Wauw: de beste hotels op Tenerife mét swim-up kamers

Redactie - 19 september 2021

Wauw: de beste hotels op Tenerife mét swim-up kamers

Redactie - 19 september 2021

Stel jezelf het volgende voor: je wordt wakker in je hotelkamer, loopt naar buiten en neemt een duik in je eigen privézwembad. In alle rust kun jij de dag beginnen, optimaal relaxen dus! Zie jij dit al zitten? Speciaal voor jou hebben wij de beste hotels op Tenerife met swim-up kamers geselecteerd.

Wil je meer weten over swim-up kamers? Lees dan ons blog over Wat is een swim-up kamer?

1. Hotel Fantasia Bahia Principe

Een echt tophotel in het lijstje “De beste hotels op Tenerife met swim-up kamers” is Hotel Fantasia Bahia Principe. Met een huurauto het eiland verkennen met als startpunt dit hotel in Golf del Sur op Tenerife, dat is een aanrader wanneer je hier verblijft. Na hoogtepunten gezien te hebben als El Teide en Loro Parque is het tijd voor ontspanning. Hoe fijn is het dan om vanuit je hotelkamer zo je privézwembad in te gaan? Dit hotel is ideaal voor gezinnen met kinderen!

Wauw: de beste hotels op Tenerife mét swim-up kamers
Hotel Fantasia Bahia Principe Tenerife

Dit hotel beschikt over hele mooie, grote en moderne kamers met heerlijke bedden. Het personeel is allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Hotel Fantasia Bahia Principe verdient hiermee een mooie gemiddelde score van een 8,4!

Lees meer

2. Hotel H10 Atlantic Sunset

Vijfsterrenhotel H10 Atlantic Sunset bevindt zich in Playa Paraíso op Tenerife. Dit hotel is prachtig gelegen met een spectaculair zeezicht. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, maar voor een echt luxe vakantie kun je natuurlijk ook in dit hotel een swim-up kamer boeken! Verder biedt dit hotel verschillende restaurants, roomservice en ruime kamers aan. Paul raadt dit hotel zeker aan, hij schreef het volgende:

“Een prachtig resort. Heerlijke schone kamer en goede service. Er was voldoende plaats voor alle gasten, we hebben geen enkele keer het gevoel gehad dat we opeengepakt zaten. Ook het ontbijt- en dinerbuffet waren erg goed verzorgd.”

Wauw: de beste hotels op Tenerife mét swim-up kamers
Hotel H10 Atlantic Sunset

Dit hotel wordt zeer goed beoordeeld door andere vakantiegangers. Zo scoort Hotel H10 Atlantic Sunset gemiddeld een 9,1!

Lees meer

3. Hotel Gran Tacande Wellness & Relax Costa Adeje

Een ander tophotel op Tenerife is Hotel Gran Tacande Wellness & Relax in Costa Adeje. Vooral de hotelkamers worden goed beoordeeld, zo schreef Anita:

“De kamers zijn ruim, schoon en worden elke dag voorzien van nieuwe toilet spullen. Minibar op de kamer, thee- en koffiefaciliteiten, met elke dag een grote fles water.”

Deze accommodatie biedt hele goede service met vriendelijk personeel. Kortom, een hotel waarbij het optimaal genieten is. Zeker aan je eigen privézwembad!

Wauw: de beste hotels op Tenerife mét swim-up kamers
Hotel Gran Tacande Wellness & Relax Costa Adeje

Het eten is echt prima, de kamers zijn schoon en echt goed, de sfeer is er relaxed en je komt nergens iets te kort! De ligging is fijn; aan zee en dichtbij de winkels, markt en boulevard. Andere gasten die eerder in dit hotel hebben verbleven raden dit sterk aan. De gemiddelde score is een 9,8.

Lees meer

4. Appartement Baobab Suites

Vele vakantiegangers schrijven over de geweldige ligging van appartement Baobab Suites. Boven op een berg, waardoor je een mooi uitzicht hebt over Costa Adeje. Verder beschikt de accommodatie (buiten je eigen privézwembad) over verschillende zwembaden, een hippe bar, restaurant en een shuttle zodat je naar het strand gebracht kan worden. Dit hotel is ideaal voor gezinnen met kinderen, er is namelijk een kidsclub te vinden die de hele dag geopend is met genoeg animatie!

Wauw: de beste hotels op Tenerife mét swim-up kamers
Appartement Baobab Suites

Het ontbijt is goed en je kunt ook een lijst invullen zodat je 's morgens op je kamer kunt ontbijten. De kamers waren erg luxe met zelfs een afwasmachine, wasmachine en diepvries. De accommodatie ziet er picobello uit en is erg goed onderhouden! De gemiddelde score is een 7,4.

Lees meer

5. Hotel Royal River Luxury Hotel

Nog een tophotel in het lijstje “De beste hotels op Tenerife met swim-up kamers” is Royal River Luxury Hotel. Dit prachtige hotel ligt tussen de bergen en de Atlantische Oceaan, vlakbij Costa Adeje. Dit hotel combineert elementen uit verschillende werelddelen van Azië en Afrika, waardoor het een unieke uitstraling heeft. Verder beschikt dit hotel over verschillende restaurants, een spa en natuurlijk een top service met vriendelijk personeel!

Hotel Royal River Luxury Hotel

Deze accommodatie biedt maar liefst 50 luxe zwembadvilla's aan, met elk een unieke inrichting! Ontdek zelf dit hotel en wees de eerste die een review achterlaat.

Lees meer

6. Villa Royal Garden Villa’s

Je komt gegarandeerd tot rust in deze prachtige accommodatie. Villa Royal Garden Villa’s ligt dichtbij het dorpje Caleta en heeft een prachtig uitzicht op de zee. Het complex beschikt over een heerlijk restaurant, maar ook de restaurantjes in de nabijgelegen dorpjes zijn zeker een bezoekje waard!

De ruime kamers zijn allemaal op hun eigen manier sfeervol ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Zeker aan jouw eigen privézwembad is het optimaal relaxen. Verder is het personeel erg vriendelijk en dus is dit zeker een van de tophotels op Tenerife!

Villa Royal Garden Villa's

Het personeel is uiterst attent en in de accommodatie is zeer veel oog voor detail. Elke kamer heeft zijn eigen smaakvolle inrichting, binnen- en buitendouches, massagedouches, een eigen zwembad en jacuzzi. Dit hotel staat hoog aangeschreven bij andere vakantiegangers, de gemiddelde score is een 9,7!

Lees meer

7. Hotel Bahía del Duque

De laatste accommodatie in ons lijstje “De beste hotels op Tenerife met swim-up kamers” is Hotel Bahía del Duque. Dit vijfsterrenhotel, gelegen in Costa Adeje, heeft een perfecte locatie. Het bevindt zich direct aan het strand en het centrum ligt op 500 meter afstand. Ideaal dus! Wat dit hotel zo luxe maakt, is dat er natuurlijk kamers te boeken zijn met een privézwembad. De villa’s Las Mimosas, Las Palmeras en Las Retamas beschikken hierover. Zie jij jezelf al tot rust komen aan je eigen zwembad?

Hotel Bahía del Duque

Dit is een prachtig hotel met een uitzonderlijke service. Het heeft prachtige tuinen en zwembaden en de kamers zijn voorzien van alle comfort. Het ontbijt is top en het personeel is erg vriendelijk. De gemiddelde score van dit hotel is geweldig, namelijk een 9!

Lees meer