8.6FantastischScore uit 57 reviews

Over Bellevue am See

Ontdek het charmante Bellevue am See, prachtig gelegen aan de oevers van de Walchsee met een eigen strand om van te genieten. Dit unieke verblijf biedt meer dan alleen een verblijf; het belooft een ervaring waar waterpret centraal staat. Laat je verrassen door het verwarmde zwembad met waterglijbaan en ontspan op het uitgestrekte zonneterras omgeven door de natuur.

De ligging

Bellevue am See geniet van een idyllische ligging direct aan de Walchsee en slechts een steenworp afstand van het centrum, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor vakantiegangers die zowel ontspanning als avontuur zoeken. Binnen 200 meter bereik je het gezellige centrum van Walchsee met winkelmogelijkheden al vanaf 20 meter van het hotel. De omgeving nodigt uit tot het verkennen van de natuurlijke schoonheid, of je nu kiest voor een wandeling langs het meer of een dagtrip naar de nabijgelegen attracties. De luchthaven is gemakkelijk bereikbaar, waardoor dit de perfecte bestemming is voor zowel lokale als internationale vakantiegangers.

Bellevue am See is een waar paradijs voor liefhebbers van water en ontspanning. Het hotel beschikt over 121 kamers en biedt een scala aan faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Centraal staat het indrukwekkende buitenzwembad met waterglijbaan, omgeven door een ruim zonneterras, ligweide en een prachtige tuin van 18000 m². Voor degenen die liever binnen zwemmen, is er ook een binnenzwembad beschikbaar. Daarnaast kunnen vakantiegangers zich vermaken met diverse sportieve activiteiten zoals fitness, tafeltennis, volleyball en zelfs fietsverhuur. Voor ontspanning biedt het hotel een wellnessgedeelte met onder andere een sauna, stoombad en whirlpool. Voor de kleintjes is er een speelplaats en een speelkamer, wat Bellevue am See een ideale keuze maakt voor families.

In Bellevue am See kunnen vakantiegangers genieten van een culinaire ervaring in het restaurant van het hotel, waar een verscheidenheid aan maaltijden wordt aangeboden. Of je nu kiest voor volpension met ontbijt, lunch en diner of de voorkeur geeft aan de flexibiliteit van een halfpension, elke maaltijd belooft een feest te zijn. Speciale themabuffetten en een boerenbuffet zorgen voor afwisseling, terwijl de bar de perfecte plek is om de avond af te sluiten met een drankje. Vegetarische opties zijn beschikbaar en geselecteerde drankjes zijn inbegrepen bij het diner, zodat er voor ieder wat wils is.

Voor vakantiegangers die met de auto komen, biedt Bellevue am See zowel gratis parkeerplaatsen op het terrein als een parkeergarage tegen betaling. Fietsverhuur is beschikbaar voor degenen die de omgeving op eigen houtje willen verkennen. Let op, sommige faciliteiten in het hotel kunnen tegen betaling zijn en de beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van het seizoen, het weer, onderhoud of bezetting. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Room service

• American Express

• Dinerclub

20 Johannesstraße 20, A-6344

8.6FantastischScore uit 62 reviews

Goed appt., leuk klein dorpje, mooie omgeving
Door Cathy op 03-08-2020

Wij hadden een 3 kamer appartement dat echt super ruim was. Wij hebben 3 kinderen dus de oudste van 16 heeft op de slaapbank geslapen wat goed te doen was. Inrichting van appartement is sterk verouderd en het schilderwerk heeft enkele jaren achterstallig onderhoud. Badkamer en toilet waren vernieuwd. Bedden waren goed en alles was schoon. Leuk gewandeld in de omgeving en de kinderen konden zich vermaken in (klein) zwembad, het meer, gamehal en pingpongtafel. Ook met een E-mountainbike kan je mooie tochten maken. Advies: boek altijd meerzicht! aan de andere kant zit een drukke weg en heb je geen uitzicht. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de catering.

