Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Mas de la Cam
Zoek je naar een leuke bestemming met de kinderen, dan is Camping Mas de la Cam (Frankrijk) een aanrader. Kinderen maken makkelijk vriendjes doordat er veel Nederlanders zijn. De animatie is gezellig maar niet te overdreven aanwezig. Het riviertje vlakbij zorgt voor veel waterpret en in de buurt ligt het klimpark Forest Parc Bagard.
De vakantie bij Mas de la Cam straalt gezelligheid uit. Je voelt meteen de ontspannen sfeer tussen de bergen en de rivier. Gezinnen genieten hier volop van het speelse aanbod: zwembaden, enorme speelvelden en pumptracks voor de kids. De kinderen maken makkelijk vriendjes en beleven plezier in het water of op het terrein. ’s Ochtends en ’s avonds worden leuke activiteiten georganiseerd, lekker eten is er altijd in de gezellige bar. Het schoon sanitair wordt meerdere keren per dag netjes gehouden, waardoor je je er meteen thuis voelt. De rustige ligging, in een natuurlijke omgeving vol activiteiten, zorgt voor een onvergetelijke herinnering. Vakantiegangers komen hier graag terug voor dat stralende, gemoedelijke gevoel.
Adresgegevens | la camp, 30270 |
Mas de la Cam
Een waar paradijs voor gezinnen, midden in het hart van de Cevennen. Wij waren hier met ons gezin van vier en iedereen heeft genoten van onze vakantie in deze rustige, natuurlijke omgeving. De kinderen hebben zich prima vermaakt in het zwembad, op het enorme speelveld en op de pumptrack voor fietsen, stepjes terwijl ze gemakkelijk nieuwe vriendjes maakten. Er worden ’s ochtends en aan het eind van de middag activiteiten voor kinderen georganiseerd. De sfeer is ontspannen en gezellig, je voelt je er meteen thuis.
De staanplaatsen zijn rustig gelegen, tussen de bergen en de rivier. In de rivier is een dam aangelegd, waardoor er een fantastische zwemzone ontstaat in een schitterende omgeving. Rondom de camping zijn er tal van activiteiten (kanoën, canyoning, klimbos, karten, …) en de eigenaars staan altijd klaar met tips over de regio die ze door en door kennen.
Kortom: Mas de la Cam biedt alles voor een onvergetelijke vakantie !
Fantastische en goed gelegen camping aan de Gardon met 2 zwembaden en vanaf juli dankzij een dam mogelijkheid om in de rivier op het terrein te zwemmen. Dagelijkse animatie voor de kinderen en steeds lekker eten aan de gezellige bar. Veel bezienswaardigheden op vrij korte afstand van de camping. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Een aanrader.
Heerlijke camping, prachtig terrein, met veel ruimte voor de kids. Schoon sanitair, dat meerdere keren per dag wordt schoongemaakt. Een echte familie camping, met veel gezinnen. Jammer dat niet alle ouders begrijpen dat ze hun kleine kinderen moeten meenemen naar het sanitair : daar valt soms niet tegenop te boenen.
Wij komen zeker terug.
Een prachtige camping die zijn 4 sterren zeker waard is! Uitstekende ontvangst, zwembaden, zeer goed onderhouden sanitair dat meerdere keren per dag wordt schoongemaakt, speeltuinen, bar ... en dat alles in een zeer rustige omgeving, midden in de natuur met een rivier ... we komen zeker terug! Top met 2 Pumptracks
Bij aankomst was het erg druk op de camping. Bleek later dat rond deze periode de camping vaak 4 wkn afgeladen is. Veel mensen die al vele jaren naar deze camping gaan. Rivier is op zich leuk maar stond erg laag. Mooi zwembad met weinig beschutting maar voor ons te massaal. We hadden hier meer van verwacht, vooral gezien de prijs die je betaald. Prachtige omgeving maar hier komen we niet terug.