Redactie - 15 juni 2023
Zie je jezelf al heerlijk all-inclusive op Cyprus zitten? Het witte zand tussen je tenen, nippend aan je ochtendkoffie met croissantje. Of genietend van een Caiprinha aan het zwembad. Laat je dan verwennen in één van deze vijf best beoordeelde all-inclusive hotels op Zoover!
Aquamare Beach Hotel & Spa is een prachtig resort op Cyprus, gelegen aan de kust van Paphos. Vakantiegangers die je voorgingen zijn erg tevreden over hun verblijf bij deze accommodatie, zo wordt het beschreven als fantastisch en heeft het een hoge reviewscore. Jouw tijd hier staat dus in het teken van zon, zee, strand én luxe. Want met uitstekende faciliteiten, waaronder een spa, zwembad en restaurant van topkwaliteit ga jij hier een heerlijke tijd tegemoet. En als je voor all-inclusive op Cyprus kiest, dan weet je zeker dat je het perfecte vakantieplaatje hebt!
"Hotel uitermate geschikt voor een zon, zee en strandvakantie. Direct aan zee, mooie kamers en uitzicht, zeer vriendelijk personeel. En elke dag zeer lekker eten. Voldoende bedjes in een mooie rustige palmentuin, maar wel zeer vroeg beleggen. Klassiek hotel en kleinschalig vergeleken met de naastliggende hotels." - Petrus
Bekijk hotelOscar Resort is een charmant en betaalbaar hotel in Girne. Het wordt dan ook erg gewaardeerd vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Hier beleef je een ontspannende vakantie met prachtige uitzichten, een privéstrand, meerdere buitenzwembaden en een spa. Maar niet getreurd, voor gezinnen is er ook genoeg vermaak! Zo zijn er een minidisco en miniclub voor de kids. Daarnaast biedt Oscar Resort all-inclusive op Cyprus aan, waardoor je je nergens meer zorgen om hoeft te maken. Zien we jou binnenkort een duik nemen in een van de zwembaden?
"Oscar Resort is een prachtig hotel: mooie lobby en buitenterras met lounge banken en gezellige tafeltjes met stoelen. Kamer was netjes: prima bedden en elke dag schoongemaakt. Ontbijt en avondbuffet was goed verzorgd alleen soms wat eentonig. Personeel is ontzettend vriendelijk, ze zoeken op een leuke manier contact met je. Drie prachtige zwembaden: glijbanen bad, golfslagbad en een groot zwembad waarin je heerlijk kan zwemmen. Al met al ontzettend genoten van deze vakantie." - Rinse
Bekijk hotelEen vermakelijk verblijf voor het hele gezin vind je bij Louis Phaethon Beach. De kids spetteren in het kinderbad met speeltoestellen en glijbanen, terwijl papa en mama genieten van een heerlijk dagje spa. Na een dag vol van plezier en ontspanning, kom je heerlijk tot rust in een van de schitterende kamers. En wist je dat je bij Louis Phaethon ook kan verblijven op basis van een all inclusive verzorging? Dat wordt nog eens heerlijk genieten van all-inclusive op Cyprus!
"Voor ons de eerste keer Cyprus, en bij deze keer blijft het niet. Wat een mooi eiland met lieve mensen met aandacht voor kinderen. Het hotel is top! Het eten is goed, iedere dag een ander thema en afwisseling. Zwembaden top, leuke drie verschillende glijbanen. Geen verwarmde zwembaden maar als je er eenmaal in zit is het heerlijk" - Inez
Bekijk hotelZin in een all-inclusive vakantie op Cyprus in een paradijselijke omgeving? Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa is de perfecte bestemming voor jou. Gelegen in het prachtige Paphos op Cyprus, biedt het hotel een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en het privéstrand. Geniet daarnaast van een fijn zwembad, prachtige (swim-up) kamers en heerlijk eten. Hier kom je niks tekort!
"We hebben een fantastische vakantie gehad, het hotel voldeed aan onze verwachtingen. Het eten was prima , de kamer netjes qua hygiene en ieder dag schoon beddengoed en handdoeken. Het eten was gevarieerd en lekker en op het strand en zwembad waren er voldoende bedjes met parasols en handdoeken service vanuit het hotel. Er is in de avond altijd wel muziek in het hotel , of je gaat naar de disco die zich ook in het hotel bevindt." - Familie Day
Bekijk hotelIn het all-inclusive hotel Kaya Artemis Resort & Casino ga je een heerlijke vakantie tegemoet. Je vindt dit paradijs in het dorpje Famagusta, gelegen op Cyprus. Het zandstrand, het waterpark en het lekkere eten zijn volgens onze vakantiegangers de absolute hoogtepunten van een verblijf op dit resort. Daarnaast kom je volledig in de Romeinse sferen door de prachtige architectuur. Kaya Artemis is daarmee de perfecte combinatie van all-inclusive op Cyprus en een prachtige setting.
"Top verblijf gehad! Ik verbleef samen met mijn vriend en nog een ander stel 12 nachten. Heerlijke vakantie, lekker warm, direct aan het strand, ultra all-in, beachclub, entertainment, het heerlijke eten en niet te vergeten; het vriendelijke personeel! Kortom, alles was top! Het enige nadeel is dat je niet in de buurt van een stad zit. Eén dag hebben wij een auto gehuurd en zijn we richting de bergen gereden en richting de grotere steden. Zeker een aanrader!" - Myrna
Bekijk hotel