3,8 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Indonesië/Bali/Kuta (Beach) / Legian

Vakantie in Kuta Beach

Populair
Indonesië
Bali
Kuta (Beach) / Legian
Over een vakantie in Kuta Beach

In zuid-Bali ligt Kuta Beach, een bruisende plek en een hotspot onder jongeren. Dit is de plek om surf- of yogalessen te nemen en te relaxen op het strand. Of duik in het nachtleven en dans de sterren van de hemel tijdens je vakantie in Kuta Beach.

Op het eiland Bali vind je een van de populairste badplaatsen van Indonesië: Kuta Beach. Al proef je hier niet van typisch Bali, is dit wel een heerlijke plek om vakantie te vieren. Backpackers komen massaal naar deze badplaats om te genieten van de feestjes in het bruisende centrum. En overdag? Dan is het de hele dag door genieten op het strand. Surfen en yoga zijn favoriete to do’s tijdens een vakantie in Kuta Beach. Al nieuwsgierig geworden naar deze badplaats? Lees dan even met ons mee.

Wil je leren surfen? Dan zit je tijdens een vakantie in Kuta Beach helemaal op je plek. Dankzij de goede golven kun je hier makkelijk de fijne kneepjes van het vak leren. Surfscholen vind je hier dan ook genoeg. Of boek een les bij een local op het strand waar je ook een surfplank kunt huren. Naast onder surfers is Kuta populair onder liefhebbers van yoga. Kom tot rust op het strand, op het water of in de natuur.

Het langgerekte zandstrand is the place to be tijdens je vakantie in Kuta Beach. Tussen het surfen door plof je neer in een zitzak of huur je een ligbed. Ondertussen nip je aan een tropische cocktail. Klets bij met locals of versla de hoogste golven. Tijdens een chillsessie op het strand vliegt de tijd voorbij. Blijf aan het einde van de middag vooral nog even hangen voor de zonsondergang. Deze behoort namelijk tot de mooiste zonsondergangen van het eiland.

Zin in een actieve to do? Breng dan een bezoekje aan Waterbom Park tijdens je vakantie in Kuta Beach. Hier roetsj je van de meest spectaculaire glijbanen.

Het boegbeeld van Bali is de Tanah Lot tempel. Deze heilige tempel neemt een plekje in op de bucketlist van veel vakantiegangers en ligt vlakbij de kust van Kuta. De tempel ligt op een rots in zee en dat geeft een bijzonder gezicht.

Is het eb tijdens je vakantie in Kuta Beach? Dan kun je de tempel te voet bereiken. Een absolute must do! Houd er wel rekening mee dat het druk kan zijn bij de tempel, iedereen wil deze bezienswaardigheid namelijk gezien hebben.

Vakantie vieren in Kuta Beach op het Indonesische eiland Bali? Ons aanbod aan accommodaties in deze badplaats is reuze. Neem een kijkje en boek jouw favoriet!