Staat er binnenkort een weekendje Londen op de planning? Voor tips, bezienswaardigheden en hotels kijk je natuurlijk op Zoover. Ga je met de auto? Check onze tips om goed én goedkoop te parkeren in Londen.

Met de auto naar Londen

Parkeertips in Londen

  • Parkeer je auto buiten het centrum van Londen, want parkeren in het centrum is niet goedkoop. De stad heeft de hoogste parkeertarieven van Europa en daarnaast geldt in het hele centrum betaald parkeren.
  • Zoek een parkeerplek bij een metrostation. Londen kent een goed metronetwerk, waarmee je je op een snelle en gemakkelijke manier kunt verplaatsen naar alle delen van de stad. Van de must see zoals de London Eye tot aan de levendige markt in Camden Town. In de buurt van een metrostation heb je ook nog goede kans op een gratis parkeerplek.
goedkoop parkeren londen
  • Zoek een betaalbare parkeergarage. Londen heeft er veel, maar ook hier geldt: hoe dichter bij het centrum hoe duurder een kaartje. Wil je parkeren bij een metrostation, maar liever niet op straat? Een veilige optie is een garage in de buurt van één van de metrostations.
  • Parkeer bij een vliegveld. Londen heeft meerdere vliegvelden, maar het meest goedkoop sta je bij vliegveld Gatwick. Hier kun je de auto kwijt voor rond de 40 pond voor 5 dagen. Van daaruit pak je de trein, die je in een half uur naar het centrum van Londen brengt.
  • Kies een hotel buiten het centrum. Je rijdt gewoon naar een mooi hotel in één van de buitenwijken van de stad. Deze hotels hebben naast mooie, ruime kamers vaak voldoende parkeerplaatsen. Zorg ervoor dat je vlakbij een metrostation zit, zodat je in no-time in het centrum bent. Handig en betaalbaar!

Hotels met gratis parkeren in Londen

1. Hotel Best Western Chiswick Palace & Suites

2. Hotel The Fox & Goose

3. Holiday Inn Newbury Park

Best-Western-Chiswick-Palace-en-Suites

Best Western Chiswick Palace en Suites

Wat zijn jouw tips voor Londen? Deel ze in een review!

Uitgelichte berichten

Christine

Redacteur

21 juli - 2017

Reacties