Laagste prijsgarantie

2.9OnvoldoendeScore uit

Over Sandos Playacar Beach Resort

Ontsnap naar het paradijselijke Sandos Playacar Beach Resort, gelegen aan het adembenemende strand van Playacar. Dit resort belooft een onvergetelijke vakantie met zijn schitterende zwemcomplex, inclusief buitenbaden en kinderzones, tot de directe toegang tot het zachte zandstrand. Een ideale keuze voor zonaanbidders en waterliefhebbers!

De Ligging

Sandos Playacar Beach Resort bevindt zich in een idyllische setting naast Playa del Carmen, genesteld tussen het levendige Cancún en de historische archeologische opgravingen van Tulum. Op slechts een steenworp afstand van het ecologische waterpark X-Caret en Xel-Ha, ligt het resort aan een van de mooiste zandstranden van Playacar. Voor wie de lokale cultuur wil opsnuiven, het centrum van Playa del Carmen ligt op ongeveer 3 kilometer afstand, makkelijk bereikbaar met taxi of bus. De luchthaven Cancún is ongeveer 50 minuten rijden, wat het resort goed toegankelijk maakt voor internationale reizigers.

Sandos Playacar Beach Resort biedt een overvloed aan faciliteiten om elke vakantieganger te verwennen. Met 460 kamers, een lift en een scala aan services zoals een bagagedepot, kluis, wisselkantoor, geldautomaat, en Wi-Fi tegen vergoeding, is comfort gegarandeerd. De tourdesk helpt graag bij het plannen van excursies. Voor ontspanning zijn er prachtige tuinen, een speelplaats, en een tv-ruimte. Het zwemcomplex is de kroon van het resort met buitenbaden, een whirlpool, waterglijbaan en een zwembadbar, omgeven door een zonnig terras met ligstoelen en parasols. Het resort biedt daarnaast tal van sportieve activiteiten en een uitgebreid wellnessaanbod.

Bij Sandos Playacar Beach Resort kunnen vakantiegangers genieten van een divers aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Het resort beschikt over een restaurant, een koffiehuis en een bar, waar zowel ontbijt, middagmaaltijden als diner worden aangeboden. De all-inclusive optie biedt extraatjes zoals snacks, een brede keuze uit alcoholische en niet-alcoholische dranken en een gratis vulling van de minibar. Voor de fijnproevers worden er dieetgerechten, glutenvrije maaltijden, vegetarische gerechten en kindermenu's op aanvraag bereid.

Vakantiegangers moeten er rekening mee houden dat de pakketreizen van Sandos Playacar Beach Resort in het algemeen niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld. Het resort accepteert Visa en MasterCard als betaalmiddelen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

[email protected]

Lote 1 Paseo Xaman-Ha Manzana 1, Lote 1, Fracc. Playacar, 77710

Website

2.9OnvoldoendeScore uit 450 reviews

Slecht resort - niet naartoe gaan
Door Sandor D op 31-07-2024

Ik ben samen met mij gezin hier 17 dagen verbleven. Als normale gast kan je maar 1/3 van het resort gebruiken. Er zijn extra pakketten zoals club Elite en dan kan je wel alles gebruiken. Dit was ons van tevoren niet medegedeeld. Voor mijn twee tiener dochters was geen animatie. Het enige zwembad wat we konden gebruiken (aan het strand) was dusdanig vervuild dat mijn dochter een oorontsteking gekregen heeft. Het eten: het main buffet is iedere avond hetzelfde. De thema restaurants zitten volgeboekt en kwamen we amper tussen. Tevens hebben wij alle 4 , 2 dagen op bed gelegen met voedselvergiftiging. Volgens de dokter op had park Costa Med waren we niet de enige. Dus vroegen we aan de receptie een aparte kamer zodat we iig apart konden slapen. Hier konden ze niets aan doen. Een schande. We hebben onze excursie hierdoor gemist. Geen excuses van het management, niets. Voor ons 12.000Euro verspild. Wij komen hier nooit meer terug.

