Laagste prijsgarantie

• Deze accommodatie heeft een score van 8.4

Onderkomen
    Activiteiten

Over Green Resort Mooi Bemelen

Green Resort Mooi Bemelen ligt in een prachtig natuurlijk landschap in het zuiden van Nederland, omringd door groene heuvels en schilderachtige bossen. Het is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Het resort biedt luxe vakantiehuizen en villa's die van alle gemakken zijn voorzien. Je kunt genieten van moderne faciliteiten en comfortabele accommodaties met veel ruimte en privacy. Als ontspanning hoog op je lijst staat, kun je profiteren van de wellnessfaciliteiten van het resort. Het biedt mogelijkheden zoals een sauna, een zwembad en een fitnessruimte waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Green Resort Mooi Bemelen is gunstig gelegen nabij verschillende bezienswaardigheden en attracties. Je kunt historische steden zoals Maastricht en Valkenburg bezoeken, en genieten van activiteiten zoals grotten verkennen, fietsen door het Limburgse landschap of een bezoek brengen aan de nabijgelegen wijngaarden. Het resort is ook geschikt voor gezinnen. Er zijn diverse faciliteiten en activiteiten voor kinderen, zoals speeltuinen en sportvelden, waardoor het een ideale bestemming is voor een gezinsvakantie.

Vakantiegangers zijn dol op de prachtige, nette Tinyhouses en de gezellige huisjes zoals Biebosch, vooral als ze aan het water liggen. Het vriendelijke personeel zorgt voor een warm welkom en het zwembad wordt zeer gewaardeerd. De omgeving biedt voor ieder wat wils; van avontuurlijke grottentochten in Valkenburg tot ontspannen wandelingen op de Bemelerberg en uitstapjes naar Duitsland. Ook de mogelijkheid om met de hond te komen en de veelzijdigheid aan activiteiten in de buurt, zoals een bezoek aan het Drielandenpunt, maken de ervaring compleet. Het heerlijke eten, zowel in het resort als tijdens uitstapjes, maakt het plaatje af. Kortom, een plek waar men graag terugkomt!

• 24 uur inchecken

Activiteiten

Tinyhouse ☀️
Door Diana op 08-05-2025

We hebben het heerlijk gehad. Mooi park. Mooi en net Tinyhouse. Prachtig weer☀️
Echt een aanrader. Fijn dat er een zwembad is.

Topweekend!
Door Eveline op 30-04-2025

Heerlijk paasweekend doorgebracht tijden Amstel Gold Race. Goede huisjes, netjes aangelegd en aardige service bij de receptie. Goed gegeten bij restaurant Ciao Ciao, ook voor afhaal prima geregeld!
Al met al is dit een resort waar we graag terug zullen komen!

Avontuurlijk met je hond
Door Patricia op 21-03-2025
Alleen gereisd

Ik heb drie heerlijke nachten doorgebracht in huisje Biebosch, samen met mijn hondje, en het was een geweldige ervaring! Het huisje was schoon, ruien gezellig, en het vriendelijke personeel zorgde voor een warm welkom. Heerlijk gegeten in restau
Onze dagen waren gevuld met avontuur! In Valkenburg hebb we Mergelrijk, de Fluweelengrot, de Kasteelruïne en de Gemeentegrot bezocht een indrukwekkende grottentocht gedaan. Stuk voor stuk bijzondere plekken met een unieke sfeer en een vleugje geschiedenis. Daarnaast hebben we prachtig gewandeld op de Bemelerberg, maria en een bezoek gebracht aan het Drielandenpunt.
Ook een uitstapje naar Duitsland mocht niet ontbreken! Naast heerlijk eten heb ik fijn gewinkeld bij DM, Woolworth en KiK. Ook zijn we naar Tierpark Alsdorf geweest, waar je voor 4 euro heen kunt. Je hond mag mee en je kan zakjes voer kopen en de dieren eten uit je hand.
Het was de perfecte mix van natuur, geschiedenis en winkelen.

Geweldige locatie!
Door Maarten op 10-02-2025

Prachtig (schoon) huisje aan het water. We waren er met onze hond. Prima locatie, we komen graag terug!

Zalig genieten
Door Tess Asselman op 27-01-2025

Heerlijk, rustig huisje. Alles was aanwezig!

Mooi park,met schone huisjes en zeer vriendelijke
Door Martin van Doorn op 18-01-2025

Echt een mooi park,met schone huisjes die leuk modern zijn ingericht.
Wat wij ook heel vinden is dat je het eten kan afhalen bij Ciao Ciao,en wat was het lekker,zo ook de broodjes service ,echt een heerlijk vakantiegevoel ....