Zoek jij nog een fijne camping voor een weekendje weg of de zomervakantie? Wij hebben de tien best gewaardeerde campings van Nederland met een zwembad voor je op een rij gezet. Gebaseerd op meer dan 6.000 reviews. Kijk snel of er iets leuks voor jou tussenzit!

Neem jij liever een duik in de zee of een meertje? Dit zijn de 23 beste campings aan zee.

De top 10 campings in Nederland met zwembad

Top 10 beste camping in Nederland met zwembad: Oostappen

10. Oostappen Rivièra Beach – Biddinghuizen

Van luxe stacaravans tot je eigen tent. Camping Oostappen Rivièra Beach heeft het allemaal. De camping krijgt van jullie een 7,4 als gemiddelde. Zoover beoordelaar Michael komt er maar al te graag: ‘Eigenlijk wil ik vragen of Oostappen niet met een strippenkaart kan komen, aangezien wij er gemiddeld drie tot vier keer per jaar zijn!’

Top 10 beste camping in Nederland met zwembad: Osebos

9. Osebos – Gulpen

Deze camping in het Limburgse Gulpen krijgt een dikke voldoende van jullie, namelijk een 8,5! Het is hier dan ook heerlijk vertoeven in het heuvelachtige landschap. De familie Van Velzen verbleef er afgelopen herfst en zomer en is fan. Zo staat er in de review: ‘Onze dochter heeft zich hier prima vermaakt bij het animatieteam en er waren leuke activiteiten te doen!’

Top 10 beste camping in Nederland met zwembad: de Kuilart

8. De Kuilart – Koudum

Camping De Kuilart ligt aan het, hoe kan het ook anders, Kuilart meer. Een vakantie hier is dan ook vaak in combinatie met watersport. Zo ligt er zelfs een haven aan deze camping, hoe leuk is dat! Niet voor niets krijgt De Kuilart een mooie 8,5.

Top 10 beste camping in Nederland met zwembad: It Wiid

7. It Wiid – Eernewoude

In het Friese Eernewoude vind je camping It Wiid. ‘Mooie en ruim opgezette camping!’, schrijft de familie Hofman in een review. Gemiddeld krijgt de camping een 8,7 van jullie. Ook deze camping ligt aan het water. Een bootje huren kan gemakkelijk of je duikt zelf het water in natuurlijk!

Top 10 beste camping in Nederland met zwembad: Oriental

6. Oriental – Berg en Terblijt

Met gemiddeld een 8,8 is camping Oriental een prima camping om een paar dagen of weken door te brengen. Ruime en luxe stacaravans en mooie groene kampeerplaatsen. ‘Een kleinschalige camping, maar enorm genoten’, schrijf Aroorda in haar review.

Top 10 beste camping in Nederland met zwembad: De Wiltzangh

5. De Wiltzangh – Ruinen

Deze camping ligt midden in de natuur! Dus als je van groen houdt en graag lange wandelingen maakt, is dit de perfecte camping voor jou. De Wiltzangh krijgt een 8,9 dankzij de mooie knusse huisjes en perfecte ligging.

Top 10 beste camping in Nederland met zwembad: kampeerdorp de Zandstuve

4. Kampeerdorp De Zandstuve – Hardenberg

Kampeerdorp De Zandstuve is niet zomaar een camping, maar zoals de naam al zegt een compleet dorp. Met een geweldig waterpark voor de kids! Het krijgt dan ook niet zomaar een 8,9 van jullie.

Top 10 beste camping in Nederland met zwembad: Recreatiepark Terspegelt

3. Recreatiepark TerSpegelt – Eersel

We zijn aangekomen bij de drie populairste campings van Nederland. Met een 9 staat op de derde plek recreatiepark TerSpegelt in Eersel. Hier vermaken kinderen zich optimaal met waterpret als het lekker weer is en er is een leuk indoor speelparadijs voor regenachtige dagen.

Top 10 beste camping in Nederland met zwembad: de Molenhoek

2. De Molenhoek – Kamperland

‘Kindvriendelijke, schone en gezellige camping’, schrijft Van Bokhoven over deze camping. Gemiddeld krijgt De Molenhoek een 9,3. Vorig jaar ontving deze camping ook nog een Zoover Award! Gegarandeerd een fijne vakantie dus.

Top 10 beste camping in Nederland met zwembad: de Norgerberg

1. De Norgerberg – Norg

De populairste Nederlandse camping met een 9,4 is… De Norgerberg in het Drentse Norg! Een gemoedelijke en groene camping midden in de natuur. Bezoekers zijn vooral te spreken over de vele activiteiten op en rondom de camping en mooie omgeving.

Maak nu bij Zoover 2x kans op een vakantie in Frankrijk bij RCN Vakantieparken!  

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

17 mei - 2017

Reacties