Neuhaus Zillertal Resort
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Unterdorf 12, 6280 |
Neuwirt
Het hotel ligt centraal in het dorp en de skibus is ideaal dichtbij. In 5 minuten ben je daarmee bij de gondel.
Uitstekend hotel met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Uitdtekende service met zeer veel aandacht voor de gast persoonlijk.
Men doet er alles aan om het je naar de zin te maken. De barman en ook overige medewerkers waren vrolijk, attent en zorgzaam. Kortom voor ons een perfecte ervaring.
We hadden een gerenoveerde kamer met balkon geboekt: uitstekende douche en bed. Kamer ook keurig en werd dagelijks schoongemaakt. Eten (3 gangen diner) was van zeer goede kwaliteit en lekker, werd uitgeserveerd en keuze tussen vegetarisch en gewoon hoofdgerecht. Ook ontbijt was uitgebreid en goed; diverse soorten brood en beleg. Al met al een aanrader.

Neuwirt
Goed hotel, vriendelijk personeel, goed eten. Wifi kon wat beter, zaten op de 4e verdieping waardoor WiFi vaak wegviel.
Het hotel voldoet aan alle standaards die nodig zijn voor een mooie vakantie in Oostenrijk!
Mooi hotel om in de regio je uitjes te plannen. Centraal gelegen in het mooie Zillertal. Met de Zillertalbahn (station op ca.500m) ben je binnen mum van tijd in alle hoeken van het dal.