Le Floride et l'Embouchure
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Camping Le Floride et l'Embouchure voor je op een rij gezet:
- L16-09-2022
Tegenvaller
Bij aankomst vriendelijk ontvangen. Top locatie vlak bij het strand en het dorpje/stadje. Accommodatie aan de zeekant. Rustig gelegen in een “straatje”. Weinig plek naast de stacaravan voor de auto. De stacaravan was er vuil en stoffig. Spinnenwebben aan het plafond en onder de stoelen en tafels. Keukengerei niet compleet. Douche cabine vol met schimmel. Vloer was erg vies en vettig. Bed viel erg tegen, hard en smal/kort. Partner lag met zijn voeten over de achterkant heen. Hij is 1.80… Veel last gehad van muggen in de nacht. Handdoeken pakket en beddengoed pakket “gehuurd”. Voor 2 weken 1 setje beddengoed en 2 handdoeken pp. Na 1 week op eigen kosten om schone gevraagd. Kreeg wel 50% korting. In de avond/nacht veel geluidsoverlast van Animatie/hangjeugd overige campings. Desondanks een fijne vakantie gehad. Helaas voor ons niet voor herhaling vatbaar.
- holsappel21-08-2022
staanplaats met prive sanitair aan rivierkant
Leuke nette camping met heel mooi zwembad en leuke glijbanen. Aan de rivierkant sta je dichtbij het strand, alleen geen uitzicht op zee dat is wel jammer maar je loopt er zo heen en naar het dorpje met markt loop je ook zo heen dat is super dichtbij. 's avonds leuke voorstellingen en er is veel te doen op de camping. Lunapark is dichtbij en die kun je vanaf 20.30 uur tot 00.00 uur goed horen maar wij hadden er geen last van. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en vinden het een hele mooie en nette camping.
- Fam. Koster12-08-2022
Niet onze vakantie, dus nooit meer
's Avonds 20:00 tot middernacht zeer lawaaiig, vanwege het Luna Park (kermis) vlakbij maar ook vanwege de eigen animatie. Zwembad wel prachtig, echter moet je voor de grote glijbanen 1,20 m zijn, dit hebben wij van te voren niet geweten. Ook was het zoeken naar bedjes, al deed de badjuf flink haar best, door handdoeken van de bedjes te verwijderen. Sanitair was flink onder de maat voor een vijf-steren camping. Weinig water uit de douches en elke 10 seconden op de knop drukken. Zelf vonden wij de plekken ook krap, wij hebben een grote vouwwagen, maar ondanks het doorgeven van het formaat, zaten we met de luifel tegen de heg aan. Mooi strand op loopafstand en ook loop je zo naar de boulevard met gezellige restaurantjes en regelmatig een markt.
- A Bultman07-08-2020
mooie camping
Wij begrijpen alle negatieve reviews niet zo goed. Vonden het een super camping, waar veel te doen is. Geweldige zwembaden en er was altijd wel een ligbedje. Sanitair was netjes. Nadeel wel dat 10 minuten voor 24.00 de lampen uit gingen in het toiletgebouw en er ook geen automatische verlichting was. Was/douche gelegenheid ging om 23.30 dicht. Moest tanden poetsen bij de afwas kant. (In het donker) Voordeel hiervan was wel dat er geen rumoer was bij toiletgebouw. Wel veel Fransen op de camping, bijna geen Nederlanders. Wel altijd een Nederlandse bij receptie Strand op loopafstand. Erg mooi. Dorpje ook op loopafstand, luna park en midgetgolf. Genoeg te doen dus. Wij hebben geen lawaai gehoord van het luna park. Stonden ook aan andere kant van de camping. Mooie ruime plaats met direct naast onze plaats een aparte parkeerplaats. Ideaal. En lekker dicht bij toilet en zwembad. Niks te klagen verder. Iedere avond ook een geweldige show.
- Laura06-08-2020
Wat een lawaai
Het viel erg tegen: het lawaai van de kermis iets verderop duurt tot middernacht, ook zeer luidruchtige Franse buren. Toiletten worden door de gasten niet respectvol schoon gehouden, het personeel maakt t niet meer schoon voor de nacht. Alles plastic fantastic. Wel lekkere douches, veel Franse animatie. Camping supermarkt heeft alles wat je nodig hebt. Als je zelf nooit slaapt voor 00:00u en graag een overvolle camping wil dan ben je hier aan het goede adres. Wij gaan nooit meer terug.
- Thierry et Séverine02-09-2019
avis mitigé
Camping plus 4 que 5 . Les Bungalows sont certes très rapproché l'un de l'autre mais a chacun sont astuce pour conserver une certaine intimité. le notre était très propre , dans un endroit ombragé, à l'arrière du camping du coté Floride. Niveau animation en journée nous n'y avons pas participé.. du coup nous ne pouvons donner d'avis. par contre pour les spectacles, certains sont sympa, d'autres moins... les goûts et les couleurs ... Juste que nous y sommes resté deux semaine et que ce que nous avions vu la première semaine était également au programme du soir la semaine suivante. quelque peu décevant. je déconseille vivement le restaurant tiki ... Le chef n'a rien à faire dans une cuisine hors mis peut-être à la plonge . Le snack tout y est très bon . et les burgers sont excellent au niveau du starlite .. Parc aquatique petit pour deux campings. animation essentiellement concentrée sur une partie du camping ... certaine sont même payante .. à 5 minutes de la plage et 15 minute de la place de la république qui accueil plusieurs restaurants et magasins
- PAT01-09-2019
Ne pas se fier aux photos
Quand j'ai réservé ma location chalet savannah,je voyais sur la photo une terrasse assez grande pour 3 enfants et assez cloturé pour 2 petits garçons autistes de 7 et 5 ans.Nous arrivons et là surprise nous nous retouvons avec un chalet avec une terrasse de 3m/3m puis 2 bains de soleil au delà donnant directement sur la route ou beaucoup de passage de voitures.De là nous disons notre mécontentement mais bien sur aucune solution meme pas un dédommagement aprés une année d'économie et 1000km parcourus car je ne vous le fais pas dire c'était toute le journée surveillance sur surveillance.Sans oublier sur terrasse il y avait une table avec 5 chaises,un coffre de rangement et l'étendoir donc plus de places.Nous avons donc été trés déçus par cette location et le je m'en fitischme des gens.Aucune considératon pour mes 2 garçons qui n'ont rien demandé.
