Dit zijn de 10 beste hotels van Egypte

Kayleigh - 14 februari 2025

Dit zijn de 10 beste hotels van Egypte

Kayleigh - 14 februari 2025

Egypte, het land dat bekend staat om zijn prachtige stranden, rijke geschiedenis en gastvrije cultuur. Een ideale vakantiebestemming waar de zon altijd schijnt. Ben je van plan om op vakantie te gaan naar het zonnige Egypte? Als je op zoek bent naar een accommodatie voor een onvergetelijke vakantie, dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben de 10 beste hotels van Egypte voor jou op een rijtje gezet!

1. Pickalbatros Jungle Agua Park – Neverland Hurghada

Gelegen in Hurghada, is het Pickalbatros Jungle Agua Park – Neverland Hurghada een paradijs voor gezinnen met kinderen. Dit hotel biedt een fantastisch waterpark met 35 glijbanen en heel veel zwembaden voor eindeloos plezier. Met comfortabele kamers, vriendelijk personeel en ruime keuze uit restaurants met heerlijke gerechten, is dit hotel de perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie.

Pickalbatros Jungle Aqua Park - Neverland Hurghada
Pickalbatros Jungle Agua Park - Neverland Hurghada

"We hebben hier een heerlijke vakantie. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en maken je vakantie tot een top vakantie. Het hele resort is erg schoon, hier zijn ze ook de hele dag mee bezig. Het eten is goed en er is veel variatie." - Sharon

2.  Sindbad Club

Dit prachtige hotel in Hurghada is de ideale bestemming voor zonliefhebbers. Met een privéstrand, een groot zwembad en tal van sportfaciliteiten hoef je je bij Sindbad Club geen moment te vervelen. De kamers zijn ruim en modern ingericht en het personeel staat altijd voor je klaar. Geniet van de heerlijke gerechten in het restaurant en maak gebruik van de vele faciliteiten die dit hotel te bieden heeft.

Sindbad Club
Sindbad Club

"Fantastisch hotel, personeel is zeer servicegericht en vriendelijk, ze doen er echt alles aan om je een heerlijke vakantie te bezorgen. De pier aan zee, met aan t einde de strandbar en het eiland, zijn geweldig. Heerlijke ligstoelen, behulpzame lifeguard, handdoekje leggen niet nodig, en de ober van de strandbar komt je favoriete bestelling al brengen zodra hij ziet dat je er weer bent! Wc’s aan het strand worden heel schoon gehouden, altijd met een glimlach en een vriendelijk praatje. [...] Eten is erg vers en veel keuze, zelf vonden wij het kleinere restaurant botanica, bij het aquapark het meest relaxt eten." - Inge

3. Titanic Beach Spa & Aqua Park

Voor degenen die op zoek zijn naar luxe en ontspanning, is het Titanic Beach Spa & Aqua Park in Hurghada een absolute aanrader. Met een prachtig privéstrand aan de Rode Zee, een spa en een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zul je je hier als een koning of koningin voelen. Ook de kids vermaken zich hier prima in het waterpark met glijbanen. De kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht en het eten is van topkwaliteit. Dit hotel is een van de beste hotels van Egypte en biedt de perfecte combinatie van ontspanning en plezier.

Titanic Beach Spa & Aqua Park
Titanic Beach Spa & Aqua Park

"Heerlijk resort met meer dan genoeg te doen. Je kunt gebruik maken van zowel Palace als Beach wat de keuze uit zwembaden en restaurants groot maakt. Wij zaten in een familiekamer in het gerenoveerde deel. Dit was helemaal prima. Het oude deel is gedateerd en flink aan renovatie toe. Het eten was altijd meer dan voldoende en meestal lekker en goed. De keuze is groot waardoor er altijd wel iets lekkers voor je bij zit. Wat ons het meest is bij gebleven is toch wel de vriendelijkheid van het personeel. We zijn enorm in de watten gelegd!" - Ester

4. The Three Corners Rihana Resort

Gelegen in El Gouna, biedt Three Corners Rihana Resort een unieke en charmante ervaring. Met een prachtig uitzicht op de Rode Zee, een privéstrand, waterpark met glijbanen en een scala aan wateractiviteiten, is dit hotel een paradijs voor watersportliefhebbers. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht en het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Geniet van de heerlijke gerechten in het restaurant en ontspan in de prachtige tuinen van het resort.

The Three Corners Rihana Resort
Three Corners Rihana Resort

"Geweldige vakantie gehad met onze familie. Super vriendelijk personeel. En erg gezellig in de penutsbar." - Monique

5. SUNRISE Aqua Joy Resort

Dit prachtige resort in Hurghada is de perfecte keuze voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar plezier en ontspanning. Met een groot aquapark, een privéstrand en een scala aan recreatieve activiteiten, is er altijd iets te doen voor jong en oud bij SUNRISE Aqua Joy Resort. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en het personeel zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Geniet van de uitstekende service en de heerlijke gerechten in het restaurant.

