Kayleigh - 17 januari 2025
Genieten op een mini camping in Nederland? Ontdek de top 10 van best gewaardeerde mini campings in Nederland! Van knusse boerderijcampings tot charmante natuurterreinen – deze pareltjes bieden een onvergetelijke vakantie. Kampeer op de leukste plekken, leer lokale specialiteiten kennen en ontdek nieuwe plaatsen. Benieuwd waar jouw nieuwe favoriete vakantieadres zich bevindt? Lees snel verder!
"Wat een top plek! We hebben hier een week met onze 3 kinderen gekampeerd (1, 3 en 6 jaar). En ze hebben zich alle drie zo goed vermaakt! Er is gewoon te veel om op te noemen. Van zandbak, kleine glijbaan, hooi-speel-schuur en fietsjes tot ligfietsen, grote en kleine skelters, trampolines, kabelbaan, grote zandbak met waterpunt en dan ook nog alle dieren waarbij de kids mogen helpen om ze te verzorgen (naar het weiland brengen, voeren, knuffelen etc.). De eigenaren betrekken de kids overal zo leuk bij. Daarnaast is het terrein veilig en afgebakend om de kids vrij te kunnen laten spelen. Verder: mooie kampeerplekken, schoon en net sanitair, kinderbadje aanwezig, broodjes service, winkeltje met eieren, kaas, vlees etc. en dan ook nog een binnenruimte met speelgelegenheid. Wij gaan niet vaak terug naar een zelfde plek, maar wel naar deze!" - Vos
Bekijk camping''Heerlijke camping. Rust en ruimte. Plekken zijn groot en in het groen. Ik heb hier 14 dagen gestaan met veel plezier. Veel te bekijken, Dalfsen en Ommen zijn dichtbij. Veel fietsroutes, door bos, langs weilanden en via het pontje naar de overkant. Het sanitair op de camping is perfect voor elkaar. Heerlijke douches en alles mooi schoon. Lieve beheerders ook niet te vergeten. Voor mij in ieder geval voor herhaling vatbaar!'' - Monique
Bekijk camping''Een dikke 10 voor de camping de faciliteiten en de jonge ondernemers. Werkelijk alles wat een kampeerder zich kan wensen is meer dan dik in orde. Bijzonder gecharmeerd was ik persoonlijk van de attentie die ik kreeg na het voor het eerst lopen van een kennedymars vanuit Haaksbergen waar bij we een week op deze heerlijke camping verbleven.'' - Gerard
Bekijk camping''Zoals elk jaar (inmiddels 10, denk ik) was het weer top om op Camping de Hal te zijn. Prima verzorgde camping en vriendelijke gastvrouw/heer. Volgend jaar al weer geboekt'' - Wil en Wim
Bekijk camping''In mei hebben we hier een paar weken op de camping gestaan. Wat hebben we er enorm van genoten! Ook het weer was prima! De camping is echt super netjes, mooi en schoon sanitair en een prachtige ligging! Patrick en Carry zijn ontzettend hartelijk en gastvrij, je voelt je echt ontzettend welkom en gelijk thuis. Ze werken enorm hard, maar ze hebben altijd tijd voor een praatje! We komen zeker nog eens terug!'' - Brechtje en Paul
Bekijk camping''Hele fijne verzorgde camping. De eigenaars doen erg hun best om de de gasten het naar hun zin te maken. Keuze genoeg uit vele wandel- en fietsroutes die gratis te leen zijn, wij komen zeker nog eens terug.'' - Jose
Bekijk camping"We hebben er 8 weken met wel plezier gestaan. Konden er mooie fietstochten maken. Over de kerkenpaden. Voor herhaling vatbaar. Voor volgend jaar al besproken." - Jan en Lies
Bekijk camping"Een geweldige leuke camping. Vriendelijk ontvangen. Leuke ligging camping met uitzicht op de dieren weide. Leuke landwinkel en een fijne broodjes service." - Monique
Bekijk camping"Hoofdzakelijk campers, gezien de hoeveelheid, erg populair onder campereigenaren. Logisch ook wel, want de camping ligt op goede uitvalbasis voor stad, natuur en cultuur. Ook aan bosrand dus ideaal voor hondenbezitters. Wij verbleven in brandnieuwe glamping safaritent op rustig veld met schaduw. Echte bedden, degelijk en sfeervolle houten inrichting en de beste en ruimste eigen sanitair die we hebben meegemaakt. Zelfs met luxe en ruime 80x100 douchecabine met regendouche. Op de camping een ijssalon en restaurant, broodjesservice. En niet geheel onbelangrijk, zeer aardige en servicegerichte eigenaren." - Sander
Bekijk camping"Vriendelijke eigenaren, hadden een prachtige plaats gekregen. Zonsondergang, proper sanitair, voor lekkere zelfgemaakte frietjes moet u in het restaurant zijn." - De Clercq
Bekijk camping