Over Fletcher Zuiderduin Beachhotel
Verblijven tussen de duinen in Hotel Fletcher Zuiderduin Beachhotel in Zeeland. Hier geniet je van een uitgebreid en goed ontbijt. Je wandelt door de tuin naar het zwembad waar je uitkijkt over de duinen. Kies je voor een suite dan heb je een bubbelbad. Hotel Fletcher Zuiderduin Beachhotel ligt in Westkapelle met het strand op 400 meter afstand.
Fletcher Hotel Zuiderduin Westkapelle ligt fantastisch tegen de duinen, ideaal voor vakantiegangers die snel naar de zee willen wandelen. De ligging dicht bij het strand en de fietsroutes wordt echt gewaardeerd. Vakantiegangers noemen de bedden comfortabel en het personeel erg vriendelijk, wat zorgt voor een warm welkom. Ondanks de compacte kamers en de simpele inrichting, biedt het hotel een prima basis voor een verblijf aan de kust. Een aantal vakantiegangers spreekt zelfs over een ruime kamer en een heerlijk dinerervaring als hoogtepunten van hun verblijf. Kortom, Fletcher Hotel Zuiderduin Westkapelle valt in de smaak door zijn prachtige locatie, het vriendelijke personeel en de comfortabele bedden.
Fietsverhuur
Lobby
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Buitenzwembad
Zandstrand
Door weg gescheiden van strand
Totaal aantal kamers: 70
EC-kaart
Mastercard
Visa
Adresgegevens | de Bucksweg 2, 4361 SM |
Fletcher Zuiderduin Beachhotel
Fletcher Hotel Zuiderduin Westkapelle is een zeer basic hotel en te duur voor wat je krijgt. De kamer is eenvoudig, wel schoon maar bv geen koelkastje. Een heel kleine tv met een slecht geluid. Bedden wel okay. Ontbijt/diner zaal ongezellig en het diner eveneens veel te duur voor wat je krijgt. Personeel vriendelijk gelukkig! En wat zeker niet klopt is de afstand tot het strand, dat is veel meer dan 50 meter.
Hotel is verouderd. Kamer is prima, ontbijt ook uitstekend. Vriendelijk personeel.
Badkamer is vreselijk klein. Je kunt amper op het toilet zitten, want dan zit je met je neus tegen het scherm van de douche aan. De bak van de inloopdouche is spekglad, en de douchekop blijft niet goed hangen zodat je meer naast dan onder het straaltje staat.
De verlichting in de badkamer is ook heel erg slecht.
De ligging van het hotel is heel erg fijn. Dicht bij het strand en de fietsroutes.
Hotel met een fantastische ligging tegen de duinen waardoor je makkelijk en snel naar de zee loopt. Helaas was dit het enig positieve. De kamer met terras was erg compact evenals de badkamer, voorzover je dit een badkamer kunt noemen. Op het toilet zit je met je neus en knieën tegen de douchewand aan. De (hand)douche hangt dusdanig dat je met de rug bijna tegen de muur moet staan. Geen airco op de benauwde kamer dus 'help' wanneer het erg warm is. Erg gehorig. Geen koelkastje op de kamer, kapotte en dunne handdoeken, Kluisje achter in de kast helemaal onderin. Rioollucht en terras werd overwoekerd door onkruid, ligbedjes onder de meeuwenpoep en dat aan het begin van het seizoen. De bedden waren goed, maar alles heeft een flinke update nodig.
Ontbijt was van matige kwaliteit, in een ongezellige zaal. Restaurant veel te duur (prijs/kwaliteit) en bediening kon alleen gebroken Engels. Wij komen niet terug.
Drie dagen met twee overnachtingen met eerste avond een diner. Kamer was ruim, bedden lagen heerlijk. Douche had iets kleiner gemogen zodat je niet met de neus tegen het glas van de douche aanzit als je op de wc zit. Weinig druk, regendouche zou fijner zijn geweest. In het restaurant kregen we het menu voorgelegd maar werd niet om drinken gevraagd. Tafel naast ons kwam later en hadden al het voorgerecht terwijl wij na een kwartier nog niet eens iets te drinken hadden, toen ons gevraagd werd naar het eten mochten we eindelijk ook iets te drinken gevraagd en zelfs toen duurde het nog even eer we het kregen. We hadden Fish and chips besteld. Rest was goed maar de vis was iets van de iglo die in de olie was opgewarmd, voor een hotel aan zee verwacht je de vis toch iets verser. Ontbijt was goed, ontbijtzaal was saai, mensen zaten te kort op elkaar. Zou ik er terug gaan, dat wel. Zeer vriendelijke personeel, verblijf was ruim voldoende.
Veel spinrag op kamer(s). Douche met weinig waterdruk. Doorgezakte bedden, 1 bed gebroken bodem. Enorm veel stof onder bed. Veel beschadigingen.... gedateerd/achterstallig onderhoud. Ongezellige ontbijtzaal (hoog jeugdherbergghalte) met klaptafels. Diner 's avonds was daarentegen erg goed.
Prijs/kwaliteitverhouding is zeer uit balans (lees: té duur).
Boeking arrangement was niet goed doorgecommuniceerd.
Gezien door ziekte de voucher ennreservering diner niet kon plaatsvinden heb ik Fletcher verzocht de vouchers opnieuw vrij te geven om op korte termijn een nieuwe boeking te doen op hun gepaste datum .
Tot aan manager toe geen oplossing en was gewoon jammer gafvFletcher aan .
Wat een frache deze vouchers dus en NNNOOIIIT geen Fletcher meer als fervent reizigers .