Deze accommodaties gaan los met kerstversiering

Redactie - 26 oktober 2018

Deze accommodaties gaan los met kerstversiering

Redactie - 26 oktober 2018

Ben jij gek op Kerst? Kun je geen genoeg krijgen van de mooie lampjes, dennenbomen, cadeaus en chic gedekte tafels? Dan tippen we je graag deze accommodaties. Hier gaan ze volledig los met alle kerstversiering.

1. Hotel De Castillion in Brugge

Hotel De Castillion trekt alles uit de kast voor de echte kerstbeleving. Het romantische Brugge is sowieso al een prachtig decor voor een romantisch weekend weg en het hotel doet daar tijdens de kerstperiode nog een schepje bij op. Een charmant viersterren hotel, het juweeltje van Brugge. Extra mooi: het hotel krijgt een gemiddeld cijfer van een 10 door alle vakantiegangers.

2. Hotel Sacher in Wenen

Wenen is natuurlijk al een bijzonder romantische stad an sich, maar in de kerstperiode kunnen liefhebbers hier helemaal hun hart ophalen. Hotel Sacher mag in ons lijstje niet ontbreken. Astrid blijft enthousiast over dit hotel en schrijft in haar review: ‘We zijn in een half jaar tijd nu al 2x naar Hotel Sacher in Wenen geweest. Het is het mooiste en meest romantische hotel waar ik ooit ben geweest. Alles is top!’

3. Hotel Heiderhof in Obersteinebach

Een heerlijk typisch Duits hotel met echt gezellige ietwat kneuterige kerstversiering. Van buiten ziet het er al bijzonder knus uit. En wat dacht je van een goed pak sneeuw? Gezellig! Hotel Heiderhof wordt gemiddeld met een 8,7 beoordeeld op Zoover, dus dat belooft een fijn verblijf.

4. Hotel The Ritz in Londen

Kerstshoppen in Londen is toch de droom van iedereen? Nou, als je dan ook in stijl wilt overnachten tippen we je graag Hotel The Ritz. Ze zijn hier niet vies van een beetje glitter & glamour, en dat is wat je wil tijdens de kerstperiode. Wordt overnachten een beetje te gek voor jou? Dan kun je natuurlijk ook nog je mooiste kleren aantrekken en enkel een drankje doen in de hotelbar, of voor een high-tea gaan. Laat je ons weten hoe het was?

5. Hostellerie Kemmelberg in Heuvelland – Kemmel

In België vinden we deze charmante accommodatie. Ieder jaar doen ze hier weer hun best op een romantische en gezellige kerstsfeer. Ga jij dit jaar voor een kerstverblijf naar Hostellerie Kemmelberg? Als wij de foto’s bekijken is dat sowieso een succes!

6. Hotel Scuba Lodge & Ocean Suites op Curacao

Zin in een tropische Kerst? Dat is sowieso een unieke belevenis in Willemstad op Curacao bij Hotel Scuba Lodge & Ocean Suites. Reviewer Birgit heeft hier een heerlijk verblijf gehad en schrijft: ‘Heel fijn kleinschalig hotel met prachtig zwembad. Alleen maar aardige mensen, zowel housekeeping, receptie en restaurant. Prachtige appartementen en fijne kamers.’ Met een gemiddeld cijfer van een 9,2 kun je hier dus goed Kerst vieren!

7. Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn

Een heel vakantiepark in de kerstsferen? Dan moet je naar Hof van Salland en restaurant De Hazelaer. Voor gastvrouw Riekie Smeets kan kerst niet vroeg genoeg beginnen. Samen met haar team zorgt ze voor de sprookjesachtige verlichting buiten en de sfeervolle aankleding binnen. Hof van Salland heeft zelfs verschillende themabomen! Een klassieke boom, sneeuwboom, gouden boom en ‘de tweeling’ (naast de open haard). Heerlijk toch?

8. Hotel Groot Welsden in Margraten

Hotel Groot Welsden tovert het hotel al 27 jaar op rij om tot kerstpaleis. Vorig jaar is er zelfs een televisieploeg voor langsgekomen! En we zien op de foto’s dat ze hier echt oog voor detail hebben, ieder plekje wordt benut voor een mooie versiering. Extra mooi, dit hotel heeft een gemiddelde van een 9,5 op Zoover!

9. Hotel Hoog Holten in Holten

Met een gemiddelde van een 8,3 op Zoover weet je zeker dat je goed zit. En toen wij de foto’s zagen waren we direct verkocht door alle mooie lampjes. Wat vind jij van dit kerstpaleisje? Dit kleine hotel is perfect voor een romantisch getaway waar je geniet van de prachtige omgeving. Wij hopen op sneeuw!

 

Heb jij je kersttripje al geboekt? Wij zijn benieuwd voor welk hotel jij gaat!