Veerle - 9 januari 2026

Veerle - 9 januari 2026

De geur van versgebakken brood bij het ontbijtbuffet, de zon op je huid en de wetenschap dat alles al geregeld is. Dat is pas vakantie. Geen gedoe met bonnetjes of reserveringen, gewoon ontspannen en genieten. Of je nu kiest voor een familieresort aan de Turkse Rivièra, een adults only hotel op de Canarische Eilanden of een tropisch verblijf op Zanzibar, de beste all inclusive hotels zorgen dat je nergens aan hoeft te denken.

Wij zochten de 20 toppers voor je uit, allemaal met lovende reviews van vakantiegangers zoals jij. Van zonovergoten zwembaden tot buffetten waar je ogen groter zijn dan je maag, in deze beste all inclusive hotels draait alles om ontspannen en genieten.

All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
Op zoek naar gemak en comfort tijdens je vakantie?

Dan is een all inclusive verblijf de perfecte keuze. Je hoeft je geen zorgen te maken over boodschappen doen of koken. Maaltijden, drankjes en entertainment zijn allemaal inbegrepen. Van uitgebreide buffetten en verfrissende ijsjes tot leuke activiteiten en vaak zelfs sport en wellnessfaciliteiten. Of je nu samen reist of met het hele gezin, met all inclusive geniet je zorgeloos van elke vakantiedag.

Meer inspiratie voor je all-inclusive vakantie?

All inclusive vakantie in Turkije

In Turkije draait een all inclusive vakantie echt om genieten zonder zorgen. Van de Turkse Rivièra tot Bodrum, hier vind je hotels waar de gastvrijheid net zo zonovergoten is als het strand. Met buffetten vol verse gerechten en zwembaden die glinsteren in het licht weet je meteen: dit is vakantie zoals die hoort te zijn.

Gezellig familiehotel Dream Fun World aan de Turkse Rivièra met moderne familiekamers en aquapark voor kinderen.
1. Side, Turkije - Dream Fun World

"Hele fijne vakantie gehad met 4 kinderen van 11, 13, 16 en 17. Eten was erg uitgebreid en lekker, niet heel afwisselend maar genoeg keuze. Dit was voor ons de 3e keer Turkije in oktober en vonden deze echt wel heel goed. Alleen de cocktails waren niet heel bijzonder. Geen echte merken alcohol maar ach dat is niet het belangrijkste natuurlijk." - vakantieganger

Kamelya Aishen K Club
2. Colakli, Turkije - Kamelya Aishen Club

"De tweede keer in dit complex is weer goed bevallen. Een dorp op zich, op een fantastische locatie. Zeker zijn 5 sterren waard. Met uitzondering van de douche, die is aan vervanging toe. De All-Inn formule is heel goed, prima eten en drinken." - familie Kersten

Ramada Resort by Wyndham Kusadasi
3. Kusadasi, Turkije - Ramada Resort By Wyndham

"Top resort, volgend jaar zeker weer naar dit resort. Veel te doen voor groot en klein. Ligging 10 minuten naar het centrum." - familie Sevenans

Long Beach Alanya - All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
4. Alanya, Turkije - Long Beach Alanya

"Elk jaar worden we weer verrast met de vriendelijkheid van het hotel personeel. Wat een verademing dat er een Nederlander is in de animatie. Kinderen kunnen de hele dag vertoeven! Dus vakantie gegarandeerd." - familie Schnitzler

Maxeria Blue Didyma / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
5. Didim, Turkije - Maxeria Blue Didyma

[...] Vooral het aquapark was voor ons echt een hoogtepunt. Het eten was uitstekend. In het hoofdrestaurant stond elke dag een ruime keuze aan verse en gerechten klaar. De snackrestaurants waren ideaal om even snel iets te eten. Een extra was dat er twee Starbucks locaties in het hotel waren, bij het strand en in het cafégebied, en dat je daar gratis iets kon halen, geweldig! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. [...] De animatie was afwisselend en zorgde ervoor dat er altijd wel iets te doen was. Alles bij elkaar hebben we een ontspannen en fijne tijd gehad. We zouden zonder twijfel nog eens teruggaan." - familie van der Vliet

All inclusive vakantie in Zuid-Europa

Zuid-Europa voelt vertrouwd als een warme zomerdag. Hier ruik je de geur van olijven en hoor je het kletteren van kopjes op een terras. Of je nu kiest voor een eiland in Griekenland of een strand in Spanje, de beste all inclusive hotels in deze regio combineren zon, sfeer en eindeloze gezelligheid.

Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows - All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
6. Kreta, Griekenland - Katrin Hotel and Bungalows

"Heel leuk, kleinschalig hotel. Vriendelijk personeel. En echt heerlijk eten! De reviews die ik gelezen had klopte, zeker ten aanzien van het eten." - Karin

Oceanis Beach Hotel
7. Rhodos, Griekenland - Oceanis Beach Hotel

"Gezellig hotel met geweldig lief personeel. Schone kamers. Heerlijk gevarrieerd eten. Animatieteam is geweldig. Vooral het persoonlijke contact met Baboo. Hij heeft oog voor iedereen. [...] We zijn hier nu 2x geweest en komen zeker weer terug." - familie de Ridder

Bekijk hotel
Hotel Los Olivos Beach Resort / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
8. Tenerife, Spanje - Hotel Los Olivos Beach Resort

"Mooi gerenoveerd appartement met airco, dakterras en all-inclusive. Het uitzicht vanaf het dakterras is geweldig! Leuk complex met veel trappen. Eten is goed te noemen met voor ieder wat wils. Het personeel in het restaurant is af en toe een beetje chagrijnig. [...] Met je all-inclusive mag je ook naar een strandtent waar je niet hoef te betalen voor de ligbedden en daar kan je ook gratis drinken. Maar ook hier sluit de strandtent al redelijk vroeg, namelijk om 17.45 uur. Maar goed, de locatie Costa Adeje en het complex maken voor ons de vakantie compleet. [...]" - familie Vermaesen

Allsun Hotel Albatros / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
9. Lanzarote, Spanje - Allsun Hotel Albatros

"Wij zijn 9 dagen verwend daar. [...] Zeer vriendelijk personeel. Goede bedden, hele mooie kamers en een heerlijke douche. Eten zeer gevarieerd en smaakvol. Zwembaden schoon, met genoeg bedjes. De omgeving is heel mooi, je kunt er lekker wandelen en leuke boulevard. [...] Ik beveel dit hotel zeker aan, en ga zeker nog een keer terug." - familie Velker

All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels / Golden Taurus Park Resort
10. Costa Barcelona, Spanje - Golden Taurus Park Resort

"Mooi en schoon hotel en perfect voor eigenlijk alle leeftijden met of zonder kinderen. Leuke en gezellige omgeving en normaliter al wat mooier en warmer weer in deze tijd van het jaar." - familie Tol

Bekijk hotel
Vila Gale Santa Cruz / Zon in december: 5 warme landen dichtbij huis / Warme landen in december europa
11. Madeira, Spanje - Vila Gale Santa Cruz

"Met vrouw, dochter en 13-jarige kleinzoon waren we hier 2 weken (All inclusive). Van het begin tot het eind hebben we volop genoten. Dit hotel is absoluut een aanrader. Ligging op een A-locatie. Mooie kamer met ruime badkamer. Vriendelijk personeel. Goed verzorgde en gevarieerde buffetten. Niets ten nadele van dit hotel. En het eiland is schitterend." - familie Mulder

All inclusive vakantie in Noord-Afrika

In Noord-Afrika wacht een wereld van kleuren, geuren en zon. Denk aan gouden stranden, helderblauw water en een glimlach bij elk buffet. De all inclusive resorts in Egypte, Tunesië en Marokko zijn perfect voor wie luxe zoekt met een vleugje avontuur. Warm weer, warme mensen en altijd een goed verhaal voor thuis.

Hurghada Long Beach Resort / de 10 beste hotels in Egypte
12. Rode Zee, Egypte - Hurghada Long Beach Resort

"Geweldig resort. Personeel doet er alles aan om het voor iedereen naar de zin te maken. Kamers zijn prima schoon. Eten voldoende keuze en smaakvol eten. Heel groot resort, hier merk je niet veel van, voldoende ruimte. Drankjes en cocktails meer dan genoeg keuze." - familie van Leeuwen

Titanic Resort & Aquapark / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
13. Rode Zee, Egypte - Titanic Resort & Aquapark

"Geweldig hotel, erg vriendelijk animatieteam, heerlijk eten, leuk waterpark voor zowel kinderen als ouders. Schone en moderne kamers. We komen zeker terug." - van de Servar

Bekijk hotel
Titanic Beach Spa & Aqua Park / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
14. Rode Zee, Egypte - Titanic Beach Spa & Aqua Park

