Laagste prijsgarantie

• Deze accommodatie heeft een score van 8.4

Onderkomen
    Activiteiten

Over EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Middenin de bossen van Maarn en met het Henschotermeer om de hoek ligt EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug. Dit vakantiepark biedt een verblijf in verschillende vakantiewoningen en zelfs een aantal glampingtenten. Dit kindvriendelijk park heeft animatie, een binnenzwembad, een restaurant en een snackbar. Binnen een halfuur rijden ben je in het centrum van Amersfoort of Utrecht.

Vakantiegangers zijn vol lof over hun verblijf, waarbij de vriendelijke ontvangst door het personeel bij de receptie vaak wordt benadrukt. De accommodaties, variërend van ruime en lichte chalets tot aan moderne en gezellig ingerichte huisjes, inclusief een gloednieuw Tinyhouse, bieden alle comfort en zijn netjes en schoon. Het genieten van de natuur staat centraal; van eekhoorns en vogelgeluiden tot aan prachtige wandel- en fietsroutes direct vanaf het park. Vooral het Henschotermeer wordt als een paradijselijk plaatje beschreven. Ook de faciliteiten zoals het zwembad, de brasserie en animatie voor de kinderen krijgen een positieve noot. Deze plek belooft een rustgevende vakantie midden in de natuur, waar vakantiegangers graag naar terugkeren.

Telefoonnummer

Onderkomen
    Activiteiten

Prima park
Door Sandra op 26-03-2025

We troffen vriendelijke, en hulpvaardige dames aan de receptie. Vervolgens kwamen we bij een ruim en licht chalet met 2 schone terrassen. We konden dus met het zonnetje meedraaien. Elke ochtend genoten we van een eekhoorn op de schutting. Verder veel rust en een diversiteit aan vogelgeluiden. Een mooi geasfalteerd pad voor de deur en ruime parkeerplaats bij het chalet. We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad of activiteiten omdat we de hond mee hadden. Wel genoten op het terras van de brasserie. Heel mooie wandel- en fietsroutes direct vanaf het park. Ook met de mountainbike kan je naar de vele parcours in de directe omgeving. Het Henschotermeer is echt een paradijselijk plaatje. Maar voor ons in maart nog te koud om te zwemmen.
Een park om naar terug te komen!

Leuke vakantie
Door Anoniem op 24-11-2024

Wij waren hier een midweek in de herfstvakantie. We hebben echt ontzettend genoten! Leuke animatie voor de kids, geweldig zwembad en vriendelijk personeel.
De huisjes zijn netjes, gezellig en modern ingericht. Wij waren opzoek naar een leuk uitje in de omgeving met kinderen. De dames van de receptie hebben ons erg vriendelijk en enthousiast geholpen met het vinden van een leuk uitje. ( een bezoekje aan dierenpark Amersfoort is ook echt een aanrader!).
Zelf niks gemerkt van eventuele bouwwerkzaamheden.Wij komen zeker terug!

Zeer tevreden
Door Natasja Koppelman op 22-11-2024

Zeer tevreden, super mooi huisje. Alles netjes en schoon.
We hebben genoten.

Heerlijk verblijf!
Door Lisanne op 21-11-2024

Heerlijke vakantie gehad hier. Lekker in de natuur en rust. Mooi huisje en super leuke meiden bij de receptie

Verrassend leuke tiny house op mooi park!
Door Petra op 10-11-2024

Ik was hier met mijn partner in october 2024 we verbleven in een gloednieuw Tinyhouse(1120). De ligging is werkelijk geweldig, vooral als je van bos en natuur houdt. Heerlijk tot rust gekomen en de mountainbike trail was geweldig mooi. Ook Henschotermeer boven verwachting. Faciliteiten op het park ruim voldoende met binnenzwembad, horeca, animatie, fietshuur etc en mooi aangelegde tuinen. Tiny Huisje(1120) heeft echt ALLES, 4 bedden(2 pers + 2 voor kids) compleet ingerichte keuken, veranda op zuiden en ook echt heel gezellig ingericht qua stijl.
Kortom echte aanrader.

Prachtig park; zeer klantvriendelijke medewerkers!
Door Familie Stahmer op 06-10-2024

We hebben genoten van onze week vakantie! Vanwege EHS (Elektro Hoog Sensitiviteit) kon ik niet tegen de meterkast die in de slaapkamer in de linnenkast “verstopt” was. De medewerkers van de receptie waren vol begrip en hebben alles uit de kast getrokken om te helpen. We mochten gebruikmaken van een ander chalet waar de meterkast gewoon in de keuken was. Het was weliswaar pal tegenover bouwwerkzaamheden, maar daar hebben we nauwelijks iets van gemerkt! Ja, de bouwers waren al heel vroeg aan het werk, maar het was absoluut niet storend! Dus wat ons betreft, komen we zeker terug! Superpark, super omgeving en vooral super medewerkers!

• EuroParcs Ruinen

€ 40