Jouw filters

Kaart
Je hebt geen filters geselecteerd
85

vakanties Puerto de la Cruz

Reviews over Puerto de la Cruz

 • 8

  Sfeervol en nog redelijk authentiek.

  J. van Boven, 23-3-2018
  Puerto de La Cruz heeft ons verrast. Een ruim opgezette voormalige vissersstad met heel veel groen en een losse sfeer. Een goede mix tussen de lokale bewoners en toeristen. Ondanks dat ook hier het toerisme de belangrijkste bron van inkomsten lijkt is heeft de stad hier niet onder te lijden. De oude vissersbuurt was knus en vol restaurantjes. De Boulevard was lang en levendig. Hoewel de stad vol stond met grote hotels deed dit se sfeer geen geweld aan. Je kon er mooie wandelingen maken en met de bus kan je het hele eiland verkennen. Wij hebben het erg naar onze zin gehad en gaan zeker een keer terug.
 • 9

  Heerlijk genoten.

  Jansen, 19-3-2018
  Puerto de la Cruz heeft alles voor een leuke vakantie
 • 8

  Mooie plek met veel bergen!

  Amy ten Holder, 12-1-2018
  Via ons hotel hadden mijn vriend en ik een wandeling door puerto la Cruz. We begonnen vroeg, want in de middag is het te warm om de bergen op en af te lopen. Verder was het uitzicht wel prachtig vanaf een hoge berg. Je ziet alle bananen plantage en mooi uitzicht op de zee. Het strand is ook heel mooi, maar er zijn veel handelaren die soms lastig kunnen doen. Verder zijn er soms nog restanten van kastelen die erg mooi zijn, maar gebruikt worden als plas paal door dronken mannen, dus pas hiervoor op. Desalniettemin zeker een aanrader om het noordelijke eiland een keer te bezoeken in plaats van alleen de zuidelijke kant.
 • 8

  Het hof van Eden is het nog niet , maar toch...

  Roger Vanderwaeren, 9-12-2017
  Puerto de la Cruz is een vanouds subtropisch vakantieoord dat door de (jongere) toerist, geheel ten onrechte steeds meer wordt genegeerd wegens, niet zon zeker. Het zalige - weliswaar (te) droge en dikwijls (sterk) bewolkt - klimaat met een - mits de nodige irrigatie - overvloedige (sub)tropische vegetatie aan de voet van de bijna 4000 m hoge Teide-vulkaan, kan hier weinig aan verhelpen. Een positieve evolutie evenwel is de geleidelijke omschakeling . van monotone bananenplantages naar gevarieerde tuinbouw wat een extra cachet geeft aan het landschap. En dankzij het biologisch(er) tuinieren krijgt ook de hagedis een nieuwe kans. Gewapend met een koekje of stukje fruit komen ze gewillig en in grote getale uit je hand eten. Moeite hoef je hiervoor niet te doen, gewoon op een bank gaan zitten en je wordt onmiddellijk van alle kanten bespied Het koekje of stukje fruit doet de rest...
 • 8

  Héél gezellig!

  MH, 19-11-2017
  Ontzettend leuk en bruisend stadje! Gezellige straatjes omhoog en naar beneden met leuke winkeltjes. Hier en daar wel wat verpaupering, maar niettemin prima toeven hier! Prachtige klifs!
Puerto de la Cruz scoort een 8,1 uit 10, op basis van 164 reviews
Advertentie
Advertentie