen. Zoover is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat door informatie op onze site, of door content die geplaatst is door bezoekers of eigenaren van accommodaties.
Gebruik Zoover als hulp bij je keuze, maar beslis altijd zelf.
Links naar andere websites
Op Zoover vind je soms links naar andere websites. Die beheren we niet zelf. Zoover is daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud van die externe sites, ook niet als we ernaar verwijzen. Een link betekent dus geen goedkeuring van de inhoud.
Toepasselijk recht en bevoegde rechter
Op deze gebruiksvoorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen of meningsverschillen tussen jou en Zoover worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.
Privacy
We vinden jouw privacy belangrijk en gaan zorgvuldig om met je gegevens. Wil je weten hoe we dat doen? Lees dan onze privacy- en cookieverklaring.
Zoover is er om vakantie weer écht leuk te maken, met eerlijke informatie, echte reviews en een vleugje zon. Gebruik onze site met gezond verstand, deel je ervaring en geef de vakantiekriebel door.