Alpenhof
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Natürlich voor je op een rij gezet:
Kort maar krachtig heerlijk verblijf weer. Of je nu aan het begin van het seizoen, in de spits of tegen sluiting komt. Altijd alles even pico bello en iedereen steeds even vriendelijk. Je voelt je altijd welkom. Martin had zelfs voor prachtig oktober weer gezorgd😉.
Hotel naturlich is zeer netjes. De service is uitstekend. De eigenaar wil je op alle manieren helpen. Het ontbijt was zeer uitgebreid en van alle lekkers voorzien om een goede start van de dag te hebben. Kortom wij hebben genoten van het hotel en van het gebied.
We hebben genoten van een heerlijk verblijf in Hotel Naturlich. Mooie kamer met prachtig uitzicht, uitgebreid ontbijt, gastvrije ontvangst en ook onze hond is altijd meer dan welkom. Echt een aanrader.
Het klinkt misschien ongelofelijk maar dit hotel verdient echt een dikke vette 10 !!! Alles klopt.... het ontvangst, de vriendelijkheid van de eigenaren en het personeel, het prachtige uitzicht wat je gelijk s"morgens vanuit je slaapkamer ziet, het overheerlijke eten, de superschone kamers, slechts 5 minuten lopen van de pistes. Wij vonden het in 1 woord Fantastisch! Dus wil je genieten van een heerlijk verblijf, boek Hotel Natürlich in FISS! Wij komen zeker terug!
Geweldige service, uitstekende kamers en een heerlijk en veelzijdig ontbijt! De avondmaaltijden zijn ook erg goed en de kleine kaart laat helemaal niets te wensen over. Voor Martin en zijn team is niets te veel gevraagd. Niet voor niets dat veel gasten - net als wij - hier jaar op jaar terugkeren. De ruim 200km aan pistes zullen eerder gaan vervelen dan het hotel.
Totaal aantal kamers | 75 |
Huisdieren | Beschikbaar |