Berger's Sporthotel
We hebben de beste aanbieders voor Berger's Sporthotel voor je op een rij gezet:
Lerch
Golfbaan: 1000m
Skigebied: 10000m
Adresgegevens | 33 Dorfplatz 33, A-5753 |
Berger's Sporthotel
Fijn en bijzonder hotel. Super vriendelijk gastvrij personeel (dank je wel Madeline en Laura). Halfpension, veel keuze en kwalitatief goed eten. Schone en nette kamer. Lekker zwembad met een goed warme sauna en stoombad. Centraal in Saalbach, vlakbij 3 ski liften.
Geweldig gelegen hotel ten opzichte van de piste. Zeer vriendelijk personeel. Geweldig fijn zwembad met relax ruimte. Ruime kamer en een heerlijk ontbijt. De entree en het diner ( half pension) van het hotel kunnen een opknapbeurt gebruiken.
Locatie super. Verouderd hotel. Nodig tijd voor een renovatie. Erg kleine badkamer Ontbijt redelijk. Avond eten was te doen. Maar verwacht niks bijzonders. Matras was ook te doen. Kussens erg dun.
Berger's Sporthotel
We hebben een geweldige week gehad! Hotel is netjes en schoon. Kamers worden elke dag gedaan, echt top! Zwembad is mooi en lekker warm. Ontbijt en avondeten is perfect, voor ieder wat wils, keus genoeg. Personeel is ontzettend aardig en wil alles voor je doen. Laura bedankt voor de gezelligheid. Hotel is Op loopafstand van de piste. Auto’s kun je veilig parkeren op loopafstand in een parkeergarage.
Super wreek gehad, zeker voor herhaling valt baar.
Bedankt!
Wij hadden half pension , ontbijt en avondeten . Wij vonden de kwaliteit erg hoog en het eten erg lekker. Veel variatie . Genoeg keuze uit voorgerechten tussengerechten , altijd 3 hoofdgerechten en een ruim assortiment toetjes . Vriendelijk personeel, wij hadden nog een jarige en werd veel moeite voor gedaan door het personeel. Met name Laura pakte dit geweldig op. We zullen zeker terugkomen en kunnen dit hotel echt aanraden !!