Laagste prijsgarantie

8FantastischScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Hotel LIVVO Dunagolf Suites

Ontsnap naar een zonovergoten paradijs bij Hotel LIVVO Dunagolf Suites, waar de sprankelende buitenzwembaden en de nabijheid van het strand zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Laat je meeslepen door de ontspannen sfeer en geniet van elke minuut in dit idyllische toevluchtsoord.

De ligging

Hotel LIVVO Dunagolf Suites bevindt zich in een ideale locatie voor vakantiegangers die zowel van rust als van avontuur houden. Het hotel ligt op slechts 2,5 kilometer van het strand, perfect voor liefhebbers van zee en zand. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, bevindt het dichtstbijzijnde openbaar vervoer zich op ongeveer 900 meter afstand, waardoor gasten gemakkelijk toegang hebben tot nabijgelegen bezienswaardigheden en het stadshart. De luchthaven is binnen handbereik, gelegen op 26 kilometer afstand, waardoor de reis naar dit paradijs zorgeloos begint.

Hotel LIVVO Dunagolf Suites schittert met een scala aan faciliteiten die je verblijf onvergetelijk zullen maken. Centraal staan de prachtige buitenzwembaden, inclusief een kinderzwembad, omringd door zonneterrassen met ligstoelen en parasols - perfect voor urenlang ontspannen onder de zon. Het hotel biedt rolstoelvriendelijke toegang en een lift, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Voor dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt op het terrein. Daarnaast wordt de veiligheid gegarandeerd met een 24-uurs beveiligingsdienst. Extra gemakken omvatten een autoverhuur, medische dienst, en een eigen shuttlebus, verzekering dat elke behoefte van de vakantieganger wordt vervuld.

Bij Hotel LIVVO Dunagolf Suites wordt eten en drinken groot geschreven. Vakantiegangers kunnen genieten van een verscheidenheid aan culinaire ervaringen in het restaurant, koffiehuis en bij de bar van het hotel. Of je nu kiest voor halfpension of besluit à la carte te dineren, elke maaltijd belooft een smaakvolle ervaring vol variatie te zijn. Speciale dieetwensen en kindermenu's worden op aanvraag bereid, zodat iedereen kan genieten van heerlijke gerechten. Voor een verfrissend drankje tussendoor kun je terecht bij de zwembadbar.

Bij Hotel LIVVO Dunagolf Suites is mobiliteit geen probleem, dankzij faciliteiten en diensten zoals een autoverhuur en een eigen shuttlebus, waardoor het verkennen van de omgeving moeiteloos gaat. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan, zodat we een allergievriendelijke omgeving kunnen garanderen. Voor het dineren in het restaurant is geen specifieke dresscode vereist, maar nette kledij wordt op prijs gesteld. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met Visa, American Express en Euro/MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• 24-uurs receptie

Activiteiten
    Onderkomen

Heerlijke vakantie
Door Daniel op 07-10-2024

Voor ons een bewuste keuze om een beetje uit de drukte te verblijven. Het is wel aan te raden om een auto te huren, nette bungalows lekker ruim en modern. Ontbijt was prima en genoeg keuze, aanrader!

Prachtige bungalow in net gerenoveerd, rust resort
Door M op 23-09-2019

Het resort wordt volledig gerenoveerd. Het zwembad en een deel van de bungalows zijn al gereed, het restaurant is daarna aan de beurt. De bungalow is heel smaakvol gerenoveerd en heeft een koelkast en airco. Kookspullen kun je lenen, maar dat hebben wij niet gedaan. Voordeel van de renovatie, maar ook van de periode september, was dat het heerlijk rustig was op het terrein. Geen gebrek aan plaatsen bij het zwembad. Bij het restaurant kun je prima eten voor niet veel geld. Kleine supermarkt is op loopafstand maar een auto heb je echt nodig om het prachtige eiland te kunnen verkennen. Wij hebben heerlijk gegeten in de wijk San Fernando bij Coco food & wines. Echt een aanrader als je een keer wat anders wilt eten dan de standaard (toeristische) gerechten.

Heerlijk, dankzij bouwwerkzaamheden nu extra luxe.
Door Die mensen uit Zeewolde op 23-08-2019

Het park wordt momenteel gerenoveerd, maar daar heb je eigenlijk alleen voordeel aan. Ja, er wordt gebouwd en verbouwd wat vooraf misschien duidelijker aangegeven had moeten worden. Maar het voordeel hiervan is dat slechts het halve resort geboekt is. Hierdoor deel je de faciliteiten rond de pool met een kleine groep mensen. Dus: véél ruimte in en rond het zwembad. Geen gedoe met bedjes reserveren want er zijn er meer dan genoeg. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. De gerenoveerde huisjes zijn helemaal up-to-date en schoon. Door de opzet van de huisjes in cirkels kan je gebruik maken van een centraal veldje binnen de cirkel. Daar staan opnieuw meer dan voldoende zonbedjes en ook grotere lounge-bedden (heerlijk!). Ook is er een zitje met lage tafels. Wij hebben daar een aantal keer gegeten i.p.v. op ons terrasje, gewoon omdat het kan. Een auto is wel aan te raden, die boek je eenvoudig online via de terminal bij de receptie

Meer dan fantastisch
Door Rianne op 13-08-2019

Bij het boeken bij touroperator was het voor hun ook onduidelijk wat voor bungalow/kamer we zouden krijgen. Onze voorkeur ging uit naar een gerenoveerde kamer uiteraard. Dit konden we niet aangeven tijdens het boeken en de klantenservice kon dit niet uitzoeken voor ons.
We zijn net ingechekt en in 1 woord; wauwwww. Wat ontzettend mooi!
Prachtige kamer.. ruim..schoon.. rustige kleuren. En super bedden en airco.
Tuin ziet er mooi uit ..uitzicht op prachtig zwembad. Weet zeker dat we volop gaan genieten.
De dame bij de receptie vertelde ons..dat iedereen die nu boekt automatisch een nieuwe kamer krijgt. De oude zijn ze nog aan het opknappen.
Dus boeken maar mensen: aanrader! Verdiend zeker een 4 sterren!

Super
Door Aalt bos op 23-04-2019

Wat een geweldige schone en mooie omgeving. De foto's met het gazon, de palmbomen en de hele nette huisjes met dakterras maakte het dat we opnieuw geboekt hebben. Wij hebben weer een mooie plek gevonden.

Zeer goed
Door Aart op 31-03-2019

Heerlijk rustig en netjes.Uitzicht van complex ook zeer goed.
Geweldig om hier te zijn.

• Servatur Puerto Azul

€ 440

Servatur Puerto Azul

9.2
    SpanjeGran CanariaPuerto Rico

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Abora Buenaventura by Lopesan Hotels

€ 494