Tijdelijk €25 aanbetaling
3,8 miljoen reviews
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Vakantie Bali

Laat je betoveren door de prachtige culturele rijkdom van Bali. Bezoek de mooiste tempels terwijl je onderweg schitterende rijstvelden tegenkomt.

Populair
Indonesië
Bali
Verwijder filters
Over Bali

Zin in een vakantie naar betoverend Bali? Dit Indonesische eiland is er één van uitersten: actieve vulkanen, donkere oerwouden, imposante bergen en de parelwitte bountystranden van Cuta. De onderwaterwereld is adembenemend mooi en uit de bijzondere cultuur zijn magnifieke bouwwerken ontstaan. Met een boekje aan het helderblauwe water of genieten van de hoge golven op een surfplank? Alles is mogelijk tijdens vakanties op Bali!

De Balinese cultuur is een eigenzinnige. Balinezen zijn kunstzinnige mensen en schilderijen, houtsnijwerken en sculpturen kleuren dan de omgeving. Daarnaast zijn muziek en dans een belangrijk onderdeel van de cultuur, net als het hindoeïstische geloof, dat door het grootste deel van de Balinezen wordt aangehangen. De bewoners van Bali staan – net als hun landgenoten - bekend om hun grote glimlach en gastvrijheid. Een vakantie op Bali staat dan ook voor warmte: letterlijk en figuurlijk!

Ga je naar Bali op vakantie om te duiken? Laat je betoveren door de wondere wereld onder de zeespiegel. De oceaan rond Bali is zó helder, dat een liefhebber van diepzeeduiken Bali als een absoluut hoogtepunt zal zien. Het water rond Lovina en Candi Dasa bijvoorbeeld, zijn uitstekende duikspots. Maar ook voor snorkelaars is het sprookjesachtige koraal, de enorme variëteit aan vissen en zelfs kleine haaien een opwindende ervaring.

Of je nou op zoek bent naar een goedkope last minute om vervolgens rond te reizen of gaat voor een vakantie op een luxe resort: op Bali vind je het allemaal. Kijk voor het aanbod én beoordelingen van andere vakantiegangers op Zoover.