"Het is een toplocatie. Vooral de bediening rent voor je tot het brengen van drankjes tot aan het reserveren voor een tafel. Zelfs bij het ligbed aan het zwembad worden de drankjes gebracht. In het bijzonder Mustafa die de drankjes lachend brengt en altijd vriendelijk en een snel klein praatje te maken. helemaal top! Ik kan het iedereen aan bevelen. Je krijgt er geen spijt van!" - familie Tabbers

Méhari Hammamet / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
15. Golf van Hammamet, Tunesië - Méhari Hammamet

"Ons verblijf in Hotel Meheri was geweldig! Het personeel werkt ontzettend hard, altijd met een glimlach en oprechte gastvrijheid. Ze doen er alles aan om je vakantie speciaal te maken, en een fooi wordt hier écht gewaardeerd als bedankje voor hun inzet. De kamers zijn netjes en comfortabel, het eten is gevarieerd en lekker, en de ligging vlak bij het strand maakt het ideaal om te ontspannen. [...]" - Sami

El Pueblo Tamlelt / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
16. Agadir, Marokko - El Pueblo Temlelt

"Het is geen nieuw resort, maar alles is netjes. Kamer was schoon met een goed matras. eten is prima, niet heel speciaal maar voldoende keuze. Prijs / kwaliteit verhouding voor ons meer dan prima!" - Anna

Verre all inclusive vakanties

Voor wie verder droomt dan Europa is dit het moment om echt te ontsnappen. Op Zanzibar, Bali of Mexico is elke dag een ansichtkaart. Witte stranden, wuivende palmen en hotels waar het je aan niets ontbreekt. Hier draait het om één ding: loslaten en genieten van het nu.

Melia Tortuga Beach Resort & Spa / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
17. Sal, Kaapverdië - Melia Tortuga Beach Resort & Spa

"Een heel mooi hotel waar het aan niks ontbreekt. Eten is heel goed en heel veel keuze. Mooie kamers en heel vriendelijk personeel. Hier komen wij zeker nog eens terug." - Cliosa

Paradise Beach Resort / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
18. Zanzibar - Paradise Beach Resort

"Het hotel voldeed volledig aan mijn verwachtingen, vriendelijk personeel die je helpt met het deskundig beantwoorden van je vragen. Het eten en de ligging waren wat minder, dat werd echter gecompenseerd door het schone resort, de drankjes en de zwembaden. Excursies kunnen ter plaatse tegen een goede prijs worden afgenomen. Houd er rekening mee dat je voldoende contant fooi mee neemt. Daarnaast wordt in sommige winkeltjes op het resort de euro geaccepteerd, houd wel rekening met de wisselkoers." - Kimberly

Sol by Melia Benoa / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
19. Bali, Indonesië - Sol by Melia Benoa

"Bedankt voor de geweldige vakantie die we hebben gehad. We zijn erg blij met het hotel, vooral het personeel, ze zijn erg vriendelijk en proberen altijd hun best te doen. De tuin is erg mooi met veel dieren. Ik hoop snel weer terug te zijn." - Marike

Iberostar Waves Tucan / De 8 beste hotels voor een verre all-inclusive vakantie
20. Playa del Carmen, Mexico - Iberostar Waves Tucan

"Een paradijs in Mexico, die prijs/kwaliteit is. Lekker eten & drinken, super strand en zwembaden en op 10 min wandelafstand van Playa del Carmen. Super vriendelijke staff, een leuke jungle om te wandelen en veel dieren. Wij zijn al 2x geweest en gaan zeker terug!" - Martine

Bekijk hotel

Of je nu wilt relaxen met een cocktail in de hand of liever actief bent van zonsopkomst tot zonsondergang, in deze beste all inclusive hotels vind je altijd jouw perfecte mix van comfort, sfeer en zorgeloos genieten. Kies je favoriet, bekijk de reviews en ontdek waar jouw volgende vakantie begint.

Zoover Vera / All-inclusive vakantie? Dit zijn de 20 beste hotels
Vakantiestress? Online reisassistent Vera helpt 👩‍🦰

Weet je niet goed welk all inclusive hotel leuk is of waar je moet beginnen met zoeken? Laat onze gratis online reisassistent Vera je helpen. Jij vertelt wat je zoekt, zij doet de rest. Zo krijg je persoonlijke vakantie inspiratie en hulp bij een vakantie zoeken die echt bij jou past.

Stel je vraag aan Vera