Groepsaccommodatie Jelle's Plak

Groepsaccommodatie Jelle's Plak
Heerlijke plek! Dit was mijn tweede verblijf (in groepsverband). Fijne kamers met eigen douche en toilet. Gezellige groepsruimte op de etage, met zeer complete keuken. Eigenaren heel vriendelijk en servicegericht. Super!
Wij waren met 17 personen bij Jelles Plak voor het Rock & Roll weekend. Dit was voor mij het 4 jaar dat ik bij Jelles Plak verblijf. Alle jaren was het dik in orde
Topverblijf tijdens Rock&Roll weekend in Midsland. Ruime en zeer nette kamers en heerlijke buitenruimte. Zeer vriendelijke eigenaren André en Tanja.
Net zoals voorgaande jaren was het weer een feestje om bij de accommodatie van jelle's plak te mogen zijn.
Een midweek op Terschelling, georganiseerd door Anita Boes. Nieuwe mensen ontmoet. We waren met vijf. Terschelling is sowieso een prachtig eiland en Anita kent het goed, dus een geweldige gids en gastvrouw.
Over de accommodatie niets dan lof! Een fijne, ruime kamer met eigen douche en toilet. Alles superschoon en gezellig en praktisch ingericht. Ook heeft de huiskamer veel gezellige zitplekjes en was de keuken perfect toegerust.
Van de tuin hebben we helaas geen gebruik kunnen maken door het weer, maar die ziet er ook prachtig uit met veel zitjes en een mooi uitzicht.
Een fantastische plek voor veel activiteiten.
Soort hotel
Kleinschalig | Beschikbaar |