3,8 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Spanje/Gran Canaria/Maspalomas

Hotels in Maspalomas

Hotels Maspalomas

Wil jij op vakantie naar Maspalomas, maar weet je nog niet welk hotel? Deze gezellige badplaats op Gran Canaria heeft hotels in overvloed! In Maspalomas geniet je van een heerlijke zon, zee en strandvakantie.

Populair
Hotel
Spanje
Gran Canaria
Maspalomas
Over hotels in Maspalomas

Op zoek naar fijne hotels in Maspalomas om een heerlijke zon, zee- en strandvakantie door te brengen? Dat moet lukken. Al jaren komen mensen naar deze plaats om te genieten van zon, zee en strand. Dankzij het heerlijke klimaat is de badplaats hier uitermate geschikt voor. Maspalomas is de oudste badplaats van Gran Canaria en bijna alle hotels liggen hier dichtbij het strand. Luxe hotels zijn hier in overvloed.

Volgens de reviews is Hotel H10 Playa Meloneras Palace het populairste hotel in Maspalomas. Hoe dat komt? Volgens vakantiegangers die een review achterlieten heeft het hotel dit vooral te danken aan het servicegerichte personeel. Zo schrijft reviewer Dirk dat ze binnen no time door hebben hoe jij je koffie het liefste drinkt. Aan het zwembad hoef je je bedje dus niet meer af te komen en laat je je verwennen door het vriendelijke personeel. Toch liever actief bezig? Sla dan een balletje op de nabijgelegen golfbaan.

Op zoek naar een hotel met extra veel luxe? Dan zit je bij Hotel Lopesan Costa Meloneras helemaal goed. Laat je bedienen door het vriendelijke personeel en plof neer bij het verkoelende zwembad. Het hotel heeft een ideale ligging voor een zon, zee en strandvakantie. Het hotel heeft uitzicht op zee en ligt midden op de boulevard van Meloneras, met winkeltjes en restaurantjes op loopafstand.

Nog een Lopesan hotel in Maspalomas vind je in Hotel Lopesan Baobab Resort. Hier geniet je van de tropische tuinen en Afrikaanse stijl. Volgens jullie is dit hotel prachtig. Vervelen is hier niet mogelijk. Doe overdag mee met de sportactiviteiten of geniet ‘s avonds met een heerlijke cocktail van de leukste shows.