5x de beste (apart)hotels in Serfaus-Fiss-Ladis  

Redactie - 30 november 2017

5x de beste (apart)hotels in Serfaus-Fiss-Ladis  

Redactie - 30 november 2017

[zcontent href=”http://www.zoover.nl/blog/zoover_content/zoover-vakantieweken-spanje/”]

Na veel wikken en wegen ben je eruit. Jij gaat voor de wintersport richting het Inntal in Tirol. Naar het mooie gebied Serfaus-Fiss-Ladis om precies te zijn. Een plek om de wintersportvakantie van je leven hebben. Meer dan 200 kilometer piste. Hello! Qua hotels is er ook genoeg keuze. Grijpt de keuzestress je naar de keel? Laat je mede-vakantiefans je adviseren. Dit zijn de best beoordeelde aparthotels en hotels in Serfaus, Fiss en Ladis.

Hotel Alpenroyal in Fiss

5. Hotel Alpenroyal in Fiss

Hotel Alpenroyal in Fiss is groot favoriet bij de Nederlandse wintersporter. Het hotel wordt gemiddeld met een 9,1 beoordeeld en de laatste reviews zijn dan ook alleen maar negens en tienen. Zowel in de zomer als winter is dit een perfect familiehotel volgens velen. Ine, Ria en Joep gaan zelfs al dertien jaar bij deze Oostenrijkse familie op vakantie. Wauw!

Hotel Herz Larain in Fiss

4. Hotel Herz Larain in Fiss

Vier sterren, een fijne ligging, ruime, nette kamers en vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer? Familie Peeters onderstreept in de review dat het een ideaal hotel is voor een gezinsvakantie. ‘Wij hebben in het grote dakappartement van 80 m gelogeerd. De ligging is ook fantastisch. Vlak aan gondelliften en pisten!’ Ook dit hotel scoort gemiddeld een 9,1.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/toplijstje/10x-alternatieve-wintersporten/”]

Aparthotel Alpinsonnenresidenz in Fiss

3. Aparthotel Alpinsonnenresidenz in Fiss

‘Fantastisch goed! Een echte aanrader!’, schrijft Patrick Thijs in zijn review. ‘Het begint al met de hartelijke ontvangst dat je krijgt bij aankomst. Het appartement ziet er uit alsof het gisteren pas geopend werd. Vanaf je balkon heb je een prachtig uitzicht over het Oberinn-tal en het dorp.’ En hij is niet de enige die razend enthousiast is over dit viersterrenhotel in Fiss. Gemiddeld scoort het e namelijk een 9,4. Wij zouden het wel weten!

Aparthotel Dreisonnenhof Garni in Fiss

2. Aparthotel Dreisonnenhof Garni in Fiss

Het is vast geen toeval dat alle hotels in deze lijst minimaal vier sterren hebben. Ook dit hotel heeft er vier. Dus qua luxe gevoel zit het wel goed. De superfijne ligging van de appartementen – middenin het dorp – doen daar nog een schepje bovenop. Grote kans trouwens dat je hoteldebotel verliefd wordt op Aparthotel Dreisonnenhof Garni, mét het personeel erbij. Net als behoorlijk wat andere vakantiefans die hier al voor de achtste, dertigste of vijfenveertigste (!) keer komen. Dat moet wel een héél bijzonder aparthotel zijn. Dat kan ook niet anders met een score van 9,5.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/shopping/betaalbare-leuke-skihelmen/”]

Hotel Natürlich in Fiss

1. Hotel Natürlich in Fiss

Wanneer je ziet dat een hotel een Zoover Award (en wel de Gold Award) heeft gewonnen, dan beweegt je muis al bijna automatisch naar het knopje ‘reserveren’. Vakantiefans schrijven in de reviews alleen maar over topweken en genieten. Geen wonder dat Hotel Natürlich gemiddeld een 9,7 scoort. Extra leuk is dat hoteleigenaar Martin Inhaber vaak ook reageert op de reviews. Dat zegt genoeg over de gastvrijheid die je in zijn hotel in Fiss mag verwachten. En wie wil er nu niet opstaan met een panoramaview op de prachtige bergen/piste?

Ben jij eerder in Serfaus, Fiss of Ladis geweest? Deel je tips en ervaringen in een review!