9x Zoover Awards 2022 winnaars in het zonnetje!

Erika - 1 juni 2023

9x Zoover Awards 2022 winnaars in het zonnetje!

Erika - 1 juni 2023

Veel vakantiegangers hebben het afgelopen jaar hun weg naar Zoover gevonden. Er zijn weer massaal reviews geschreven! Dit betekent dat wederom de Zoover Awards zijn uitgereikt. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en staan voor de waardering van vakantiegangers. Deze waardering is gebaseerd op reviews die op Zoover zijn geplaatst. Ontdek 9x Zoover Awards 2022 winnaars die we in het zonnetje hebben gezet!

1. Zoover Awards 2022 Goud: Der Brabander

Op een paar uur rijden van Nederland ligt een van de Zoover Awards 2022 winnaars: Hotel Der Brabander in Winterberg. Een gemoedelijk hotel met een vriendelijk en gastvrij team en bekend om de goede keuken. Geniet van het unieke buitenzwembad met zicht op de pistes en de luxe Wellness. Leuke activiteiten voor jong en oud. Mooi gelegen direct aan een wandel- en skigebied. De prachtige omgeving heeft zoveel te bieden dat je altijd tijd te kort komt. Der Brabander is een van de Zoover Awards 2022 winnaars die absoluut in het zonnetje gezet mag worden!

Hotel Der Brabander
Hotel Der Brabander

"Mooi appartement, schoon en fris! De hele accommodatie gezellig Het heerlijke ontbijt en het lekkere diner! Bovenal de gastvrijheid! Het vriendelijke personeel. Ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Je voelt je daar een speciale gast, maar ze doen het voor iedereen. We komen graag nog eens terug want er is ook nog zoveel te zien in het mooie Sauerland. Ideaal met de Sauerlandkarte" - Fam. Tuin

Bekijk hotel

2. Zoover Awards 2022 Goud: Casa Fontelheira

Een andere topper van de Zoover Awards 2022 winnaars is: Vakantiehuis Casa Fontelheira! Deze Zoover Award goud winnaar staat in het o zo mooie Porto en veel vakantiegangers zijn ontzettend enthousiast over Casa Fontelheira. Proef het eerlijke en heerlijke eten en ontmoet de gastvrije bevolking. Als kers op de taart, de oase van natuur. Verblijf in een van de casa’s of lodges voor een onvergetelijke vakantie. Bovendien is Casa Fontelheira het oudste huis uit de gemeente Vila Nune en stamt uit het jaar 1860. Wat tof!

Casa Fontelheira (+Glamping)
Vakantiehuis Casa Fontelheira (+Glamping)

"Wat is het hier genieten! Super mooie glamping. Zowel de tenten als de appartementen zijn super mooi. En de tuin... de realiteit is net zo mooi als de foto's! We hebben super leuke 2 weken gehad. Max en Elisa verzorgen alles tot in de puntjes. Heerlijk eten, leuk entertainment voor de kids.... In één woord: fantastisch!" - vakantieganger Masha

Bekijk vakantiehuis

3. Zoover Awards 2022 Zilver: Anderegg

Natuurliefhebbers opgelet! Deze prachtige Zoover Awards 2022 winnaar ligt in ons buurland België. We hebben het natuurlijk over Camping Anderegg! De kleinschalige camping heeft schoon sanitair en een prachtig uitzicht waar je u tegen zegt. De omgeving is perfect voor wandelingen of fietstochten. Daarnaast wandel je zo naar het meer van Robertville waar je je zeker een middagje kunt vermaken. Bovendien zijn onze trouwe viervoeters ook van harte welkom op deze camping. We snappen wel waarom camping Anderegg een van de Zoover Awards 2022 winnaars is!

camping Anderegg
Camping Anderegg

"Een hele fijne camping. Zeer snelle en vlotte communicatie. Fijn dat er broodservice was. Wij willen zeker nog terugkomen! Er zijn afhaalmaaltijden, helaas geen restaurantje. Op 30 min wandelen is er een wel een goed restaurantje. Ook leuke wandelingen in de buurt die zij omschrijven. Superhandig!" - vakantieganger Marlies

4. Zoover Awards 2022 Goud: Agriturismo Villa Valente

Een unieke en authentieke ervaring voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een rustige vakantie in het hart van Italië. Dat vind je op Camping Agriturismo Villa Valente! De titel om een van de Zoover Awards 2022 winnaars te zijn, heeft de camping dubbel en dwars verdiend. De comfortabele kamers en appartementen hebben een traditionele Italiaanse stijl, en start je dag met een stevig ontbijt met lokale en biologische producten. Ontdek de omgeving en de vele activiteiten, zoals wandelen, fietsen en het bezoeken van lokale steden en dorpen, zoals Urbino en San Marino. Camping Agriturismo Villa Valente is omringd door glooiende heuvels en prachtige uitzichten op het omliggende platteland.

camping Agriturismo Villa Valente
Camping Agriturismo Villa Valente

"Prachtig uitzicht, heerlijke avond met zalig 3-gangen diner, aandacht voor biologisch voedsel, workshop olijfolie maken en proeven, eigen biologische kwaliteitswijn Benjamino, heerlijke olijfolie met verschillende smaken te koop, het ware Italië." - vakantieganger Ger

5. Zoover Awards 2022 Goud: De Moat

Op zoek naar een camping in een rustige en groene omgeving? Dan ben je bij Zoover Awards 2022 winnaar Camping De Moat aan het juiste adres! Camping de Moat is gelegen in een rustige en groene omgeving, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en tot rust te komen. De Moat is omgeven door 3 landgoederen, met elk zijn eigen karakter, landhuizen, havezaten, kastelen en boerderijen. De camping ligt aan de Vecht, omringd door bossen en vlakbij natuurgebieden zoals de Lemelerberg en de Sallandse Heuvelrug. Dit biedt veel mogelijkheden voor mooie wandel- en fietstochten. In de omgeving van de camping zijn er veel leuke activiteiten te doen, zoals kanoën op de Vecht, een bezoek aan het historische centrum van Dalfsen of een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn. Gezellig!