Zo onvriendelijk achter de receptie!!
Door Familie Boogaarts op 19-07-2019

Komen hier al ruim20 jaar, maar de klantvriendelijkheid van het personeel achter de receptie holt achteruit. Jammer, reden voor ons om uit te gaan kijken naar een andere accommodatie.

Fantastisch
Door Fam van Bodegom op 15-08-2018

Fantastisch appartement . Prachtige ligging met prachtig uitzicht. Wij hadden een 3 kamer appartement met See-zicht. Netjes, groot, goede bedden. Vernieuwde douche en toilet. Perfect voor elkaar. Fantastisch park met prachtige zonnetuin , mooi zwembad, prachtig meer . Onze kinderen zijn 12 en 10 en hebben zich super vermaakt op trampolines, zwembad en lekker voetballen op een mooi voetbalveldje. Van alles te doen in omgeving. Leuk klein dorpje. Wij hadden alleen verblijf, niet all-inclusive. Spar in de buurt, Aldi wat verderop en elke ochtend broodjes halen vlakbij de Backerei. Echt een aanrader voor gezinnen! In het dorpje kon je op verschillende plekken wat eten en ook in het restaurant was het ok. Aanrader: boek appartement met See zicht. We komen vast nog een x terug

Een heerlijke week
Door Familie Van Dongen op 06-03-2018

We sluiten ons helemaal aan bij alle positieve opmerkingen over dit hotel: het was een heerlijke week en we hebben genoten van alles wat het hotel te bieden heeft en van de omgeving. Het was carnavalsvakantie en erg druk, maar dat konden ze goed aan. Wij gingen voor het eerst op wintervakantie en je kunt voor weinig geld een langlaufset huren en gewoon in de achtertuin in de sporen stappen en een heel eind gaan, het netwerk is heel uitgebreid. Om toch één minpuntje te noemen: onze kamer was op de begane grond onder het restaurant, waar ze 's morgens om kwart voor 6 begonnen met het verschuiven van meubilair (zo klonk het tenminste), daar werden we wakker van.

Alles perfect verzorgd in een hele mooie omgeving!
Door Tom op 23-08-2017

Ondanks dat het een groot complex is is alles perfect georganiseerd. De kamers zijn schoon, uitzicht heel mooi(meer zicht) en veel te doen. Wij hadden half pension wat meer dan genoeg is, na het zeer uitgebreide ontbijtbuffet staat er om 15 uur weer koffie met kuchen klaar. Het avondeten was heerlijk met keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Voor de kinderen is er een apart buffet. Als de kinderen het eten ophebben kunnen ze naar de binnenspeeltuin waar een begeleider beschikbaar is, dan konden wij rustig dooreten. De zwembaden waren super, zowel binnen als buiten. Zeker de buitenglijbaan was een hit. De ligging aan het meer is erg mooi, je kan er een bootje huren of zelfs omheen lopen. De speeltuin voor het hotel was groot en uitgebreid, de kinderen vonden het erg leuk. Ook in de omgeving is genoeg te doen, een van de gondels, rodelen of Hexenwasser in Soll. Een klein minpuntje is dat het best massaal kan zijn bij het ontbijtbuffet en saladebar, en de obers waren wat zakelijk.

Superverblijf met alles erop en eraan.
Door Yvette op 02-07-2017

Supermooi en goed verzorgd complex. Heel mooi pal aan de Walchsee. Heel veel te doen voor de kinderen, binnen- en buitenzwembad, verschillende speeltuintjes, trampolines en een leuke mini club. Het eten is ook goed verzorgd, uitgebreid ontbijtbuffet en prima diner 's avonds. Als de kinderen gegeten hebben (van het heerlijke kinderbuffet) kun je ze naar Piratenland brengen (binnenspeelplaats) waar de juf van de mini club oppast, zodat jij nog even rustig verder kunt tafelen. Ideaal! Kortom: echt een aanrader. Tip: boek een kamer met Meerzicht, kost iets meer maar je hebt prachtig uitzicht en je slaapt niet aan de drukke weg (die je aan de bergkant hebt). Ik deed het niet, maar dat was het enige waar ik achteraf spijt van had!