nooit meer
Door pasnic op 09-07-2023

dit was onze 4e keer, laatste keer was in juni2023 en het is heel snel achteruit gegaan, ze hebben het aduld gedeelte verhuisd naar het strand, en krijgt er nu veroudere kamers met achterstallig onderhoud voor terug, geen tot zeer slechte wifi en de service is ver te zoeken, we laten iedereen in zijn waarde maar de amerikanen maken alles stuk, geven overal fooi voor waardoor het personeel andere niet meer ziet staan en azen op de fooien, schoonmaken van kamers laat ook de wensen over, het zwembad in het aduld gedeelte is echt vuil en smerig, paar keer gezien dat gasten de voeten openhalen omdat er tegeltjes onderbreken op de bodem, verder is alles gebaseerd op mensen omkopen naar zwarte bandjes (elite). kortom iedere zijn eigen mening maar het is sandos niet meer zoals het was, dus 5 sterren echt niet!!!!!!!!!! 3,5 ster is wel op zijn plaats.

Fantastisch
Door Elly op 05-06-2019

Hotel is heel mooi gelegen. Schoon, veel keuze in restaurants, onze favoriet is Mexicaanse en Italiaanse. Wij hebben lekker gegeten en zijn goed uitgerust. Wij zouden zeker terug komen, maar weer in 18 + gedeelte.

Fantastisch
Door Familie van Meel op 21-11-2018

Wij zijn dit jaar al voor de 8e keer naar dit schitterend resort geweest.
3 weken lang verbleven we hier. En dat geeft een gevoel van thuiskomen.
Personeel is zeer vriendelijk en de service is uitstekend.
En we zijn zeer benieuwd naar het nieuwe gedeelte aan het strand.
En we gaan waarschijnlijk volgend weer naar Sandos om het nieuwe gedeelte te bekijken.

Bouwplaats....nooit meer
Door J. Kers op 26-09-2018

Goed hotel....als ze niet aan het verbouwen zijn, voor ons nooit meer. Het hotel is met meerdere verbouwingen bezig waardoor je bij 2 zwembaden wegtrilt van de klopboor. Op het park bouwvakkers die met trappen en matrassen voorbij komen moet ontwijken en op het golfkarretje hoef je ook niet te rekenen want het pad ligt open waardoor het karretje maar tot het katten café kan komen. Volgens de manager betreft het slechts onderhoud. (Die gekke Hollanders geloven alles denkt zij) wel upgrade gekregen van kamer naar hacienda maar de verbouwings overlast was hiermee niet weg. De reisorganisatie was ook niet op de hoogte van de verbouwing want oh ja....Het is geen verbouwing maar onderhoud. Een huwelijksreis vol irritaties en overlast.
Bedankt Sandos!
Het hotel is verder niks mis mee. Eten is goed. Kamers perfect. Zwembad mag wat vaker schoon gemaakt worden. Vriendelijk personeel. Leuke shows. Heerlijke spa.

Een stukje paradijs om jezelf op te laden
Door Rob van Riemsdijk op 11-08-2018

Fantastische ambiance het tropisch paradijs gevoel! Helaas was de zee wind ongunstig waardoor er meer kroos in de zee dreef, maar zelfs daar deed het hotel alles aan om het zo snel mogelijk te verwijderen. Ook de adult sectie is prettig als je het gekrijs van de jonge kinderen wilt mijden. Bediening aan het strand en overal een kans op heerlijk eten. Met name Aziatisch en Italiaans eten waren top !!
Gek genoeg was het Mexicaans restaurant niet te pruimen maar de take away Mexicaan juist weer heerlijk. Het was echt voor ons een prachtige vakantie en zeker voor herhaling vatbaar. O ja als je wat ouder bent zeg 40+ dan kan het zijn dat ze je een aanbieding doen voor goedkope vakanties voor tot 30 weken, helaas is er geen winst te behalen als je uit Europa komt.

• Riu Tequila

€ 1058

Riu Tequila

8.3
    MexicoQuintana RooPlaya del Carmen

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Iberostar Waves Tucan

€ 1492