Het aantal overnachtingen in B&B’s in Nederland stijgt jaarlijks. Maar in welke B&B kan je nu het beste overnachten? Wij zochten het voor je uit en presenteren je: de tien best gewaardeerde B&B’s van Nederland. En wat blijkt? De gemeente Valkenburg aan de Geul doet het opvallend goed: maar liefst drie B&B’s uit de top tien zijn hier te vinden.

De al jaren positief beoordeelde Secret Garden mag zich de beste B&B van Nederland noemen. De Apeldoornse accommodatie krijgt de afgelopen twaalf maanden een gemiddeld waarderingscijfer van een 9,94. Reviewers zijn lovend over de ligging, gastvrijheid en hygiëne. Ook The SJinn uit Valkenburg krijgt louter positieve recensies en scoort gemiddeld een 9,91. Het Drentse Seppenstijn weet net als De Droomhoeve uit Nunspeet het gasten naar hun zin te maken en scoren beiden een 9,83.

De complete top tien

  1. Secret Garden (Gelderland)
  2. The SJinn (Limburg)
  3. Seppenstijn (Drenthe)
  4. De Droomhoeve (Gelderland)
  5. De Beddestee (Drenthe)
  6. Boerderij Hazenveld (Utrecht)
  7. De Schoppe (Gelderland)
  8. Panorama Sousberg (Limburg)
  9. B&B Andrea (Limburg)
  10. Vogelhuis (Zuid-Holland)

Ook toe aan een rustgevend weekendje weg in eigen land? Boek dan nu één van de honderden accomodaties in Nederland met onze Black Friday korting!

De Droomhoeve

Zoover Award kanshebbers

Deze B&B’s zijn kanshebbers voor een Zoover Award die begin 2020 wordt toebedeeld aan de best beoordeelde accommodaties van 2019. Help jouw favoriete accommodatie aan een Zoover Award en schrijf ook een review.

 

Volg Zoover ook op Instagram voor de mooiste vakantiefoto's en leukste winacties!  

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

9 september - 2019

Reacties