- Lara12-08-2019
Nooit meer
Deze camping is ontzettend druk. Hele dag door animatie, alles is het Frans waardoor onze kinderen er niet aan deel hebben genomen. Wij hebben pech gehad met de plaats waar we stonden, vlak achter de animatie. Eigen muziekje luisteren was er daardoor niet eens bij omdat het geluid niet te overtreffen was. Het zwembad is keurig en leuke glijbanen. Hou er wel rekening dat alle bedjes al vroeg vol liggen. De ligging ten opzichte van de zee is prima, alles op loopafstand. Personeel was onvriendelijk, maar misschien dat dat met de drukte in het hoogseizoen te maken heeft. Wij hadden een Bahama gehuurd, wat er op de foto leuk uitziet vond ik de caravan shabby. Kapot bestek, in de badkamer liet de muurbekleding los, ramen die niet op slot konden omdat dat kapot was. Gezien de prijs mag je hier wel wat meer van verwachten Bedden waren wel prima.
Voor ons ieder geval nooit meer terug naar de camping
- SV09-08-2019
A EVITER ABSOLUMENT
Au cours de notre séjour, le gérant a décidé de placer 3 containers à poubelles face à la terrasse de notre mobil home. Nous avons de suite demandé à la réception de les déplacer suite aux gènes occasionnées (vue, odeur, hygiène, bruit). A notre surprise, le lendemain, un 4ème container a été ajouté! Nous avons relancé la réception, en vain...Après une énième relance, le gérant s'est déplacé, furieux et énervé, accompagné d'un agent de sécurité. Ce dernier ne souhaitait qu'une chose, aller en découdre à l'extérieur du camping...5 étoiles bravo la tentative d'intimidation...Le gérant en vociférant, n'avait qu'une phrase à la bouche, "je suis chez moi, je fais ce que je veux! si vous n'êtes pas contents, dégagez, barrez vous, ou ces containers vont finir sur votre bagnole!". Un autre campeur a également signalé les faits, ainsi qu' une représentante de la société HOMAIR qui avisera sa direction. Nous avons informé les organismes suivants: Mairie de la commune, Préfecture du 66, ainsi que l'organisme ATOUT FRANCE, accrédité à délivrer les étoiles d'un camping, qui nous a communiqué le texte réglementaire concernant les déchets: Arrêté du 6 juillet 2010 fixant les normes et la procédure de classement des terrains de camping: Déchets ménagers: Existence d'un système de collecte d'ordures ménagères à l'abri des regards (Il est entendu par l’expression « à l’abri des regards » tout système permettant d’occulter la vision directe (hangar fermé, mur, muret, haie, végétal, brise vue, palissade en bois, etc.) Précisons que le tri sélectif est situé à l'entrée du camping, mais peu utilisé. De plus, les mobils homes sont collés les uns aux autres, aucune intimité, transats vieux et délabrés, table en bois de la terrasse complètement gondolée...bref tarifs élevés, prestations sans rapport avec un 5 étoiles...
- Nini16-07-2019
Super camping
Très bien, Mobil = propre , personnel souriant, très réactif à toutes nos demandes, camping super propre, bcq d animations du matin au soir = pour les grands et les petits , soirée spectacle = 9/ 10 Restaurant au top , merci monsieur Marcel pour la qualité de tes plats= produits frais .Espace aquatique = grand, propre , les enfants ont adoré. Camping très propre Nous étions à un mobil avec jacuzzi, je le recommande, super Nous reviendrons sur
Camping Le Floride et l'Embouchure info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkBeschikbaar
- AdresgegevensRoute de Saint Laurent, F-66420
Relations Clientèle, 17-08-2019
Chere madame Minel, Nous souhaitons apporter quelques précisions à votre commentaire, Vous semblez avoir pris beaucoup de temps pour étudier en détail l’ensemble de la grille de classement des campings ainsi que les 98 pages du guide de contrôle. Pour votre information, sachez que la grille à laquelle vous faites référence n’est pas celle qui correspond à l’arrêté de 2010 comme vous l’affirmez mais celle de 2019, avec de nouveaux critères, auxquels nous ferons le maximum pour répondre lors de notre prochain audit. Sachez également que nous avons respectés scrupuleusement les critères de la grille de classement de 2010 afin d’obtenir quasiment 100% des points obligatoires sur les 95% requis lors de notre dernier audit réalisé par un organisme cofraqué. Concernant votre comportement, notre personnel a fait le maximum pour supporter votre impolitesse, et votre agressivité dans vos demandes quotidiennes. Mais quand votre attitude et votre comportement nuisent aux voisinages, nous n’avons pu faire autrement que d’intervenir…. Je vais également conseiller à mes collègues de vous éviter absolument à moins de vouloir réaliser un audit gratuit... Bien à vous.