8.2FantastischScore uit 271 reviews

• Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten
  • Airconditioning

Omschrijving

Verblijf in Hotel Blue Lagoon Village in Kefalos. Voor zowel kinderen als volwassenen is er vermaak met het zwembad, het strand, verschillende watersporten en de Armonia Spa met een beauty salon. Eten kan goed in en rondom het hotel. Aan te raden is een auto te huren, zodat je Kos goed kunt verkenne...

8.2FantastischScore uit 274 reviews

Top vakantie, super personeel
Door Art op 29-08-2023

Fantastisch resort, mooie zwembaden en ontzettend vriendelijk personeel. Resort heel ruimtelijk opgezet waardoor je niet de indruk krijgt dat het heel druk is. Super kamer met een prachtige badkamer met bad, grote douche, toilettafel en toilet en op balkon een jacuzzi. Medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam. Leuk animatie team met mooie shows. Diverse restaurants, heerlijk eten. Chinees- en Italiaans restaurant zijn een aanrader!

Het resort ligt op 15 minuten van de luchthaven. Ligt wel afgelegen en niets in de omgeving waar je te voet naar toe kan, maar dat wisten wij van te voren. Een auto huren is dan aan te raden als je iets van het eiland wilt zien. Super vakantie gehad.

Mooi resort maar schandalig slecht eten en drinken
Door M. Havekes op 07-08-2023

Het is een mooi resort met voldoende zwembaden en ligbedjes, het handdoekje leggen zie je hier niet omdat er altijd bedden beschikbaar zijn. Er Zijn diverse baden verdeeld over het complex waardoor de drukte niet opvalt. De zee is op loopafstand maar zwemmen niet overal mogelijk. Het zou een resort zijn waar wij wel terug zouden gaan als het eten en drinken beter zou zijn. Tevens is er niets in de buurt en heb je een taxi of huurauto nodig. Doe je dit niet dan wordt het een lange zit. Het resort wordt bestempeld als 5 en dat zou best kunnen gezien wat er allemaal te doen is. Echter vond ik het eten zo slecht en de diversiteit van drankjes bijzonder matig. Elke dag hetzelfde met enkele veranderingen per thema avond. Goedkope producten en vlees ook zo goedkoop mogelijk. Ik heb in de 3 resort lekkerder gegeten. Door het matige eten en drinken gaan wij nooit meer terug. Echt een hele slechte zaak dit. Winkeltje extreem duur.

Top vakantie dankzij dit resort en de mensen
Door J. van Bavel op 01-06-2023

Voor de eerste keer gingen wij op vakantie met ons dochtertje van net 2 jaar oud, dat was sowieso spannend. Maar we zijn onwijs blij geweest met dit resort, het was echt fantastisch!

Eten Het eten was uiteraard spannend, gaat ons dochtertje iets lusten, maar met kinderen houdt dit resort en ook het personeel echt heel veel rekening. Eten was erg goed, ondanks dat wij normaal gesproken geen buffet liefhebbers zijn. De afwisseling met a la carte (alleen hoofdgerecht) was voor ons erg fijn.

Zwembaden & strand Het is echt heel erg ruim opgezet, daardoor merk je nauwelijks drukte. Wil je rust, ga je aan een rustig zwembed liggen of juist andersom.

Faciliteiten In dit resort is hier erg veel aandacht voor sport! Perfect geregeld en goed onderhouden! Vooral voor de kleine kinderen is alles erg goed neergezet. Opvang, entertainment, kinderbaden. In mei is het zwemwater nog redelijk koud. Auto verhuur binnen het resort een aanrader, doen!

Mooi resort
Door Nora op 08-10-2022

Mooi en groot resort. Heel ruimtelijk opgezet waardoor je niet de indruk krijgt dat het heel druk is. Wij kregen een gratis upgrade van een standaardkamer naar een familiekamer met meer dan genoeg kastruimte. Super grote kamers met een prachtige badkamer met bad, grote douche, toilettafel en toilet.

Medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam. Leuk animatie team met mooie shows. Diverse restaurants, heerlijk eten. Wij vonden vooral het BBQ restaurant, waar je zelf je vlees bereid, en het Chinees restaurant een aanrader!

Het resort ligt op 15 minuten van de luchthaven. Ligt wel afgelegen en niets in de omgeving waar je te voet naar toe kan. Een auto huren is dan aan te raden want ook weinig openbaar vervoer in de omgeving. Veel hoogte verschillen, minder geschikt voor mensen die niet zo mobiel zijn. Er rijden golfwagentjes die je eventueel overal naartoe brengen.

Al met al een mooie plek voor een heerlijke relax vakantie.

Ruime opgezet hotel met nog meer potentie
Door Christine op 21-09-2022

Mooi en ruim opgezet hotel. Zeer ruime zwembaden en altijd genoeg Strandbedjes te vinden. Schone en ruime kamer met zeezicht. Goede schoonmaak. Mooi aangelegde tuin. Vriendelijk personeel en goede oplossing van de golfkarretjes die je rond rijden. Wat kan beter wat ons betreft: iets meer aankleding van de restaurant en terrassen, deze doen wel wat klinisch aan. Entertainment: enthousiaste Dansers, maar de slechte zangers doen wel afbreuk aan het geheel. Verder misten we in de avond een snackje, nootje, olijfje voor bij de borrel.

Super!
Door Ralph op 14-08-2022

Wij hebben ons uitstekend vermaakt. Een heel mooi en ruim, schoon opgezet park met veel mogelijkheden, genoeg zwembaden en vriendelijk personeel. Top en een aanrader!

Soort hotel
Strandhotel