Tijdelijk geen boekingskosten

California
San Diego
Verwijder filters

San Diego

Fantastich voor herhaling vatbaar!
Door Wendy op 01-11-2018

San Diego heeft ons enorm verrast! Wat een geweldige stad! Je kunt er allerlei activiteiten ondernemen ( San Diego Zoo, Balboa Park, Fish market enz. ) maar ook heerlijk naar het strand! (heerlijke temperatuur) Wat ons opviel was dat de stad netjes ‘schoon’ is en dat de inwoners bijzonder vriendelijk en behulpzaam zijn. Wij gaan zeker nog eens terug naar deze prachtige stad!

Fantastisch
Door K.H. van Timmeren op 02-10-2018

Prachtige stad met vele bezienswaardigheden. Een stad die meer dan de moeite waard is om te zien

Geweldig, mooi en relax
Door F.p. Van schaick zillesen op 10-01-2018

Gaslight district, coronado en zeker een microbrewery, zijn zeker de moeite waard.

Mooie stad
Door veld.can op 19-04-2016
Zakelijk gereisd

Veel steden bezocht in de US maar San Diego (met Washington, San Francisco) springen er toch wel bovenuit. Ruim van opzet en verzorgde indruk. Ik had er een veilig gevoel (Terwijl het 25 vanaf "roerig" Mexico ligt). De Zoo en "Old Town" bezocht. De moeite waard. Auto is nodig (zoals altijd in de USA) Stranden mooie en verzorgd, veel restaurants, mooie huizen op de heuvels. Persoonlijk geen “slechte buurt” gezien. De moeite waard om er eens naar toe te gaan als je in het zuiden van de US bent.

Hele frisse stad, prima sfeer, veilig!
Door bas_arts op 13-05-2015

Goede sfeer, veilig in het centrum in ieder geval, wel grote stad maar toch gevoel van kleinschaligheid. Veel mooie stranden, ook voor kinderen prima denk ik, leuke winkelcentra en je kunt er goed uitgaan.

relaxte bestemming
Door Annemarie op 10-05-2015
Zakelijk gereisd

ik was er zakelijk, de sfeer in de stad is erg ontspannen, veilig