Redactie - 4 mei 2018
Zin in een trip naar Griekenland? Of misschien heb je al geboekt. Dit zijn de beste hotels in Griekenland, allemaal gebaseerd op jullie recensies!
Inhoudsopgave
Schitterend hotel met een heerlijk zwembad én een prachtplek aan zee. De foto’s liegen niet om de schoonheid van deze plek.
De familie Dubbeldam schrijft: ‘Wie wil verblijven in een supergoed resort moet naar Blue lagoon village gaan. Super goed onderhouden en heel schoon.’ Een fijne plek voor kinderen en ouders.
[article href=”https://www.zoover.nl/blog/bijzonder/griekenland-de-mooiste-natuur-van-karpathos/”]
Dit hotel heeft een Gouden Zoover Award gewonnen, en dat belooft wat. De eerste recensie die we dan ook lezen: ‘Fijn personeel, goed eten en een mooie locatie. Bedden sliepen top!’ Op naar Hotel The Island!
Ook hier prijkt een Gouden Zoover Award op de accommodatiepagina. Gerrit schrijft over zijn verblijf: ‘Geweldige services van al het personeel en direct aan het strand met bedje en parasol all incusief in de prijs.’
Die palmbomen! Wat een sprookje! Dit hotel staat op Kreta en ligt vlakbij het bruisende Chersonisos. Wil je iets verder dan dat? Dan wordt een auto wel aangeraden.
[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/griekenland-5-stille-geheime-hotspots/”]
In de recensies lezen we: ‘Echt een geweldig goed hotel. Prachtige ruime en schone kamer.goede bedden. Ruime opzet ,overal voldoende plek om op de prima strandbedden te liggen.’ En een blik op de foto’s leert ons dat dit echt een heerlijke plek moet zijn.
Dit stel komt hier al 17(!) jaar, dus wie kunnen we beter vertrouwen? Ze schrijven: ‘Alweer voor de zeventiende keer een heerlijke week in oktober gehad. De bedden zijn vernieuwd, dus niet alleen heerlijk gegeten (Nikos is een fantastische chef), maar ook verrukkelijk geslapen.’ Oké! Op naar Kreta!
We zijn in de top 3 aangekomen. Was je nog niet onder de indruk dan moet dat nu wel gaan gebeuren. Hotel Astali ligt vlakbij een gezellige boulevard en op loopafstand van het oude centrum. Het hotel wordt gerund door een gastvrije familie en fijn personeel.
[article href=”https://www.zoover.nl/blog/nieuws/ontcijfer-geheimtaal-vliegtuigpersoneel/”]
In Mitsis Alila Resort & Spa vind je op Rhodos en biedt overweldigende luxe. Een tennisbaan, spa, sportschool, wifi-zone, een pendelbus die naar de stad rijdt en gezellige zithoekjes. Is dit jouw hotel?
We sluiten de lijst met Hotel Akti Dimis. Sharon schrijft: ‘Mooi kleinschalig complex. Service was top! We hebben ons prima vermaakt en missen het echt! Petje af voor de familie die het samen runnen. Ontbijt was prima. Wij gaan hier zeker nog een keertje terug komen.’ En zeg nou zelf, zo’n zonsondergang vind je in Nederland niet.
Ga jij graag naar Griekenland? We nodigen je uit om ook reviews te schrijven zodat je anderen kunt helpen bij het maken van hun vakantiekeuze.