Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
Geen afbeelding beschikbaar

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.9

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over Dunas Suite & Villas Resort

Bij Dunas Suite & Villas Resort vlieg je in je eigen tempo naar de Zon, in een luxe resort dat je alles biedt voor een ontspannen vakantie. Stel je voor: je loopt 's ochtends zo het zwembad in, geniet van de zonnige terrassen en hebt alle gemak binnen handbereik. Dit is precies wat jij nodig hebt voor die béste vakantie vol plezier en fijne herinneringen.

De ligging

Dunas Suite & Villas Resort ligt in het resort Campo Internacional de Maspalomas, vlakbij winkels, restaurants en de gezellige clubs. Het strand ligt op slechts 1,2 km afstand, dus je loopt zo naar de zoute zeelucht. De luchthaven Gran Canaria is makkelijk bereikbaar, op zo'n 35 km rijden. In de buurt kun je volop genieten van de zonnige sfeer en de mooie omgeving, of je nu voor rust of actie kiest. Het klikt allemaal prima en je zit snel in de gezellige drukte of juist in de rust van de natuur.

Het resort voelt als een tweede thuis, met 302 frisse kamers, villa’s en suites. Alles is pas in 2022 opgeknapt, dus je vindt het er stralend en modern. De vriendelijke, meertalige staf helpt je graag bij alles. Je hebt veel ruimte om te relaxen: van meerdere zwembaden tot een mooi aangelegde tuin en een speeltuin voor de kleintjes. Een bibliotheek, gratis Wi-Fi en parkeerplek maken je verblijf nóg prettiger. Of je nu wil sportief bezig zijn, leuke excursies boeken of gewoon rustig wilt genieten, alles is mogelijk. Het resort is rolstoelvriendelijk, met lift en speciale faciliteiten. Er is altijd iets te doen, en dat maakt je vakantie echt compleet.

Je wordt culinair lekker verwend in het resort. Er is een buffetrestaurant waar je 's ochtends verse broodjes krijgt, en ’s middags en ’s avonds kun je smullen van buffetten of à la carte gerechten. Wil je iets bijzonders? Live cooking zorgt voor een gezellige sfeer. De bars bieden drankjes voor ieder moment: van verfrissende frisdrank tot lokale wijnen en sterke dranken. Voor wie liever vegetarisch, glutenvrij of speciaal eet, wordt dat op aanvraag geregeld. Zo is er voor iedereen altijd iets lekker te halen en te genieten, terwijl je onder de zonnehemel ontspant.

Je kunt hier rekenen op een fijne, praktische vakantie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en betaal je ter plekke. Sommige faciliteiten, zoals wellness of activiteiten, kunnen afhankelijk van het seizoen of weersomstandigheden tegen betaling of gesloten zijn. Het resort biedt alle moderne gemakken, zoals gratis Wi-Fi en gratis parkeren. Zo weet je zeker dat je goed bent voorbereid. Een echte aanrader voor een ontspannen en zorgeloze vakantie vol genieten en plezier.

Vakantiegangers genieten volop van de gezellige sfeer bij Suites & Villas. De ligging is ideaal, alles is op loopafstand en je wandelt zo naar het strand of de boulevard. Het park lijkt op een klein, levendig dorpje met mooie huisjes en veel groen. Heerlijk vond men het ruime, schone huisje met eigen terras en ligbedden, perfect voor ultieme ontspanning. Het eten is gevarieerd en lekker, met thema-avonden die de sfeer extra compleet maken. Zwembaden met voldoende ligbedden en vriendelijke badmeesters zorgen voor een ontspannen dag. Fietsen huren of een kamelensafari maken geeft nog meer plezier. De vakantiekriebel zit er zeker in, vooral door de zon, het geluid van rustgevende wateren en de vriendelijke ambiance. Het blijft een herinnering vol stralende momenten.

• Discotheek

8.9
FantastischScore uit 36 reviews

Fantastisch park!
Door Erna op 08-09-2025

Dit verblijf vonden wij fantastisch. De ligging, het zwembad, het huisje.
Je kunt overal te voet naartoe. Je stapt ook zo in de bus of taxi nabij de suites en villa’s.
Het eten was goed. Voor ieder wat wils.