SUNRISE Aqua Joy Resort
SUNRISE Aqua Joy Resort

"Top hotel! Heerlijk gevarieerd eten en veel te doen voor de kinderen. Het personeel is vriendelijk en ook naar de kinderen." - Pascal

6. Titanic Palace

Het Titanic Palace hotel is gelegen in Hurghada en biedt een luxueuze en comfortabele ervaring. Met zijn prachtige architectuur en uitgebreide faciliteiten, is dit hotel een populaire keuze onder vakantiegangers. Het hotel beschikt over ruime kamers, meerdere zwembaden, een privéstrand, een spa en wellnesscentrum, een fitnessruimte en diverse eetgelegenheden. Je kunt hier genieten van een heerlijke vakantie-ervaring in een van de beste hotels van Egypte met een prachtig uitzicht op de Rode Zee.

Titanic Palace
Titanic Palace

"Super resort, personeel is super vriendelijk en zijn gast vrij. Kamers zijn schoon en het eten is goed alle dagen een andere thema. Wij gaan hier zeker nog een keer heen." - Fam

7. Jaz Grand Marsa

Het Jaz Grand Marsa hotel is gelegen in Marsa Alam, een stad die bekend staat om zijn prachtige stranden. Ondanks de grootte van het hotel biedt dit hotel een unieke ervaring voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Met zijn ruime en comfortabele kamers, zwembaden, privéstrand, spa en diverse restaurants, is dit hotel de perfecte plek om te genieten van een ontspannen vakantie.

Jaz Grand Marsa
Jaz Grand Marsa

"Wij hebben Jaz Grand Marsa wel als heel prettig ervaren. Wij komen al meer dan 10 keer in verschillende Hotels in Egypte. Wij vonden het zeer fijn dat je wel meer dan 3 km langs de boulevard kon wandelen zonder dat je tegengehouden werd. [...] Zo prettig. Wij komen zeker terug " - Diana en Sven

8. SUNRISE Mamlouk Palace Resort

Het SUNRISE Mamlouk Palace Resort in Hurghada is een paradijs voor strandliefhebbers. Dit hotel ligt direct aan het strand en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de zon en zee. Ook de sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen met veel sportfaciliteiten, waaronder duiken en windsurfen. Met zijn ruime kamers, zwembaden, waterpark, wellnesscentrum en diverse restaurants, biedt dit hotel alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

SUNRISE Mamlouk Palace Resort
SUNRISE Mamlouk Palace Resort

"Samen 10 dagen in resort gezeten met een kindje van 1 jaar oud. De service en vriendelijkheid van al het personeel steekt boven alles uit. Er is een verwarmd zwembad. Je mag tevens gebruik maken van alle faciliteiten die onder de SUNRISE hotels vallen. Het Sunrise complex naast Mamlouk heeft voor kinderen namelijk een groot aquapark. Wij hebben echt van onze vakantie genoten. We komen hier zeker nog een keertje terug." - Lianne

9. Titanic Resort & Aqua Park

Het Titanic Resort & Aqua Park in Hurghada is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke vakantie. Geniet van de prachtige omgeving en faciliteiten van dit resort, waaronder een groot aquapark met glijbanen en zwembaden. Naast het waterpark biedt het hotel ook ruime kamers, zwembaden, een privéstrand, een wellnesscentrum en restaurants waar je de lekkerste gerechten kunt proeven. Voor een fijne vakantie met het hele gezin, is dit hotel de perfecte keuze.

Titanic Resort & Aquapark
Titanic Resort & Aquapark

"Was een geweldige vakantie, kamer was top! Eten was lekker en iedere dag was het super gezellig aan het zwembad."- Danny

10. Pickalbatros Aqua Park Resort

Het Pickalbatros Aqua Park Resort in Hurghada is een paradijs voor waterliefhebbers. Dit hotel is een van de beste hotels van Egypte en ideaal voor gezinnen met kinderen, met een groot aquapark en diverse zwembaden. Naast het waterpark biedt het hotel ook ruime kamers, een privéstrand, wellnesscentrum en verschillende restaurants. Of je nu wilt ontspannen aan het zwembad, genieten van het privéstrand of de adrenalinekick zoekt op de glijbanen, dit resort heeft voor elk wat wils. Hier kan je volop genieten van jouw welverdiende vakantie!

Pickalbatros Aqua Park Resort
Pickalbatros Aqua Park Resort

"Heerlijke vakantie gehad! Wij zaten in Aqua Park maar je mag ook gebruik maken van naastgelegen hotels Aqua Blue en Aqua Vista. Hier loop je gemakkelijk naartoe. Voor elke leeftijd wat wils. Eten is goed en smaakvol. Alles is netjes schoon en heel behulpzaam personeel, die werken zich echt een slag in de rondte en maken lange dagen maar niets is hun teveel. [...] Er zijn er ook altijd bedjes vrij,al kom je pas om 12 uur dus 'handdoekje leggen' is hier niet aan de orde. Er zijn voldoende badmeesters die echt goed alles in de gaten houden. Het was voor ons de 1e keer naar Egypte maar we zijn aangenaam verrast." - Chantal