/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fe61ea0cc-270d-4941-87e9-a579ea0e9066%2F1fabb88e-41e2-4f2f-9210-7f839a87985d.webp)
Scuba Lodge & Ocean Suites
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-dev%2Fvaknl_legacy%2F12811%2F4984569.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-dev%2Fvaknl_legacy%2F12811%2F4984570.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03110000-03119999%2FE3117315.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-dev%2Fvaknl_legacy%2F12811%2F4984578.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-dev%2Fvaknl_legacy%2F12811%2F4984572.webp)
Hotel info
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Bij het kleurrijke Scuba Lodge & Ocean Suites heb je een mooi uitzicht op zee. Je kunt tijdens het uitgebreide ontbijt genieten van dit uitzicht, maar ook vanuit het infinity zwembad. De slaapkamers en appartementen zijn erg schoon en voorzien van goede bedden. Scuba Lodge & Ocean Suites op Curaçao ...
Scuba Lodge & Ocean Suites
Alleen maar pluspunten: mooi, goed en groot appartement. Elke dag netjes schoongemaakt en schone handdoeken ook voor het zwembad. Eten was helemaal top. We hadden 's morgens ontbijt erbij geboekt en mochten elke ochtend gewoon van de kaart kiezen. Helemaal top. We hebben van de 13 dagen ook wel 8 of 9 dagen 's avonds daar gegeten helemaal top met onze voetjes in het zand. Het personeel was heel vriendelijk en daardoor was het ook elke dag erg gezellig. Onze dochter was jarig en er werd 's avonds door het hele restaurant voor haar gezongen. Al met al, top hotel met top personeel
Een mooie locatie met vriendelijk en behulpzaam personeel. We keken uit over zee, hadden een zwembad voor de deur en een restaurant met lekker ontbijt, lunch en diner en de blote voetjes in het zand. Op loopafstand van het gezellige Pietermaai en Willemstad. Er is een bushalte voor de deur en de huurauto was goed te parkeren. Ons appartement was ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. De slaapkamers zijn voorzien van airco en waaiers. Iedere dag werd het appartement schoongemaakt en werden de bedden opgemaakt (gratis en vrijblijvend).
Heerlijk verblijf gehad bij scuba lodge. Naast dat het er natuurlijk heel fotogeniek uitziet is alles verder ook tot in de puntjes geregeld. We hadden gebeld voor een strijkijzer, dat werd gelijk geregeld. Bij aankomst kregen we een goodiebag en de kamer was keurig. De hele locatie is prachtig met 2 zwembaden, een prachtige tuin en een mooi restaurant aan het water met lekker ontbijt. De staf is ontzettend vriendelijk en deed hun uiterste best ons verblijf naar de zin te maken. Ondanks dat onze superior lodge aan een hal bij één van de ingangen grenste hebben we vrijwel geen geluidsoverlast ervaren. Echt een aanrader. Wel handig bij deze locatie een autootje tot je beschikking te hebben om de rest van het eiland te ontdekken.
Scuba Lodge & Ocean Suites
Het beste "home away from home"! Voor de 3e keer bij Scuba Lodge verbleven en elke keer weer een top welkom-gevoel met persoonlijke betrokkenheid en gezelligheid. Alles goed verzorgd en altijd even vriendelijk en behulpzaam, wat een topteam op het dushi Curaçao, love it!
Hele fijne kamer met fantastische airco!!! Zeer vriendelijke hotelpersoneel!! Heel fijn dat een late check out geen probleem is!! Dichtbij het centrum van Willemstad!!
Wat een fijn appartement! Het is groot en schoon. Heerlijke bedden. Ontzettend vriendelijke medewerkers voor wie geen vraag teveel was. In een wereld waar iedereen een nummer lijkt te zijn kennen zij je bij naam. Afspraken die je met ze maakt worden nagekomen. Heerlijk ontbijt met prachtig uitzicht bij De Heeren at Sea. Het is een paradijsje en op wandelafstand van het centrum van Willemstad. Als wij terug zouden gaan zou het 100% Scuba Lodge worden.
- Hotel
- p.p. vanaf*€ 1288
Van der Valk Kontiki Beach Resort
Hotel*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- p.p. vanaf*€ 1450
LionsDive Beach Resort