Minicamping de Moat
Camping De Moat

"Helaas maar een klein weekje geweest, had van ons langer mogen duren. Fijne camping; mooie en ruime plekken; schoon sanitair en vriendelijke eigenaren die wel in zijn voor een gezellig praatje. Kortom een camping om nogmaals te bezoeken 👍" - vakantieganger Dirk en Laura

6. Zoover Awards 2022 Goud: The SJinn

Zoover Awards 2022 winnaars zijn ook in de Limburgse heuvels te vinden! Het bourgondische en vooral gastvrije Bed & Breakfast The SJinn zorgt voor een onvergetelijke vakantie in het hart van het Heuvelland. Een heerlijk bed, smakelijk ontbijt en service op maat, maakt deze B&B niet voor niks een Zoover Award 2022 winnaar. Geniet van het rijke Bourgondische leven in Limburg op steenworp afstand van stiltegebieden en middenin de provincie met de mooiste routes voor wandelingen en fietstochten. Verblijf in de gerenoveerde kamers, start de dag met een luxe drie-gangenontbijt of kijk je ogen uit op het terras aan de Geul. Speciale dieetverzoeken? Geen zorgen! Want alle maaltijden worden met aandacht verzorgd.

The SJinn
B&B The SJinn

"Geweldig, een huis versierd in Kerst sfeer. Nette schone kamer, samen met de andere gasten aan het ontbijt in de warme woonkeuken. En dan Toine en Frank, zo gastvrij, gezellig en vol prachtige verhalen. Wij voelden ons welkom." - vakantiegangers Eric en Desirée

Bekijk Bed&Breakfast

7. Zoover Awards 2022 Zilver: Duinrust

Ook Vakantiepark Duinrust in ons kikkerlandje is een van de winnaars van de Zoover Awards 2022. Daarnaast sta je binnen 10 minuten op het strand van Noordwijk. Dit maakt het park ideaal voor strandliefhebbers die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie. Het vakantiepark beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een speeltuin, fietsverhuur en een wasserette. Deze zijn allemaal voorzien van moderne faciliteiten en hebben een eigen terras. In de omgeving van Noordwijk zijn er verschillende activiteiten te ondernemen, zoals wandelen en fietsen door de duinen, een bezoek aan het Space Expo museum of een dagje naar attractiepark Duinrell.

Vakantiepark Duinrust
Vakantiepark Duinrust

"Heerlijke accommodatie met omheinde tuin. Ideaal wanneer je reist met hond. Super vriendelijk en warm welkom bij aankomst en vriendelijke lieve mensen bij de receptie. Wij hebben ontzettend genoten! Zelfs de bedden waren al netjes opgemaakt, super service!" - vakantieganger Rowan

Bekijk vakantiepark

8. Zoover Awards 2022 Goud: Jelle’s Plak

Met de vele positieve reviews maakt Vakantiehuis Jelle’s Plak een Zoover Awards 2022 winnaar. En wij snappen heel goed waarom! Voor een heerlijk verblijf op de gezellige boerderij ben je bij hen aan het juiste adres. Geniet van al het moois wat Terschelling te bieden heeft. Uitgebreid ontbijten met de groep of er samen even tussenuit in de Bed & Breakfast. De accommodatie ligt midden in het dorp Lies en is rustig gelegen. Ervaar zelf het eb- en vloed spektakel van de Waddenzee tijdens je verblijf. Of kijk je ogen uit onder de indrukwekkende sterrenhemel.

Vakantiepark Jelle's Plak
Vakantiehuis Jelle's Plak

"Prachtige gezamenlijke ruimte en lekker grote tuin met geweldig uitzicht. En beneden allemaal eigen kamer met douche en toilet, dus ook je eigen privacy. Ontvangst en beheer heel gezellig door Andre en Tanja. We gaan zeker terug komen. Zeker omdat dit zo mooi centraal op het eiland zit." - vakantieganger Kees

Bekijk vakantiepark

9. Zoover Awards 2022 Goud: Boerderij Hazenveld

Koeien en kalfjes? Die vind je op de gezellige Boerderij Hazenveld in Kockengen. Ook zij hebben een plekje verdient als Zoover Awards 2022 winnaar. Daarbij is het een heerlijke uitvalbasis om het Groene Hart te ontdekken! Fiets prachtige fietsroutes langs de sloten en weiden of breng een bezoek aan het magische Kasteel de Haar op Landgoed Haarzuilens. Bij Boerderij Hazenveld kun je heerlijk met de caravan staan of verblijven in de Bed & Breakfast. Bovendien kun je ook een koe adopteren als je nog geen afscheid wilt nemen van Boerderij Hazenveld. Hoe leuk is dat!

B&B Boerderij Hazenveld
B&B Boerderij Hazenveld

"Niks dan lof over dit verblijf. Service is werkelijk uitstekend. Overal is aan gedacht, overal wordt voor gezorgd. Boer Piet zette een fiets van prima kwaliteit voor me klaar. Een dag heerlijk gefietst in deze mooie landelijke omgeving."- vakantieganger Albert

Bekijk Bed & Breakfast

Benieuwd welke accommodaties een Zoover Award 2022 gewonnen hebben? Lees dan snel het Zoover Blog artikel “Dít zijn de Zoover Award Gold winnaars van 2022!”, of “Dít zijn de Zoover Award Silver winnaars van 2022” en ontdek welke accommodaties in de prijzen zijn gevallen!