Vanavond zijn in Vondelpark 3 in Amsterdam de Zoover Awards voor reisorganisaties uitgereikt; dé consumentenprijs binnen de reisbranche. Grote winnaars van de avond zijn Solmar, TUI en Eurocamp. Roan Camping Holidays en Chalet.nl wisten de hoogste waarderingscijfers te behalen. In totaal hebben meer dan 80.000 Nederlandse vakantiegangers hun stem uitgebracht op hun favoriete reisorganisatie, waarvoor dank!

Zoover Awards Reisorganisaties

De reisorganisaties met de meeste stemmen (populairste) of de hoogste waarderingscijfers (beste) mochten tijdens de feestelijke uitreiking een Zoover Award in ontvangst nemen. Het waarderingscijfer is gebaseerd op cijfers gegeven voor de prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en aanbevelingsscore. Er was een minimum van 250 stemmen nodig om kans te maken op een award.

Nieuw: Zoover Excellence Awards

Naast de publieksprijs gebaseerd op stemmen komt Zoover dit jaar voor het eerst met de prestigieuze Zoover Excellence Awards. Deze awards zijn gebaseerd op data over het daadwerkelijke gebruikersgedrag op zoover.nl van de Nederlandse vakantieganger in 2018. Er waren prijzen te winnen in de categorieën kamperen, hotel-only en pakketreizen. Eurocamp, Booking.com en TUI zijn trotse winnaars van de eerste Zoover Excellence Awards.

Winnaar PLUS boodschappen t.w.v. €2.000

Iedereen die zijn stem heeft uitgebracht maakte kans op €2.000 aan boodschappen van PLUS. Inmiddels is er persoonlijk contact opgenomen met de winnaar van de hoofdprijs. We willen iedereen bedanken voor het stemmen!

Beeld: Barbara Kieboom

Meer vakantie-inspiratie? Volg Zoover ook via Instagram, Pinterest en Facebook.

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

16 mei - 2019

Reacties