8.1FantastischScore uit 82 reviews

• Animatie programma
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

In het all-inclusive Hotel Kaya Artemis ga je volgens reviewers een heerlijke vakantie tegemoet. Het zandstrand, het waterpark en het lekkere eten zijn volgens hen de absolute hoogtepunten van een verblijf op dit resort. Je vindt dit paradijs in het dorpje Famagusta, gelegen op Cyprus. Nieuwsgierig ...

8.1FantastischScore uit 82 reviews

Nooit meer!
Door C.J. Guijt op 08-03-2019

Vliegen bij touroperator hebben wij 2x gedaan. Ook dat; nooit meer. De vertrektijden zijn zo laat dat wij de 2e dag van onze vakantie dus om 04.30 uur bij het hotel aankwamen. Wauw, wat begint je vakantie dan lekker. Verder wordt je als blanke gediscrimineerd. Je moet veel langer wachten voor je een drankje krijgt aan de bar en vervolgens krijg je ook nog (als je niet oplet) B- kwaliteit, terwijl de Turken A- kwaliteit krijgen (wat in dit hotel, volgens touroperator, standaard zou moeten zijn). Verder is er , behalve waterskiën, helemaal niets te doen. Het eten is redelijk goed. De kamers redelijk. De terugreis was helemaal een ramp. Omdat andere Nederlanders eerder moesten vliegen was touroperator zo vriendelijk om ook ons al vroeg op te halen. Uren zitten wachten op het vliegveld en dan nog eens, midden in de nacht een overstap in Turkije. Al met al ben je daar ook nog eens 1,5 uur aan kwijt. Nooit meer touroperator en voortaan weer naar Spanje!!!!!!

Wij vonden het voor herhaling vatbaar.
Door Angelique op 01-03-2019

Super vakantie gehad. Daarom zou ik voor het eerst in m'n leven voor het eerst terug gaan naar een hotel, hadden geboekt, maar ontvingen helaas het bericht dat touroperator dit jaar niet meer via Schiphol vliegt maar via Maastricht. Dus de vakantie geannuleerd. Wij vonden de familiekamer (duplex) erg fijn. Deze kamer bevond zich in een bijgebouw. Wij sliepen boven, onze dochter op de uitgeklapte bank en onze zoon op een bed bij de vensterbank. Het eten was goed te doen en de toetjes waren erg lekker. Altijd plek gehad, soms niet 4 bedden maar hadden er eigenlijk ook maar 2 nodig aangezien we veel in het zwembad lagen en van de waterglijbanen gingen. Shows waren leuk/goed, werden helaas tijdens onze vakantie herhaald. Fijn dat je zelf flesjes water uit de koelkasten kon pakken.

Hopelijk gaat touroperator (of een andere touroperator) de reis weer aanbieden via Schiphol, dan komen we graag weer eens terug.

Voor herhaling vatbaar
Door Lisa op 13-02-2019

Heel mooi resort! De medewerkers zijn ook erg aardig. Een minpuntje was het eten, maar voor de rest hebben wij een top vakantie gehad!

Kaya Artemis Resort & Casino

Lekkere strandvakantie, omgeving niks te doen
Door Mirella op 18-01-2019

Wij zijn hier in de zomer van 2017 en 2018 geweest. Mooi aan dit hotel: heerlijk zandstrand, gratis bedden en parasols , mooi zwembad, super waterpark. Bij het waterpark staan badmeester die alleen fluiten als je te langzaam het zwembad uitgaat. Verder zijn ze heel schappelijk. Iedereen mag van de glijbanen af. Geen gezeur over een minimale lengte. Onze jongste van 6 ging van de hoogste glijbanen af. Super leuk! Alles is all-inclusief. Alle a merken zoals baileys en Heineken. Heineken niet altijd even koud maar oké. Het eten is prima, meer dan genoeg keuze. Ijsjes lekker gratis. De kamers zijn klein voor 4 volwassenen en 2 kleine kids. Balkons stellen niks voor. Staan 2 stoeltjes op. Je kunt amper je kont keren. Jammer genoeg worden de strandbedden wel gereserveerd. Geen bed als je laat naar het strand/zwembad gaat. Minidisco was in 2017 geweldig met Nina, in 2018 niet zo leuk. Vliegtuigen met touroperator vreselijk!

Fantastisch
Door Myrna op 18-11-2018

Top verblijf gehad! Ik verbleef samen met mijn vriend en nog een ander stel 12 nachten. Heerlijke vakantie, lekker warm, direct aan het strand, ultra all-in, beachclub, entertainment, het heerlijke eten en niet te vergeten; het vriendelijke personeel! Kortom, alles was top! Het enige nadeel is dat je niet in de buurt van een stad zit. Voordat je bij een supermarkt bent, ben je 20 minuten verder. Hierdoor waren wij eigenlijk vrijwel elke dag gewoon op het ressort te vinden. 1 dag hebben wij een auto gehuurd en zijn we richting de bergen gereden en richting de grotere steden. Zeker een aanrader!

Niet voor herhaling vatbaar.
Door Miep Rijgersberg op 28-10-2018

Een groot resort met prachtige zwembaden. Het eten was heerlijk en gevarieerd! Minpunten: Om 11 uur 's avonds begon de disco. Een ontzettend lawaai, dat tot 2 uur in de nacht voortduurde. De disco ligt buiten, zou binnen moeten zijn i. v. m. geluidsoverlast. Het personeel van de receptie was zeer onvriendelijk, spreken nauwelijks Engels of een andere vreemde taal. Terwijl er rijen stonden om in te checken, waren er 2 personeelsleden in een kamer aan het roken. Zeer klantonvriendelijk.

Soort hotel
Strandhotel