Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Hotelkluis
(Mini) supermarkt
Door weg gescheiden van strand
Totaal aantal kamers: 9
Restaurant: 1500m
Zee: 1500m
Adresgegevens | Lies 40, 8895 KT |
Groepsaccommodatie Jelle's Plak
Prima plek, centraal op Terschelling. Wij waren met collega's, dus de aparte kamers met eigen douche en toilet waren een heel fijn.
Wij zijn afgelopen week met ons gezin, kinderen en kleinkinderen, in Jelle's Plak geweest. Wat hebben wij genoten van dit mooie huis, en de gastvrijheid van Tanja en Andre. Tanja en Andre zijn een fijne gastvrouw en gastheer, niets is hun te veel om het je naar de zin te maken. (1e boodschapjes bolderkarren, kinderbedjes, kinderstoelen). Op zondagochtend hadden Tanja en Andre een ontbijt gemaakt met echt alles erop en eraan. Zo lekker. De Wadexcursie met Andre is een aanbeveling. Het huis is ruim en alle kamers zijn voorzien van badkamer en toilet, en een enorme tuin waar je heerlijk kunt spelen.
We kijken terug op een fantastische week.
Een heerlijk rustige plek, gastvrij ontvangst en heerlijke maaltijden. Een dikke 10!!
Fantastische accommodatie en super fijn om hier te overnachten!
Geweldig lieve mensen en alles is aanwezig
Topplek 👍
Top weekend gehad bij Jelle’s Plak op Terschelling! Gezellige woonkamer, volledig uitgeruste keuken (zelfs appeltaart gebakken 😊) en heel fijn dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. Via de Plus online boodschappen besteld en deze werden op de afgesproken datum bezorgd. Handig voor een groep van 12 personen. Jelle’s plak is zeker een aanrader!