Yelloh! Village Le Brasilia
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03060000-03069999%2FE3069267.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03120000-03129999%2FE3125183.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fddaccf23-b380-42e3-b8ee-d3664d5dba8e%2F65c038a0-cf2b-4381-8089-43db1458982c.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fddaccf23-b380-42e3-b8ee-d3664d5dba8e%2F8c6c22ba-63ad-48a8-a0a5-e41c95ed4173.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03120000-03129999%2FE3120471.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village Le Brasilia voor je op een rij gezet:
Camping info
Animatie programma
Bubbelbad
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Tropische sferen op Camping Yelloh Village le Brasilia in Canet. Een zeer nette camping met regels bij het zwembad. Het banenbad is bijvoorbeeld echt voor banenzwemmers. Voor wat vrijer zwemmen sta je zo in zee met bijbehorende strandbar. Tip: neem je fiets mee, want vanuit Yelloh! Village le Brasil...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | 2 avenue anneaux du Roussillon, F-66140 |
Website | |
Social media |
Yelloh! Village Le Brasilia
Al jaren stond Le Brasilia op ons wensenlijstje, mede door de goede recensies hier. Vrij last minute geboekt kwam het er eindelijk van en en streken we na een actieve vakantie in de bergen neer op deze camping. De prachtige entree beloofde al veel goeds en zo bleek ook de warme ontvangst. Een enthousiaste Engelsman van Venue Holidays pikte ons op en fietste voor ons uit naar onze stacaravan. We hadden door de late boeking verwacht een mindere plek te krijgen, maar niets bleek minder waar. Een ruime plek met voldoende privacy en plek voor de auto. Omgeven door tropische planten en bloemen en precies tussen het strand en het zwemparadijs in. De stacaravan was tiptop in orde en merkbaar net helemaal schoon geboend. Een defect aan de oven werd vlot opgelost. De camping zelf is groot. Het voelde meer als een dorpje, maar nooit (te) druk. Alles wordt continue schoongemaakt. Voorzieningen zijn top en het strand heerlijk. We komen zeker terug!
2 weken op de camping, met 5 sterren,strand op 300 meter dat beloofd wat!!! met mijn gezin, en vrienden de aankomst was veelbelovend,het receptie personeel zoals het hoort netjes naar onze plek gebracht caravan plekken groot zat, sanitair gebouw netjes, alleen moest je bij de heren douce het raam snel open zetten ,vanwege de ondragelijke stank uit de afvoer van de douce het zwembad personeel, weigert een andere taal te spreken dan frans(minpuntje) het riviertje ,is leuk ,maar ga er niet in zwemmen,is echt ranzig en de vogels die poepen echt op alles. mensen met nieuwe tenten,caravans,campers,auto,s alles werd heel de dag ondergescheten(snap niet dat de camping hier nix aan doet. wij stonden op een plek met alleen fransen is op zich niet erg, wat wel leuk is, het gratis pondje naar cannet,soort scheveningen van 40 jaar geleden,met als hoogtepunt en schepijsje van 4 euro 1 bol conclusie :voor ons eenmalig
We bezochten deze camping voor het eerst en hebben voor twee weken geboekt. Het is een nette camping: sanitair is schoon, wegen worden schoongehouden en verzorgde beplanting. Voordelen: schoon en goed werkend sanitair, verwarmde zwembaden, genoeg ligbedjes voor voorseizoen, mooie beplanting, winkeltjes op de camping waardoor je niet weg hoeft voor een boodschap, eigen strand wat zeer goed te bereiken is. Nadelen: onpersoonlijk, de campinggasten zijn erg op zichzelf en groeten nauwelijks, plekken verschillen erg van grootte, heel veel campers dus veel reisbewegingen, veel wisselingen (wij hadden bijna degelijks nieuwe buren, in het voorseizoen als vrij druk maar goed te doen (im hoogseizoen lijkt het ons te deuk). Al met al was het een geslaagde vakantie op deze camping.
Yelloh! Village Le Brasilia
In een stacaravan heb je denk ik niet helemaal de sfeer van de camping. Ik vond de stacaravan straatjes erg ongezellig overkomen. Je kijkt eigenlijk of op je eigen auto of op de auto van je overburen. Wij zaten dicht bij het sanitair wat voor en nadelen heeft. het zwembad is ook erg druk en het strand bij de camping zijn wij niet geweest omdat we het fijn vinden om even bij een strandtentje te lunchen. We waren wel vaak bij een heel leuke strandtent aan de overkant van de camping, tegenover de haven. Ik vind dit deel van de franse kust toch ook een wat minder leuk en minder mooi stuk dan waar wij normaal komen.
Wij kiezen eigenlijk altijd voor een kleinschalige camping, maar kwamen door omstandigheden op dit park terecht. Tot onze verbazing voelde dit heel fijn en comfortabel. Alles is tot in de puntjes geregeld. Sanitairgebouw is zeer luxe en wordt de hele dag door schoongemaakt. Mooi winkelplein met diverse winkels, onder andere een goede bakker. Strand was erg fijn, met apart hondenstrand. Plaatsen waren ruim genoeg. Camping was wel erg vol en daardoor best wel rumoerig, dit ging ook 's nachts door. Zwembad was supermooi, met verschillende baden. Restaurant bood weinig vergetarische opties, dus daar geen gebruik van gemaakt. De botanische route langs de camping is mooi, helaas wel een beetje kort. Verder weing wandelmogelijkheden in de omgeving.
Leuke tijd gehad. Goede ontvangst ondanks dat wij wat te vroeg arriveerden. Fijn en schoon zwembad. Geen grote glijbaan. Wij hadden een stacaravan. De douche is klein en daarom gebruik gemaakt van de nette douches van de camping. De avond programma’s en animatie zijn top. Het strand is mooi en lekker dichtbij. Met een bakker, slager, supermarkt etc. hoef je niet persé van het park af. Om naar het stadje te gaan is de auto nodig. Leuk, maar Argeles sur Mer is gezelliger. Al met al zeer tevreden!
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar (199) |