8.7FantastischScore uit 201 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Landal Ski Life ligt in skidorp Katschberg. Vanuit je accommodatie wandel je naar de pistes. Verblijf je hier dan kun je gratis gebruik maken van de skiliften en het avonturenpark. Overnachten kan ook in groepsaccommodaties. Altijd voldoende vermaak dankzij de Bolloclub en het zwembad. Pak in Katsch...

Landal Katschberg

8.7FantastischScore uit 203 reviews

Prima!
Door Noortje op 10-08-2021

Leuk huisje. Let erop dat een een 6 persoonshuisje eigenlijk geschikt is voor 4 personen, idem 8 persoons huisje voor 6 personen. Leuke omgeving, genoeg te doen voor kinderen, naastgelegen klimpark super leuk voor alle leeftijden (tip: familiekkaart zodat de kinderen dagelijks kunnen klimmen, bijv na een andere activiteit) en de gratis katschberg kaart geeft veel voordelen op leuke uitjes. Supermarkten in de buurt. Erg mooie mtb-tocht gedaan. Op gunstige rij-afstand diverse leuke uitstapjes. Wij verbleven een week, maar langer zou ook zeker geen probleem geweest zijn. Gratis indoorhal is helemaal niets, is door de uitbater slechts bedoeld om klanten via de katschbergkaart te lokken, zodat hij ook omzet heeft. Quad rijden bij dezelfde uitbater is ook waardeloos. Eigenlijk het enige uitstapje dat teleur stelde, rest prima gehad.

Volgende keer weer
Door Sieds Sikkema op 26-08-2020

Het was voor ons de 1e keer in Oostenrijk. Landal is een mooie netjes park met speelgelegenheden genoeg en een zwembad. Vriendelijke personeel. Mooie nette huizen en een parkeergarage voor hun gasten. Gelegen in een prachtige omgeving. We komen zeker weer eens langs

Mooi park
Door Linda op 01-11-2019

Landal Katschberg is een leuk klein park. We waren er in de herfstvakantie met echt mooi herfstweer. We zaten in een gerestyled 8L1 appartement. Het appartement was heel schoon en mooi ingericht. Minpuntje was dat in de wc's geen wastafels en prullenbakken waren. Als je boekt bij het park krijg je gratis de Lungau-card erbij, alleen jammer dat we er die week weinig gebruik van konden maken, aangezien de weg er toen uit lag naar Lungau. In de herfstvakantie waren er ook weinig restaurants open. Op het park zijn vriendelijke medewerkers. Het park heeft een mooie ligging, ook direct aan de skipistes. We hebben deze week erg genoten.

Landal Katschberg

Prima.
Door Erik op 29-07-2019

Leuk kleinschalig park in een bergdorpje waar veel activiteiten zijn te doen. Omgeving ook mooi. Vriendelijk en actief personeel. De klim van 15 procent is het enige nadeel wat ik kan bedenken.

Sehr schönes Appartement!
Door Fam Derde op 24-03-2019

Es hat uns wirklich alles sehr gut gefallen

Mooi park, leuke nette huisje’s in autoluwe omgev
Door Harm Boelens op 18-03-2019

Mooi gelegen in het ski gebied en goed voorzieningenniveau. Jammer dat bij harde wind de aineck baan vaak dicht is.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park