Laagste prijsgarantie

E-mailadres
2g+6c9, Mahonda 442 2651 Zanzibar TZ, 8400
Website

8.1FantastischScore uit 80 reviews

prima goed verzorgd hotel in erg rustige omgeving.
Door Jeanet op 15-09-2024

Het hotel is kleinschalig, goed verzorgd. Personeel bijzonder aardig. Als er meer dan 2 personen op een kamer verblijven, slaap je op de sofa, een erg harde slaapbank. Je klacht wordt zeker serieus genomen met extra dekbedden of extra matras erop, maar ook dan blijft het slapen op een soort van harde plank, dat is jammer.
De spa was lekker en ontspannen, behalve het commerciële mannetje die je binnen probeert te halen. Hij is iets te 'glad' zeg maar.
Als je houdt van een wat meer levendige omgeving met terrasjes, barretjes, winkeltjes of marktjes kun je beter naar een andere locatie gaan.
Er is in de directe omgeving van het hotel niets, behalve strand, wandelen en zeesterren bewonderen.
Veel bouwvallen en verpaupering. De bevolking hangt wat rond. In begin niet heel irritant maar later ben je er klaar mee als ze telkens met je mee willen lopen.
Kortom: een prima goed verzorgd hotel in erg rustige omgeving.

Voor ons the Hell of Zanzibar
Door Cynthia Schouten op 31-08-2019

Wij raden iedereen af hiernaartoe te gaan, tenzij je snel heel veel gewicht wilt verliezen. Bijna alle Nederlandse gasten waren daar aan diarree. Niemand wilde meer vlees eten. De kip was rauw en ik heb zelf een zware voedselvergiftiging opgelopen. De kok vroeg of ik de kip de volgende keer ‘Well done’ wilde. Hij wist echt niet dat kip gaar moet zijn. De kamer viel ook tegen. De kinderbedden waren veel te klein en ze lagen heel slecht. De balkondeur kon niet op slot, hier werd niets aan gedaan. Terwijl ze waarschuwen voor diefstal. Als je de zee in wilt heb je hordes mensen achter je aan die later geld willen voor de uitleg over de vissen. Heel irritant. Wij hebben dagen op de kamer doorgebracht ivm overgeven en diarree. Echt een verschrikkelijke vakantie. Het hotel wil bewijs zien dat we het bij hun hebben opgelopen. Wij mochten niet eens op de laatste dag iets langer in de kamer blijven, ondanks onze situatie. ga hier niet heen!!

Prima hotel
Door C.J. Meesters op 21-02-2019

Eerste keer dat wij op Zanzibar waren, zeer goed hotel, juiste service en vriendelijkheid van al het personeel. Je voelt je hier echt thuis. Er wordt even een praatje gemaakt en interesse getoond voor de , hoe is/was je dag. Verder zijn er uitstekende restaurants aanwezig. Buffet is gevarieerd en goed verzorgd . Verschillende mooie thema avonden, op strand rondom het zwembad wat een service allemaal. De kamers zijn toppie, wordt iedere dag goed voorzien van nieuwe handdoeken en drankjes in de koelkast. Iedere avond wordt het klamboe gesloten om het hemelbed. en er liggen bloemen of blaadjes op het bed. Soms ook een mooi figuurtje gemaakt van een handdoek (zwaantje) De 55 treden om beneden te komen viel best mee voor ons, gaf de juiste beweging voor je lichaam.
Alleen 1 klein minpuntje, er mag overal gerookt worden buiten, bij het zwembad, barretje , buiten restaurant ontbijt/lunch/diner
De luchthaven mag wel wat gemoderniseerd word

Zalige vakantie
Door Jessica Alleman op 16-02-2019

Vriendelijke mensen en lekker, gevarieerd eten. Kamers zijn netjes. Mooie tuin die goed onderhouden wordt. De animatie is nogal beperkt en uitsluitend in het Italiaans.
Wat wel een minpunt is, zijn de vervelende "beach boys" op het openbare strandgedeelte die iedereen overal volgen en belagen. Het is niet mogelijk om bv ongehinderd in de zee te stappen.

Fantastisch!
Door Naomi op 12-02-2019

Ons verblijf op dream of Zanzibar was geweldig!
De medewerkers doen hard hun best
en je komt niks te kort!
Manager is erg gastvrij en servicegericht
ook het contact met het personeel wat hij heeft is geweldig.
Wil je naar Zanzibar is Dream of Zanzibar absoluut een aanrader! Ook Rashid van animatie doet uiterst zijn best!
vergeet alleen niet je bent en Afrika en shows enz zijn anders dan in Europa en niet slecht.
Wij hebben genoten en bedanken dan ook alle medewerkers voor onze onvergetelijke vakantie!
Hakuna Matata van kamer 1805

netjes hotel met supervriendelijk personeel
Door Dirk op 04-12-2018

Een iets ouder maar zeer goed onderhouden hotel met ruime kamers. Zalig strand en fijn zwembad. Het eten was goed, voldoende keuze, zeker met de andere restaurantjes erbij. De thema-avonden zijn ook een pluspunt. De dranken waren jammer genoeg meestal niet voldoende gekoeld. Maar wat vooral bijblijft is de vriendelijkheid, de lach van eenieder die daar werkt.

• Zanzibar Bay Resort

€ 902

Zanzibar Bay Resort

9.5
    Tanzania en ZanzibarZanzibarUroa Village

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Paradise Beach Resort

€ 920