/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02320000-02329999%2FE2329170.jpg)
Boerderij Hazenveld (B&B en mini-camping)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03190000-03199999%2FE3194916.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F954248bc-8607-4e29-ae38-f56b6bfdee1d%2Fa44bdcee-28fe-40f1-be47-b39a3a2adf52.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02950000-02959999%2FE2955388.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F954248bc-8607-4e29-ae38-f56b6bfdee1d%2Fe8dd6ab9-344e-4ec6-b8ec-02f52046263a.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03190000-03199999%2FE3195905.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Boerderij Hazenveld (B&B en mini-camping) voor je op een rij gezet:
Boerderij Hazenveld (B&B en mini-camping)
De staanplaatsen zijn fijn en ruim, we keken mooi uit over de polder, het sanitair is zeer schoon. Marianne en Piet zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en de camping is een fijne uitvalsbasis voor mooie fietstochten.
Mooie, ruime kampeerplaatsen. Vele met prachtig uitzicht. Mooi en schoon sanitair. Veel info bij de receptie betr. omgeving.
Wij stonden 12 dagen op de Camping. Ze hebben mooie ruime plaatsen en schoon sanitair. De caravan wordt door Piet op zijn plek gezet. Ondanks de regen en wind hebben we heerlijke dagen gehad. Best nog wat gefietst. Utrecht en Woerden liggen om de hoek. Prachtige fietsroutes en ook met de auto is de omgeving prachtig. Elke dag kun je broodjes bestellen en op vrijdag heerlijke zelfgemaakte saucijzenbroodjes door Marianne. Ook kun je vlees kopen van eigen koeien. Verder kan niet. Er is veel informatie verkrijgbaar van de omgeving. Bovendien zet Marianne elke dag een tip op het bord bij de afwasplaats. We hebben heerlijke genoten ! Onze dochter kwam ook nog gezellig langs met haar gezin en konden in de B&B. Prachtige kamer met alle wensbare voorzieningen. Allemaal netjes
Boerderij Hazenveld (B&B en mini-camping)
We logeerden in een studio, een huisje met alles erop en eraan. Het was een heel warm weekend, dus de airco was fantastisch. Heerlijk ontbijt met warme eitjes, een buitengewone gastvrouw die invoelend en oplossingsgericht is!!!
Wij zaten 3 dagen in een studio Prachtige kamer Alles was aanwezig zelfs de koelkast was gevuld
Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel | Beschikbaar |