Sunweb Sports & Events voortaan Zoover Sports & Events

Veronique - 18 februari 2021

Sunweb Sports & Events voortaan Zoover Sports & Events

Veronique - 18 februari 2021

Sunweb Sports & Events verandert haar naam in Zoover Sports & Events. Deze rebranding moet zorgen voor een betere naamsbekendheid van de reisorganisator. “Het is onze ambitie om met een nieuwe naam uit te groeien tot één van de grootste sporttouroperators van Nederland én daarbuiten,” zegt managing director Sunweb Sports & Events Hans Pluimers.

Reviewplatform Zoover en Sunweb Sports & Events spraken af om de komende vier jaar de naam Zoover te delen. Bovendien broeden beide partijen op manieren om de krachten te bundelen door het delen van elkaars expertise. Pluimers: “Denk aan gezamenlijke inkoop en naam maken in de sportwereld. Mooi is het om te zien dat bij wielerploeg Team DSM Zoover al op de mouwen pronkt.”

Voor sporters en fans

De naamswijziging gaat per direct in. Voor klanten verandert er verder niets. Pluimers: “We blijven de specialist als het gaat om het verzorgen van reizen voor sporters en fans naar grote sportwedstrijden zoals EK/WK voetbal, Olympische Spelen en evenementen zoals De Vrienden van Amstel LIVE. Contracten blijven bestaan, loketten blijven hetzelfde; dezelfde gezichten, dezelfde kwaliteit.”

Zoover Sports & Events zal net als voorheen Sunweb Sports & Events kantoor houden in Zwolle met circa twintig medewerkers. Ook de vertrouwde Traveldesks blijven bestaan, zowel die in Zeist bij het bondsbureau KNVB, als die op Papendal, thuisbasis van NOC*NSF en tal van sportbonden.

“Onder een nieuwe naam naar de Olympische Spelen en wedstrijden van Oranje”

Sunweb Sports & Events bouwde de afgelopen decennia bekendheid op als allround touroperator voor sportreizen, van travel en hospitality tot activatie. Volgens Pluimers is het nu tijd om een volgende stap te zetten en een meer internationale speler te worden in sports & events. Pluimers: “Komend jaar hopen we corona achter ons te laten en met partners als KNVB, NOC*NSF en TeamNL af te reizen naar sportief succes. Onder een nieuwe naam naar de Olympische Spelen en wedstrijden van Oranje.”