/Engeland/Groot Londen

Vakantie in Groot-Londen

Bij een vakantie in Groot-Londen denk je waarschijnlijk meteen aan Londen, de bruisende hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Toch heeft deze interessante regio nog veel meer te bieden!

Engeland
Groot Londen
Verwijder filters

27 accommodaties

Over Groot-Londen

Engeland bestaat uit negen regio’s en Groot-Londen is er daar één van. Denk je aan een vakantie in Groot-Londen, dan denk je waarschijnlijk meteen aan Londen, de bruisende hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Met ongeveer 7,5 miljoen inwoners is Londen de stad met de meeste inwoners van de Europese Unie en daarmee een van de wereldsteden.

Wimbledon

Naast Londen is ook Wimbledon een trekpleister in Groot-Londen. De eerste keer dat daar de tenniskampioenschappen werden gehouden was in 1877: alleen voor Engelsen en alleen voor mannen. Tegenwoordig doen er spelers van over de hele wereld mee en is het jaarlijks een groot evenement voor iedereen die van tennis houdt. Een must tijdens je bezoek aan de wijk: het All England Club, waar Wimbledon gehouden wordt. Bij het tennispark vind je ook het grootste tennismuseum ter wereld, het Wimbledon Lawn Tennis Museum.

De stad Londen

Tijdens een vakantie in Londen kun je struinen door straten, wijken en parken. Bezienswaardigheden genoeg in deze sprankelende wereldstad: de Big Ben, Tower of London, The London Eye, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Hyde Park en ga zo maar door. Vanuit het buitengebied in Groot-Londen zelf is het makkelijk te reizen naar de grote stad. Kun je niet wachten? Bekijk het aanbod van accommodaties, vakanties en last minutes op Zoover.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.