Top hotel, heerlijk genoten!
Door Milou op 25-08-2025

Net terug van 10 dagen Suites & Villas. Was genieten! Wij zaten in het adults only stuk, maar je hebt alle vrijheid om over het gehele park te lopen / andere zwembaden te bezoeken. Wij hadden een erg mooi ruim huisje (het park lijkt beetje op centerparcs met kleine huisjes ipv hoogbouw, wat een leuke sfeer geeft! Bij ons zwembad kon je de dag van te voren (ruime!) Balinese ligbedden reserveren wat top was! Geen vroeg handdoekje leggen dus (dat werd bij de andere zwembaden overigens ook niet toegestaan voor 10u).
Eten was ook goed, lekker ontbijt en gevarieerd avondeten (verschillende thema avonden). Shuttlebus naar het strand hebben wij niet gebruikt, was maar 20 min lopen maar was wel beschikbaar.
Ik zou dit hotel aanraden!

Dorpje Dunas
Door Holiday op 01-08-2025

Genoten van het leuke vakantie "dorpje". We zaten in een premium huisje, hadden familie kamer geboekt, zaten iets verder van het restaurant en "hoofd" zwembad maar dat mocht de pret niet drukken. Handdoeken aan het zwembad mochten niet voor 10:00 worden weg gelegd. Ideaal. Enige minpuntje, je mocht niet met een balletje in het water. Verder niks op het resort aan te merken.

Dunas Suite & Villas Resort

Heerlijke plek met kleine verbeterpunten
Door Humues op 04-03-2025

Wij verbleven in een Family Suite de Luxe. Mooie laagbouw huisjes met eigen terras en ligbedden. Iedere dag werd er schoongemaakt en konden we, indien nodig, schone handdoeken en een fles drinkwater krijgen. Badlaken is inbegrepen en kan je tegen klein bedrag dagelijks vervangen. Helaas hebben we vaak een koude douche gehad. Meerdere malen gemeld bij de receptie, technische dienst is geweest maar helaas hebben ze dit niet kunnen verhelpen. Het WiFi-signaal is ook erg zwak op het resort, daar kan je dus niets mee! Bedden zijn daarentegen goed: groot met goede matrassen. Het resort is heel mooi aangelegd. Er zijn meerdere zwembaden met overal voldoende ligbedden. Badmeesters aanwezig. Het eten en drinken was altijd goed, gevarieerd en voldoende. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Uitstapjes: kamelensafari (op 15 min. lopen) en fietsen (huren kan op resort, ideaal!) Strand/boulevard van Maspalomas: 20 min. lopen. Supermarkt nabij.

Fantastisch hotel op een geweldige plek
Door fam.van Pel op 01-03-2025

Met ons gezin (16 mensen, 8 volwassenen, 8 kinderen van baby t/m 11 jaar) 8 dagen verbleven in 4 aparte suites. Het was in alle opzichten fantastisch! Prachtige suites, zeer schoon. Gelegen aan de zwembadzijde met prachtig, aangelegde tuinen. Heerlijk, afwisselend eten. Voor de kinderen. Een fantastisch, enthousiast animatieteam! Aardig hotelpersoneel. Ook veel rekening gehouden met glutenvrij eten, dit is echt supergoed geregeld. Hotel ligt gunstig en mooi... kortom... supervakantie gehad! En krijgt van ons een dikke 10!

Een echter aanrader
Door Menno Karsenbarg op 28-05-2024

We hebben enorm genoten met onze kinderen van 2 en 4.
Dunas Suites en Villas is erg mooi opgezet, goed onderhouden en schoon. Prachtige bomen en planten tussen de villas. Van binnen mooi ingericht, netjes en schoon. Prima bedden, ook een keurig kinderbedje. Badkamer met douche in bad ook oke.
Op het resort van alles te doen voor kinderen (mini club) en ook voor volwassenen veel vermaak, bijvoorbeeld elke avond iets te zien.
Het eten was voor buffetvorm gewoon goed. Ontbijt prima en diner ook ruim in orde (buffet soms internationaal, soms italiaans, spaans, oosters).
De plek/omgeving is niet per se bijzonder, maar wij konden alles met onze huurauto van hier prima bereiken en ook altijd parkeerplekken voor de deur vrij.
Supermarktje aan de andere kant (het resort deel) ideaal. Meerdere zwembaden om uit te kiezen, met bij elk zwembad toezicht. Overal heel fijn personeel. Goede service
Wij zouden Dunas Villas en Suites absoluut aanraden.