10 best gewaardeerde campingzwembaden in Languedoc-Rousillon

Redactie - 2 januari 2017

10 best gewaardeerde campingzwembaden in Languedoc-Rousillon

Redactie - 2 januari 2017

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een topcamping is natuurlijk het zwembad! Ga jij deze zomer naar Zuid-Frankrijk? Lees dan snel verder. Wij hebben voor jou uitgezocht welke tien campingzwembaden in Languedoc-Rousillon het best gewaardeerd worden.

Franceloc Domaine des Fumades

Franceloc Domaine des Fumades

1. Camping Franceloc Domaine des Fumades

Drukte, vertier en vermaak zijn de sleutelwoorden van Camping Franceloc Domaine des Fumades  Het zwembad met talloze glijbanen is voor kinderen een waar paradijs. En door het professionele animatieteam heb je helemaal geen kind aan ze! Kids krijgen hier een rood of een groen bandje om te laten zien of ze zwemvaardig zijn. Zo weten de badmeesters meteen wie ze goed in de gaten moeten houden.  

Mas de la Cam

Mas de la Cam

2. Camping Mas de la Cam

Camping Mas de la Cam heeft de perfecte balans gevonden tussen levendigheid en rust. Het zwembad is ruim en heeft allerlei waterspeeltoestellen. En voor wie wat meer avontuur zoekt, is er ook een klein riviertje om in te zwemmen. Dit maakt de camping echt uniek. Vergeet dus niet om je waterschoenen mee te nemen!

Le Botanic

Le Botanic

3. Camping Le Botanic

De grote troef van Camping Le Botanic is de aangelegde lagune met een klein strandje. Hier waan je je even in het paradijs. Er is zelfs een waterval. Het strand ligt dichtbij, maar hier hoef je eigenlijk niet eens naar toe. Rondom het zwembad en de lagune maken bijzondere exotische planten het plaatje helemaal af. Aan elk detail is hier gedacht!

[article href=”http://weblog.zoover.nl/toplijstje/10-mooiste-stranden-van-frankrijk/”]

Le Bois de Valmarie

Le Bois de Valmarie

4. Camping Le Bois de Valmarie

Camping Le Bois de Valmarie is kindvriendelijk, maar ook rustig. De camping is kleinschalig en het zwembad is relatief groot. Er is een speciaal gedeelte voor kleine kinderen. Sla vooral de lessen aquagym en aquabike niet over! Het zwembad ligt wat hoger op de camping en is daarom minder geschikt als je slecht ter been bent.

Yelloh! Village Aloha

Yelloh! Village Aloha

5. Camping Yelloh! Village Aloha

Glijbanen, een peuterbadje, een ligweide en een fijn restaurant. Camping Yelloh! Village Aloha  heeft het allemaal. Er zijn zelfs meerdere bubbelbaden speciaal voor volwassenen.Vergeet niet om je strakke zwembroek in te pakken. Je mag het zwembad niet betreden in losse shorts.

Les Mimosas

Les Mimosas

6. Camping Les Mimosas

Het zwemparadijs van Camping Les Mimosas staat bekend om zijn bijzondere ligbeddensysteem. Van ‘handdoekjesleggers’ houden ze hier niet. Wanneer de muziek klinkt, moet iedereen op zijn ligbed liggen. De handdoeken op de bedden waar niemand ligt, worden weggehaald. Het klinkt wat streng, maar het zorgt er wel voor dat je altijd een plekje hebt!

[article href=”http://weblog.zoover.nl/zoover-reporter/zoover-reporter-kamperen-aan-franse-kust/”]

Yelloh! Village le Brasilia

Yelloh! Village le Brasilia

7. Camping Yelloh! Village le Brasilia

In het enorme zwembadencomplex van Camping Yelloh! Village le Brasilia kun je je haast niet vervelen. En anders is er altijd nog het strand, vlak naast het zwembad. Veiligheid staat op de camping op nummer één. Er zijn constant professionele badmeesters en -juffen aanwezig die toezicht houden op jouw kroost. Zo kun je met een gerust hart meedoen met een klasje aquajoggen.

Le Floride et l'Embouchure

Le Floride et l’Embouchure

8. Camping Le Floride et l’Embouchure

Camping Le Floride et l’Embouchure staat bekend om zijn enorme zwembad, maar vooral om het leuke peuterbadje. Het water is ondiep en er staan allerlei speeltoestellen voor de allerkleinsten. Het zwembad is bovendien erg overzichtelijk. Heb je even genoeg gezwommen? Naast de camping zit een superleuke kermis!

[article href=”http://weblog.zoover.nl/kamperen/kamperen-fantastisch-uitzicht/”]

Le Dauphin

Le Dauphin

9. Camping Le Dauphin

Het zwembad op Camping Le Dauphin is geschikt voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een ondiep pierenbadje. Wat oudere kids zullen zich zeker vermaken op de fantastische glijbanen. Zelfs op een wat koudere dag is het hier heerlijk vertoeven. Het zwembad is namelijk verwarmd. Nog een groot voordeel: het aantal ligbedden is enorm. Hier geen handdoekje leggen, er is altijd wel een plek vrij.

Les Armengauds

Les Armengauds

10. Camping Les Armengauds

Het zwembad bij Camping Les Armengauds heeft geen grote glijbaan of golfslagbad. Maar het adembenemende uitzicht maakt dit meer dan goed. En het scheelt bovendien een hoop herrie. Dus voor wie rust en ontspanning centraal staan tijdens de vakantie, is deze camping perfect. Je kunt op Camping Les Armengauds zelfs yogalessen volgen. Fun fact: je mag hier ook naakt zwemmen!

Wat is jouw favoriete zwembad op de camping in Languedoc-Rousillon? Laat het ons weten in de reacties!