7.7GoedScore uit 426 reviews

• Kinderzwembad
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Parque Santiago III is de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin! De mooie appartementen van dit drie sterren complex zijn rondom het zwembad gebouwd. De kinderen beleven urenlang waterpret op de vele glijbanen, terwijl jij ontspant onder de Spaanse zon. Wat wil je nog meer?

7.7GoedScore uit 444 reviews

Prettige appartement maar wel erg verouderd.
Door Peter van Galen op 31-05-2023

We hadden een appartement in gebouw Tenerife 4091 en de kwaliteit van het gebodene was erg tegenvallend. We komen al jaren in deze appartementen en hebben nog nooit zo,n slecht onderhouden app. gehad. Deur ging moeilijk open, klemde. de balkondeur schuifpui bij de woonkamer liep ook erg zwaar en de houten deur om de zon te weren hing aan beide kanten los en verrot. Fontein badkamer boven zat geen druk op (piesstraaltje). Verder rook het een beetje muffig en kwamen we helaas wat kleine kakkerlakken tegen (kregen spuitbus om ze te doden. Verder is alles in dit appartement alles oud en versleten. Een echte tegenvaller. We hebben e.e.a. bij de receptie aangekaart maar er was geen enthousiaste medewerking. Eventueel een ander appartement ? Na de reis hadden we daar niet direct zin in. Jammer deze keer andere keren ( ongeveer 12 x goed naar onze zin gehad.

Fantastisch, komen zeker terug!
Door Roffel op 17-05-2023

Prachtig aangelegd park. Zeer netjes en schoon.

Heerlijke vakantie
Door Westerbeek op 04-05-2023

Groot appartrmentencomplex met alles erop en eraan. Perfecte ligging in het centrum en direct aan de boulevard / het strand. Enthousiast personeel en goede service (waaronder elke dag schoonmaak). Groot voordeel aan het appartement waar we zaten zijn de twee schuifdeuren, waardoor je vanaf het balkon direct naar de slaapkamer kan (en dus niet door de woonkamer waar de kids sliepen).

Twer minpuntjes: -het kinderzwembad ging pas om 11 uur sochtends open. -inrichting appartement verouderd en harde/slechte bedden.

Parque Santiago III

Mooie locatie om vakantie te vieren
Door Loes op 21-02-2023

Het park zit erg centraal en goed gelegen. Alles ziet er netjes uit en goede service. Een min puntje is dat het appartement wat oud is en de bedden niet lekker liggen.

mooi complex maar 3e keer overboekt!
Door haf op 13-02-2023

Voor de 3e keer een overboeking meegemaakt, waar we de vorige 2 keren nog een aantal nachten in Parque 5 moesten overnachten aan de overkant, is het deze keer wel volledig overboekt. jammer, van zo'n mooi park op een prima locatie. veel geld innen en daarna 2 dgn voor vertrek mailen dat je overboekt bent terwijl je 5 mnd ervoor hebt geboekt en betaald.

Leuke vakantie mooi appartement
Door Martin op 12-09-2022

Mooi appartement vooral begaande grond waar wij zaten meteen aan het zwembad en eigen tuin. Appartement complex ligt direct aan zee. Mooie schone omgeving en apparte kindvriendelijk zwembad voor de kids met glijbanen.

Visa

Mastercard