Top 5 beste bungalowparken van Nederland

Redactie - 26 februari 2020

Top 5 beste bungalowparken van Nederland

Redactie - 26 februari 2020

Wie er in Nederland écht even tussenuit wil, kan kiezen aan een ruim aanbod aan sfeervolle bungalowparken. Last van keuzestress? Wellicht dat wij je een handje kunnen helpen. Volgens onze reviewers zijn dit namelijk de vijf beste vakantieparken van Nederland.

Top 5 beste bungalowparken: Vakantiepark Buitengoed ’t Sikkeler

5. Vakantiepark Buitengoed ’t Sikkeler

Vakantiepark Buitengoed ’t Sikkeler is voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen bij de Zoover Awards. Wie optimaal wil genieten van de prachtige natuur in de Achterhoek terwijl je beschikt over een luxe bungalow, zit hier helemaal goed. Reviewer Hiltje vat het mooi samen: ‘Een prachtig park en mooi aangelegd. Nadeel is dat je er altijd te kort bent.’ Carmen is dan weer zeer te spreken over de ligging van het park:’ Mooie omgeving waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen. In de dorpjes rondom het park is genoeg te beleven.‘ Klinkt goed! Kom tot rust in de eigen comfortabele accommodatie of trek er al wandelend en fietsend op uit.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/dagje-uit/10-leukste-dagjes-nederland/”]

Top 5 beste bungalowparken: Vakantiepark Villapark Eureka

4. Vakantiepark Villapark Eureka

Verscholen in de bossen van Overijssel tref je het luxueuze en voor kinderen erg avontuurlijke Vakantiepark Villapark Eureka. Het park heeft een kleinschalig karakter, maar de talloze voorzieningen zorgen ervoor dat je hier moeiteloos dagenlang kunt verblijven zonder het terrein te verlaten. ‘Kinderen kunnen rijden op een pony en daarnaast zijn er meerdere geweldige speeltuinen. Ook zijn er konijnen en geitjes om te aaien.’ Jan, die het park begin 2018 bezocht, vat mooi samen waarom dit vakantiepark zo populair is bij kinderen. Volwassenen komen tot rust bij de heerlijke wellness faciliteiten of bij de eigen veranda. Voor ieder wat wils!

Top 5 beste bungalowparken: De Wilde Roos

De Wilde Roos

3. Vakantiepark de Wilde Roos

Bij Vakantiepark De Wilde Roos is het genieten met een hoofdletter G. Welke van de luxe bungalowopties je ook kiest, je treft er standaard opgemaakte bedden, genoeg handdoeken en een fles wijn om je welkom te heten. De bungalows beschikken over een smaakvolle inrichting en volledig uitgeruste keuken. In de directe omgeving van het park maak je prachtige wandel- en fietstochten of bezoek je het sfeervolle plaatsje Ommen. Of zoals de familie van Duren het omschrijft: ‘Echt een thuis gevoel. Hele mooie luxe bungalows van alle gemakken voorzien. Heerlijk rustig. Heerlijk genoten.’

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/toplijstje/de-10-schoonste-bungalowparken-van-nederland”]

Top 5 beste bungalowparken: Hof van Salland

2. Vakantiepark Hof van Salland

Het is praktisch onmogelijk om níet in de vakantiesfeer te komen bij de luxe en natuurlijke pracht van Vakantiepark Hof van Salland. Wie echt tot rust wil komen in de groene Nederlandse natuur, kan geen beter park treffen. Reviewer Dex is het hier helemaal mee eens: ‘Luxe woningen, compleet en smaakvol ingericht. Mooi verzorgde omgeving. Vriendelijke medewerkers aan receptie en in restaurant De Hazelaer, een warm en gastvrije ontvangst en verblijf. Heerlijk rustig park, veel te doen in de directe omgeving ook met kinderen.‘ Geniet van het verwarmde buitenzwembad, pak een tennisracket op of kijk vanaf het terras hoe kinderen zich uitleven in de leuke speeltuin.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/top-5-vakantieparken_in_belgie/”]

Top 5 beste bungalowparken: Vakantiepark Landal Waterpark Terherne

1. Vakantiepark Landal Waterpark Terherne

Het gaat goed in Friesland. Niet alleen is Leeuwarden in 2018 uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa, ook Vakantiepark Landal Waterpark Terherne mag zich nummer één noemen met het winnen van een heuse Zoover Award! Het park is prachtig gelegen aan de Friese meren en beschikt over luxe en comfortabele bungalows. Het water op? Via de receptie huur je eenvoudig een bootje. Vanuit het park loop je zo richting het water! Ideaal om te genieten met het gezin, vindt ook Carolina: ’Ideale faciliteiten op het park en aan het water. De perfecte vakantie om te genieten met een gezin met jonge kinderen.’ Klinkt dus als een terechte nummer 1!

Kun jij je vinden in deze top 5 of zou je zelf een ander bungalowpark aanbevelen? Wij horen graag van je!