Laagsteprijsgarantie

Hotel Suites Boulevard 17

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.6

Over Hotel Suites Boulevard 17

Dit kleinschalige hotel onderscheidt zich met tien stijlvolle en modern ingerichte suites, waarvan vele een adembenemend uitzicht bieden over de Noordzee en de Westerschelde.

De absolute toplocatie is een van de grootste troeven van Suites Boulevard 17. Direct aan de levendige boulevard van Vlissingen gepositioneerd, stappen gasten vanuit het hotel zo met de voeten in het zand. De nabijheid van het strand en de zee zorgt voor een constante maritieme sfeer en de mogelijkheid om op elk moment te genieten van strandwandelingen, de zilte lucht en het geluid van de golven. Bovendien bevindt het hotel zich op korte afstand van het bruisende stadscentrum van Vlissingen, met zijn winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. De locatie is tevens een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving, zoals fiets- en wandelroutes door de duinen en uitstapjes naar andere Zeeuwse plaatsen.

De Suites

De tien suites van Boulevard 17 zijn ontworpen met oog voor detail en comfort. Gasten kunnen kiezen uit diverse typen suites, waaronder suites op de begane grond met een privé terras en suites op de eerste verdieping met een Frans balkon. Veel suites bieden direct of gedeeltelijk uitzicht op zee, terwijl andere uitzicht hebben op de stad. De inrichting kenmerkt zich door een modern design en de suites zijn voorzien van hoogwaardige faciliteiten, waaronder comfortabele tweepersoonsbedden van Swiss Sense, luxe badkamers (sommige met ligbad of inloopdouche) en voorzieningen zoals koffie- en theefaciliteiten en gratis WiFi. Voor extra ontspanning is er zelfs een Wellness Suite beschikbaar met een infraroodsauna.

Locatie en omgeving

Directe Strandlocatie: De ongeëvenaarde ligging direct aan de boulevard en het strand van Vlissingen is het meest prominente verkoopargument. Gasten genieten van directe toegang tot de kust en, vanuit veel suites, van spectaculair zeezicht. Luxe en Modern Design: De suites zijn recentelijk gerenoveerd en kenmerken zich door een stijlvolle, moderne en luxueuze inrichting die zorgt voor een aangenaam en comfortabel verblijf. Kleinschaligheid en Persoonlijke Service: Met slechts tien suites biedt Suites Boulevard 17 een intieme sfeer en wordt de gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel door eerdere bezoekers vaak benadrukt. Variëteit aan Suites: De diverse suite-types met verschillende uitzichten, balkons of terrassen, en wellnessfaciliteiten spelen in op diverse wensen van gasten. Eigen Restaurant en Nabijheid Horeca: Met het eigen restaurant Boulevard 17 en het nabijgelegen strandpaviljoen Pier 7 zijn er diverse culinaire opties binnen handbereik.

Vakantiegangers genieten van een plek vol pracht en rust, met schitterend uitzicht en een super luxe kamer. Ze worden blij van de vriendelijke sfeer en het lekkere eten dat ze iedere keer weer verrast. Het lijkt alsof de klantvriendelijkheid echt top is, waardoor je je meteen welkom voelt van begin tot eind. Veel reizigers blijven terugkeren, zoals diegene die al voor de zesde keer kwamen en steeds blij waren met alles. De sauna’s en de enorme badkamer zorgen voor extra ontspanning, terwijl de buitenzitjes soms minder privé zijn, maar dat maakt niet veel uit bij dat zonnetje. De mooie locatie en het vriendelijke personeel maken dat vakantiekriebels telkens weer terugkomen. Een plek waar herinneringen stralend en ontspannen blijven hangen.

• Room service

• Vergaderruimte

• Zandstrand

• Door weg gescheiden van strand

• Aantal tweepersoonskamers: 10

• Bouwjaar: 2020

Boulevard Bankert 756, 4382 AC

Hotel Suites Boulevard 17

9.6
FenomenaalScore uit 110 reviews

Top locatie
Door Dick Zumker op 25-01-2026

Mooie locatie met een super de luxe kamer. Uitzicht is en blijft schitterend. Parkeren goed geregeld via hotel, mooi extraatje

In een woord Top
Door Sylvia Goudriaan op 15-10-2025

2de keer dat we hier verbleven maar het was weer top mooie kamers, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Dit blijft een hotel waar we graag terugkomen.

Ga je naar Vlissingen, is dit een topper
Door Jos van Geel op 12-10-2025

Wat een geweldige plek en wat een klantvriendelijkheid echt top, dit kom je niet vaak tegen, van begin tot eind een top tijd geweest hier, wij gaan vast en zeker een keer terugkomen

Fijn verblijf
Door Cremers op 19-08-2025

Wij waren er voor de 6de keer... en zoals altijd weer perfect
Jammer dat on bij het in-checken niet gezegd werd dat er een speziale mossel actie was in het restaurant en dat wij dat pas gezien hebben toen we weer thuis waren

Aanrader!
Door Carlijn op 22-07-2025

Verbleven in een saunasuite. Fantastische kamer, enorme badkamer met infrarood sauna. Heerlijk gegeten, goede en vriendelijke service, goede locatie. Als ik een minpuntje zou moeten noemen, dan is het dat de buitenzitjes totaal niet privé zijn en die van ons geen uitzicht had op zee. Meer zou ik niet kunnen verzinnen.

Aanrader voor Vlissingen
Door Jose en Guy op 02-07-2025

Super verblijf, in enkele stappen op het strand en zeer vriendelijk personeel zowel aan de receptie als in het restaurant